Slik jobber du med hver muskel i ett trekk

Tradisjonelt er problemet med å gå helt kitfritt bak deg. Uten noe å trekke på, er det vanskelig å engasjere de større musklene i ryggen, noe som gjør muskel ubalanser og forverrer din allerede sannsynligvis ganske alvorlige ni-til-fem hunch. Løsningen? Blurpee.

Denne beastful variasjonen på burpee ble skapt av produktivitetsguru Tim Ferriss, forfatter av New York Times bestseller 4-timers kropp - en selvutnevnt guide for hvordan å "hacke" kroppen din. Andre tips i boken inkluderer råd om gjenværende produktivitet på minimal søvn, bygge muskler raskt og øke testosteron.

Denne oppgraderingen på den tradisjonelle burpee bruker bredere fotplassering for å tvinge deg til å trekke deg frem i hoppens del av bevegelsen - aktivere latsene (dermed "L" i navnet) sammen med nesten alle andre muskler. Det er ikke lett, men som Theodore Roosevelt nesten sikkert en gang sa, er ingenting verdt det noensinne.

Burpee har allerede et rykte som en av de mer ubehagelige øvelsene du kan gjøre, og med god grunn. Den raske overgangen fra stående til å hakke til en push-up til hopping betyr at ulike muskelgrupper blir brukt, og med denne varianten kan du legge lattene dine til områdene som får en hardt slående trening.

Hvordan gjøre det

  • Kom inn i en bredbenet straddle stilling, føttene så vidt fra hverandre som de kan komfortabelt gå.
  • Sett hendene dine på gulvet og hopp beina tilbake, og slipp deretter inn i en streng presse (brystet berører gulvet, lårene ikke).
  • På toppen av farten, bruk armene dine til å "trekke" kroppen din tilbake mot hendene mens du hopper på føttene.
  • Hopp opp og land tilbake i din posisjon.
  • Gjenta som nødvendig / tolererbar. Gjør så mange representanter som mulig om fem minutter.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar