Hvordan å woo en jente og gjøre henne fall for deg

Å få en jente interessert i deg er ikke vanskelig hvis du vet den riktige måten å nærme seg henne. Finn ut hvordan du kan woo en jente og få henne til å falle for deg i 10 trinn.

Wooing en jente er en kunst.

For mange gutter rush rett inn, uttrykke sin ufattelige forferdelse til en jente de liker og forventer at alt skal fungere helt fint.

For å gjøre det enklere å forstå, er det en jente som er et første kyss.

Så mye du vil tenke, vet du at du bare ikke kan gå opp til noen jente på gaten og kysse henne, kan du?

[Les: Hvordan kysse en venn ved et uhell og slippe unna med det]

Det handler om å varme henne opp, la henne få vite dine intensjoner, og vente på henne å gjengi dine intensjoner.

Hvordan å woo en jente uanstrengt

Aldri noensinne overraske en jente med din intensjon.

Det kan fungere, men nesten alltid setter du deg opp for feil, med mindre du er i en klubb som prøver å koble seg til en jente som leter etter en nattestativ.

[Les: Hvordan koble seg med en jente for en nattstand]

Hvis du virkelig liker henne, bli kjent med henne bedre, og få henne til å bli forelsket i deg.

En godt planlagt wooing innsats går langt i å gi et flott inntrykk, og få henne til å like deg selv før du spør henne ut.

Hvordan lage en jente faller for deg

Hver fyr har potensial til å få en flott jente til å falle for ham. Hvis du kjenner jenta du liker allerede, er det en perfekt start. Men hvis du ikke kjenner henne enda, ta henne oppmerksomhet og få henne interessert i deg først. [Les: Hvordan nærme seg en jente og imponere henne]

Og når du blir kjent med henne, kan hele datingspillet bli mye lettere og enklere.

10 trinn for å woo en jente du liker

Her er 10 enkle trinn for å woo en jente og gjøre henne som deg på kort tid. Men husk alltid at en flott jente liker en fin fyr. Så hvis du vil slå henne på og få henne til å ønske deg, følelsesmessig og seksuelt, må du koble til henne og få henne til å ønske deg. [Les: 25 ting om en fin fyr som slår en jente på]

Bare følg disse trinnene, og du vil definitivt være godt på vei for å tulle en jente på den riktige måten og få henne oppmerksomhet.

# 1 Tilbring tid med henne. I motsetning til hva de fleste menn tenker, unngår en jente eller spiller hardt for å få før du får oppmerksomheten hennes, vil det ikke gjøre henne mer som deg. Det fungerer bare hvis hun allerede har gjort seg klar til å like deg eller allerede er forferdet av deg.

Så i stedet for å oppføre seg som en brat, prøv å vinne hjertet hennes ved å bli en egen del av livet hennes. Vær der for henne hele tiden, så et sted inne, hun føler seg ufullstendig når du ikke er rundt henne! [Les: Hvordan lage en jente vil ha deg seksuelt]

# 2 Komplimenter og sjarm. Vær ridderlig, og du vil definitivt forlate henne å tenke på deg kjærlig. Riddling er bare død fordi gutta tror det er så stor innsats. Ridderi bør være en del av din natur, ikke noe du bare bruker når du prøver å woo en jente.

Vær veldig sjarmerende og ha lange samtaler med henne. Kompliment henne nå og da, noen ganger til og med seksuelt. Husk at hver gang du gjør en jente rødme med glede, er det ett skritt nærmere å feire henne og få henne til å falle for deg. [Les: Hvordan sjarmere en jente og smigre henne]

# 3 Påminn henne om deg. Se alltid etter måter å stadig minne henne om. Tekst henne sent på kvelden før hun sovner, ha en god nattsamtale over telefonen, eller kjøp noe dumt eller billig som minner henne om deg.

Snakker over telefon eller teksting en jente sent på kvelden er den perfekte måten å bygge romantikken på. Det blir nesten alltid en jente interessert i deg innen få uker. Hvis hun er engstelig for å snakke med deg sent på kvelden, begynner du å ringe henne om kveldene og forsinke samtalene ett steg om gangen nå og da til du er i stand til å få henne over telefonen eller teksten henne like før hun sover .

