Slik woo en kvinne: 17 hemmeligheter å feie en jente av hennes føtter

Innholdsfortegnelse:

Slik woo en kvinne: 17 hemmeligheter å feie en jente av hennes føtter
Slik woo en kvinne: 17 hemmeligheter å feie en jente av hennes føtter
Anonim

Hvis du lager alle trekkene på en kvinne, men ikke får den reaksjonen du vil ha, kanskje er det ikke henne. Kanskje det er deg. Det er på tide å lære å woo en kvinne.

Å forstå hvordan du kan woo en kvinne rett, og få jenta du vil, er ikke en lett oppgave. Jeg vet, i filmene ser det like enkelt ut som å kjøpe en sportsbil og kalle det en dag. Men, la oss bli virkelige. Wooing en kvinne er en kunstform. Du må vite hvordan kvinner skal vite hvordan de skal tåle dem. Fornuftig, ikke sant?

Slik woo en kvinne og gjør et godt inntrykk også

Så, hvis du har vært mest sitter på sidelinjen, ser jentene gå forbi, aldri kommer av benken - det er på tide. Jeg mener, hvis du ikke prøver nå, når vil du? La oss slutte å spille spill og la oss komme til den virkelige juice av det hele. Hvis du ikke har mestret dette allerede, så fortsett å lese.

# 1 Kjenn dine sterke sider. Tricky først, men ser egentlig på deg selv. Hva er dine sterkeste kvaliteter? Også, hva er dine svakere egenskaper * ikke bekymre deg, vi har alle dem *? Ved å vite hva dine styrker og svakheter er, kan du jobbe av dem når det gjelder å tåle en kvinne.

# 2 Tekst henne. Jeg er imot teksting, men jeg er heller ikke dum. Teksting er den nye telefonsamtalen. Hvis du virkelig liker henne, ring henne, men i mellom samtalene, skriv henne. Det viser at du er interessert. Nå, hvis hun ikke svarer, må du lette det litt. Men hvis hennes tekster er tilbake, er det ingen grense for når eller hvor mye du skal skrive henne. [Les: Hvordan tekst en jente du liker og få henne til å ønske deg]

# 3 Vær tilgjengelig, men ikke tilgjengelig. Kvinner liker oppmerksomhet. Men hvis du er for tilgjengelig, ser det ut til at du ikke har et liv som også er en bekymring. Så vær oppmerksom når du kan. Men ikke gi henne all oppmerksomhet med en gang. Du må vise at du er også opptatt med livet ditt utenfor henne.

# 4 Ikke bli for skummel via sosiale medier. Legg henne som en venn, følg henne på Instagram. Men vær ikke den fyren som liker hennes bilder fra åtte år siden, og kommenterer bokstavelig talt hver eneste ting. Det ser bare ut litt desperat, vet du? Ta det rolig mann.

# 5 Detaljer. Hvis du vil vite hvordan du kan tøye en kvinne, kan du høre på detaljene. Hvis hun går i detalj om noe, er hun interessert i den historien, og kanskje er det noe å ta ut av det.

For eksempel snakker hun om en ferie hun fortsatte og nevner favorittretten sin. Nå vet du hva hennes favorittmat er for neste dato. Se? Hun vil også bli imponert over det faktum at du lyttet. [Les: 12 Prince Sjarmerende egenskaper som får jenter til å svømme]

# 6 Få henne til å møte vennene. Introduser henne til vennene dine. Det er en ganske stor avtale hvis du introduserer henne til vennene dine. Det er en av "testene". Hun får også mulighet til å se hvilken slags fyr du er, fordi la oss være ærlige, du er hvem du er ute etter.

# 7 Sett ned telefonen din. Så mye som jeg vil at du skal skrive henne, når du er med henne, legg telefonen din unna. Du kan sjekke det så ofte fordi jeg vet i dag, det er umulig å gå en time uten å sjekke telefonen. Men egentlig, hvis du liker henne, ville du ikke engang sjekke telefonen din.

# 8 Ikke vær sourpuss. Ingen ønsker å tilbringe tid med noen som alltid tuller og stønner om noe. Du kommer ikke til å vinne henne over.

Hun tror kanskje det er søtt i begynnelsen, men etter å ha lyttet til deg, klager du et par timer rett, vil hun være glad datoen er over. Hvis du ikke liker aktiviteten du gjør, kan du prøve å se på den fra en annen vinkel. Også, vokse opp.

# 9 Vær en gentleman. Kvinner som menn med oppførsel. Jeg, personlig, ønsker ikke å jage etter noen fyr som bestiller meg rundt. Du har oppførsel, jeg vet at du gjør det, så bruk dem. Kvinner liker å være rundt menn som viser respekt og oppførsel. Det er så enkelt. [Les: De 10 viktigste reglene av en gentleman]

# 10 Behandle henne. Nå trenger du ikke å betale for hver enkelt dato, men det er hyggelig å behandle noen nå og da. Det samme gjelder for henne, hvis hun betaler for film eller middag, som viser at hun respekterer og bryr seg om deg. Kanskje jeg er partisk, men jeg tror det er et fint trekk hvis fyren betaler for første date.

# 11 Ikke kvele henne. Vi vet at du liker henne, hun vet at du liker henne, men du trenger ikke å kvele henne. Ingen vil bli kvalt med kjærlighet. Vis kjærlighet, bare ikke skyv den ned i halsen hennes. La henne få tid til å gjengi sine følelser.

# 12 Bli kjent med henne. Ta deg tid til å bli kjent med henne. Jeg vet du tror hun er sexy, men kjenner du henne utover den fysiske og lille snakkesamtalen? Hvis du vil ha noe mer med henne, må du se om hun er kompatibel med deg. Så spør noen dypere spørsmål. [Les: 80 spørsmål å spørre før du blir seriøs]

# 13 Unngå vennssonen. Du ønsker ikke å være hennes venn, det er ganske tydelig fordi du prøver å finne ut hvordan du kan tåle en kvinne. Så ikke la deg sitte fast i vennssonen. Dette betyr at du blir en skulder hun gråter på, og det handler om det.Hvis hun begynner å behandle deg som en venn, trekker du ut før du blir tatt på tur. [Les: Hvordan unngå en venns vennesone og få henne til å ønske deg]

# 14 Åpne deg selv. Du kommer til å trenge å gjøre deg selv sårbar hvis du vil ha et meningsfylt møte med henne. Dette betyr at du må åpne deg selv og dele deg selv med henne. Ikke gjør dette med en gang, men bare når du føler at det er riktig tidspunkt.

# 15 Alene tid. Hvis dere to alltid henger ut i grupper, er det vanskelig å ha et intimt øyeblikk. Så sørg for at du arrangerer en-en-en-gang med henne. Det trenger ikke å være fancy, og det må heller ikke være en dato. Det kan bare gå en tur, noe enkelt.

# 16 Respekter henne. Hvis du ikke respekterer henne så er hun ikke den. Hvis du har problemer med å respektere kvinner generelt, kan du søke på noen terapi for å finne ut hvorfor. Men hør, hvis du ikke respekterer henne nå, vil du ikke respektere henne senere. Du kaster bort tiden sin og tiden din. [Les: Misogynist menn - 18 tegn på at du har en kvinnehater i deg]

# 17 Spør henne. Hvis du har spilt det kult til nå, er det på tide å gå opp og ta det til neste nivå: datumnivået. Det er riktig mann, det er på tide å spørre henne. Hvis hun sier nei, uansett. Det er endeløs mengde kvinner i verden. Hvis hun sier ja, vel, er du allerede et skritt foran nå.

[Les: Hvordan spørre en jente å være kjæresten din - og imponere henne også!]

Nå som du vet hvordan du skal vie en kvinne, er det på tide at du gikk ut i den store verden og ga den en tur. Praksis gjør perfekt, vet du.

Populært emne