Slik skriver du en dating profil: 13 enkle måter å sette seg selv fra hverandre

Innholdsfortegnelse:

Slik skriver du en dating profil: 13 enkle måter å sette seg selv fra hverandre
Slik skriver du en dating profil: 13 enkle måter å sette seg selv fra hverandre
Anonim

I det brede havet av datingwebsteder, kan du vite hvordan du skriver en dating profil, du kan kaste et større nettverk og få en potensiell partner som passer deg.

Effektiv markedsføring er et viktig aspekt for vellykket bedrift. Online dating inkludert. På samme måte som en jobbsøker krever en fristende CV for å få en arbeidsgiver oppmerksomhet, må en person som ser etter kjærlighet på nettet, vite hvordan man skriver en datingprofil for å lykkes i sitt søk.

Hvordan skrive en dating profil

"Men jeg er ikke så mye av en forfatter." Mens det kan hjelpe, er det ikke helt nødvendig. Den perfekte datingprofilen er ikke bare kvaliteten på ordstrengen involvert. I stedet er det innholdet, ideell lengde og mengden identitet du legger inn i den. Så, når du står overfor seksjonen, spør du om å "fortelle meg noe om deg selv", husk tipsene du skal følge.

# 1 Vær mer spesifikk og unngå de vanlige klichéene. En fallgruve for online dating profiler er inkluderingen av vanlige klichéer som "ser etter jenta / gutten mine drømmer" eller "trenger noen til å legge til krydder i livet mitt."

Inkludert de vanlige, altfor brukte klichéene, gjør at datingprofilen din ser ut som om den kom fra slutten av 1990-tallet. Den moderne datingprofilen krever at du er mer spesifikk i å fortelle hva du vil og hvem du egentlig er. [Les: Good Tinder bios som får deg datoer]

# 2 Bruk riktig språk. Det er noen mennesker som forvirrer crass som noe kult. Så, de inkluderer gutter språk i hver setning i deres dating profil. Ikke bare er det en smerte å lese, men det viser bare at du ikke er noen som skal tas seriøst. I stedet erstatt crass med klassen ved å bruke riktig sivilisert språk som befaler respekt og beundring. [Les: 16 tips for å få et godt førsteinntrykk]

# 3 Husk stavemåten og grammatikken. Stavekontroll og grammatikk er en mindre feil som forårsaker store problemer for datingprofilen din. Det er for risikabelt å være ukontrollert. Å få grammatikk og stavemåte feil er et kjærlighetsmerke for noen mennesker, spesielt de boksige, intellektuelle typene. Så det vil ikke skade for å gi din dataprofil en rask stavemåte og grammatikkjekk før du legger den ut på nettet.

# 4 Oppbevar den i bite-sized lengde. Du skriver ikke en avhandling. Hold din dating profil til en fordøyelig lengde som folk i en hast kunne til slutten. Å gjøre det for lenge gjør det kjedelig å lese. Hold den rundt en 100-150 ordlengde.

# 5 Bruk humor og humor. Vittig og morsom er den nye sexy. Når det gjelder å forstå hvordan man skriver en datingprofil som skiller seg ut, inkorporerer vittige og morsomme måter å introdusere deg selv, griper oppmerksomheten til folk i det datingside eller app. En morsom eller smart datingprofil er ikke bare underholdende, men er en frisk velkomst til alle de kjedelige datingprofilene som sprer online dating scenen. [Les: Hvordan være vittig og vinn over noen]

# 6 Legg litt av mystikk. Som en trailer, la en liten bit av mysterium for å holde potensielle dating partnere hekta på deg. Skrive en dating profil som umiddelbart avslører alt er som å kaste trompetkortet ut av vinduet. Å gi dem en liten smak av hvem du er, vil umiddelbart få dem til å sende den venneforespørselen om å bli kjent med deg mer.

# 7 Unngå å være for dramatisk. Livet i seg selv er fullt av drama. De fleste vil ikke se det i en dating profil. Å være altfor dramatisk i datingprofilen din, vil ikke vise folk at du er en sensitiv person som det du tenker, men vil bare gi dem et hint om at du sannsynligvis er noen de burde unngå å løpe inn i.

# 8 Ikke gjør profilen din rent om sex. Folk som lager sine datingprofiler om sex alene, sannsynligvis ender opp, enten (1) blir ignorert eller (2) møter folk som bare er interessert i sex.

Tross alt blir datingsider fylt mest med folk som leter etter et forhold. Å ha en dating profil rent om sexskrik er du et desperat menneske som bare vil få noe, og du vil nok bare bli ignorert.

# 9 Ikke skryt. Ideen om å skrive en god dataprofil er å gjøre deg interessert i en målgruppe, for ikke å fortelle dem at du er bedre enn dem i alle aspekter. Bragging anses å være attraktivt for de fleste.

Det fremmedgjør dem i stedet for å interessere dem. Fordi det å ha en høyt betalende jobb, en passform kropp, eller å være kjekk kan få din dating profil mange liker og forespørsler, gni det i alles ansikt, vil det sikkert ikke. [Les: Hvordan slutte å være en selvsentrert person]

# 10 Maler et bilde av hvem du vil møte, ikke bare egenskaper. Mesteparten av tiden vil det være en del av datingprofilen din der du spesifiserer typen person du vil møte. Derfra skriver folk spesifikasjoner som de leter etter et møbel. Unngå vanlig høyde, vekt, øye og hårfarge! Legg i stedet et bilde av personligheten til personen du vil ha. Dette gjør din dating profil mer interessant å lese.

# 11 Ikke vær for koselig, arrogant og negativ. Hvis du vil vite hvordan du skriver en dataprofil, husk at det å være for koselig, arrogant og negativt er counterintuitive spesielt i online dating. Vi hater å bryte dette til deg, men du er i online dating fordi det er vanskelig for deg å finne en partner i det virkelige livet.

# 12 Hold detaljene virkelige. Ingen vil være med bedrageri.Og selv om den falske informasjonen du forteller om deg selv i din dataprofil, klarer å få deg en dato eller to, blir det funnet ut før eller senere. Så skriv din dating profil så ærlig som mulig. Jo mindre pretensjoner du har, desto lettere vil du samhandle. [Les: 17 tips for å snakke om alle de riktige tingene med din online dato]

# 13 Spør en annen person til å skrive din profil for deg om nødvendig. Hvis du tror at du ikke klarer å skrive din dating profil, og hvis du kjenner noen som kan gjøre en god jobb på det, be dem om å skrive det for deg. Noen ganger er andre mennesker bedre til å skrive om deg mer.

[Les: 8 grunner du burde gi online dating en sjanse]

Som et nytt produkt trenger god reklame for anerkjennelse og salg, må en person som bryter inn online dating, vite for å skrive en dataprofil for å score seereffekter og mulige liker.

Populært emne