Og når hun er komfortabel med det, er alt du trenger å gjøre flørt på en vennlig måte til det er på tide å ta det til noe mer seksuelt. [Les: 15 tips til tekstflørt med en jente og få henne til å ønske deg]

# 4 Vær den pålitelige fyren. I en jentas sinn er en fin fyr en fyr som kan beskytte henne og være der for henne når hun trenger ham. Vær den pålitelige fyren som alltid er der i tider med hennes behov. Hvis hun føler seg takknemlig for å ha deg rundt, er hun nødt til å tenke sterkt på deg. Men til enhver tid, få henne til å føle deg spesiell rundt deg, så hun kan begynne å se på deg som en potensiell fangst.

Tilbyr å hjelpe henne eller følge henne når hun går til et nytt sted, eller trenger en venn å snakke om noe. Du må få henne til å føle at du er en uunnværlig del av livet hennes.

# 5 Åpne opp til henne. Her er noe du trenger å vite om kunsten til kommunikasjon. Hvis du vil koble til følelsesmessig med noen i hele verden, er alt du trenger å gjøre bekjent om en hendelse fra ditt eget liv. Når du bekjenner noe, avslører den din sårbare side, og det gjør den andre personen åpen for deg uten å innse det.

Så hvis du vil få en jente til å åpne for deg følelsesmessig og koble deg til deg, snakk med henne om noen få hemmeligheter. Det får henne til å føle seg nærmere deg, og hun kan begynne å snakke om sitt eget liv og hennes hemmeligheter også. Jo mer du åpner opp til en jente og snakker med henne om dine problemer, desto mer vil hun åpne opp for deg og bli følelsesmessig knyttet til deg.

# 6 Unngå å bli en venn. Dette er veldig viktig. Det er en veldig tynn linje mellom en beste venn og en fyr som snart skal bli en jente kjæreste. Det er veldig enkelt å ende opp med å bli en god venn når du prøver å vinne en jentes hjerte hvis du ikke bygger den seksuelle kjemi med henne. Gi henne alltid beskjed om at du liker henne og finn henne attraktiv til å begynne med. [Les: Enkle måter å unngå vennssonen med en jente på]

# 7 Flørt med henne. Tør jenta og utfordre henne nå og da når hun sier noe. Når du trekker en jentes ben, gjør det henne vanskeligere å bevise seg for deg. Og med en perfekt sans for humor, vil hun ende opp med å ha en flott tid med deg hele tiden.

Hvis du vil woo en jente, må du lære å flørte og plage henne. Berør henne nå og da diskret, finn unnskyldninger for å komme nærmere henne, og få henne til å tingle med spenning ved å bygge den seksuelle kjemi. [Les: 10 trinn for å bygge seksuell spenning med en jente du liker]

# 8 Gi henne beskjed om at du tenker på henne. Det er ingenting mer gratis enn å vite at du blir tenkt på noen hele tiden. Så imponere henne og få henne til å gå 'awww' på små måter. Kjenner du sin favoritt sang? Fortell henne du hørte det den andre dagen. Eller fortelle henne at du tenkte på henne mens du så på et show på fjernsynet. La henne få vite at du tenker ofte på henne. Det vil få henne til å lure på hvorfor du tenker på henne så ofte, og uten å innse det, begynner hun å tenke på deg også.

# 9 Slip ordet ut. Hvis du vil spørre jenta ut på dette tidspunktet, kan du fortsatt gå videre og gjøre det, fordi hun sannsynligvis vil like deg allerede. Men hvis du vil spille det trygt og sørge for at hun liker deg før du selv forteller henne at du liker henne allerede, ikke fortell henne noe ennå. [Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne]

I stedet, mens du snakker med en god jentevenn av henne, bare * ved et uhell * slippe den lille detaljene du liker henne allerede. Vis deg flau med det, men ikke fortell henne noe annet. Før du vet det, hadde ordet blitt spredt til din venn, og selv hennes jentevenner kan begynne å plage dere begge som et par. Det er enkelt og trygt, og du kan alltid late som om du aldri sa det i utgangspunktet hvis ting blir vanskelig.

# 10 Spør henne. Hvis du har bygget riktig seksuell spenning og gjort henne klar over at det allerede er flere enn bare venner i luften, er alt du trenger å gjøre, å spørre henne om en dato. Det kan være noe så trivielt som en kaffe eller en date i filmen. Spill det subtilt, og når tiden føles riktig, fortell henne hvordan du føler.

[Les: 10 søte måter å spørre en jente på å bli kjæresten din]

Å vite hvordan å woo en jente er enkelt, selv om du vil spille det trygt og nærme henne som en venn. Alt du trenger å gjøre er å huske å unngå vennssonen, og fortell henne alltid at det er mer enn vennskap i tankene dine.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar