Baby kom tilbake: Hvordan vinne din eks tilbake på en sunn måte

Innholdsfortegnelse:

Baby kom tilbake: Hvordan vinne din eks tilbake på en sunn måte
Baby kom tilbake: Hvordan vinne din eks tilbake på en sunn måte
Anonim

Er du lei av å høre at du ikke bør prøve å vinne din ex tilbake? Hvis du tror det er fortsatt mulig, her er en sunn måte å gjøre ved å gjøre det.

Det er forståelig at en person vil ønske å få sin eks tilbake, spesielt hvis breakupet kunne vært blitt forhindret i første omgang. Hver situasjon er forskjellig fra person til person, men det er tider når du får din ex tilbake, viser seg å være umulig eller til og med svært ødeleggende.

Før vi fortsetter, vil vi understreke at det er tider når du ikke skal komme tilbake sammen med en eks, under noen omstendigheter. Disse inkluderer:

- Din ex var følelsesmessig, verbalt eller fysisk fornærmende.

- Din ex ser nå noen andre.

- Din ex har fortalt deg direkte at han eller hun ikke er åpen for forsoning, uansett hva du gjør.

- Du er i en tilstand av depresjon, sinne eller desperasjon.

- Du vil oppleve uopprettelig skade på din økonomi, karriere og velvære hvis du kommer tilbake sammen med en eks.

Det vi nevnte her er de viktigste grunnene til at det å komme seg tilbake med en eks må aldri være en god ide. Disse tilfellene vil bare forårsake mer skade enn godt hvis du skulle bestemme deg for å komme tilbake sammen med din eks. Hvis du ikke kan forholde seg til noen av elementene på listen, kan du gå videre til neste del av denne funksjonen. [Les: Er jeg i et voldelig forhold? 17 sikker tegn!]

Hvorfor vil jeg komme tilbake med min eks?

Grunnen til at du og din eks er ikke sammen er fordi forholdet ditt ikke trente. Spesifikke omstendigheter kan ha ført deg til dette punktet, men en ting er helt klart. Noen skrudd opp. Det kunne ha vært deg, det kunne ha vært din ex, eller det kunne ha vært dere begge.

Nå som forholdet er over, er det på tide å omgruppere og se på hvorfor ting gikk galt for å se om det er en måte å få dem på igjen. Likevel må du spørre deg selv, "Hvorfor vil jeg ha dette forholdet tilbake?"

Var det deg som gjorde en feil? Gjorde noen av dere noe galt? Var du ikke klar for forhold da? Vi kunne fortsette om hvorfor du kanskje vil komme tilbake sammen med ex, men du er den eneste personen som kan si med sikkerhet om din grunn er god nok. [Les: Er du fortsatt forelsket i din eks?]

Få din ex tilbake

Når du har bestemt deg for at du definitivt vil gå gjennom med dette, er det på tide å få din ex tilbake. Prosessen kan ta litt tid, men hvis du er villig til å ofre, kan du bare ende opp med et bedre og sunnere forhold til din eks. Slik gjør du det:

# 1 Fest deg opp. Tørk av de tårene og kaste vevene bort. Det er på tide å slutte å gråte og begynne å være proaktiv om å få din eks tilbake. Først av alt må du se ut som noen som er klare til å være i et forhold igjen. Attraksjon er viktig, og alt begynner med ditt utseende og livsstil.

Vær sunn, hold deg i form og alltid se best når du går ut. Du vet aldri når du kan komme inn i ex, så det kan bidra til å bringe ditt A-spill 24/7. Vi mener det. Hensikten med dette er ikke å panderer til din exs takknemlighet for ditt utseende, men heller for å øke selvtilliten din. Vis deg selv at du er verdig til å bli elsket, og din eks vil snart se hva de har gått glipp av. [Les: Hvordan selvrespekt påvirker deg og ditt forhold]

# 2 Fest det du brøt. Feilene du har gjort tidligere kan være tilgitt * eller ikke! * Men personen du er nå, bør være mer kunnskapsrik om hvordan du skal håndtere de samme forholdsproblemene. Å komme sammen igjen betyr at du ikke har råd til å gjøre de samme feilene to ganger. Det samme gjelder for ex, men du kan ikke gjøre noe med deres side.

Alt du kan gjøre nå, er å sørge for at dine problemer tidligere har blitt løst. Hvis du har et holdningsproblem, endrer du det. Hvis din livsstil er usunn og farlig, endre den. Hvis forstyrrende omstendigheter forårsaket din oppbrudd, løse dem. Uansett hva du kan gjøre for å lette din exs frykt for forsoning, gjør du det. [Les: Hvordan unnskylde og si synd til en elsker]

# 3 Gjør ditt trekk. Når du har forberedt ditt sinn og kropp for oppgaven, kan du begynne å ta de nødvendige skritt for å få din eks tilbake. Først av alt må du ha en seriøs snakk med dem om dine intensjoner. For det andre må du være åpen for enhver reaksjon du kan få fra din eks.

Hvis de er sint, plasser dem. Hvis de blir triste, muntre dem opp. Hvis de føler seg forvirret, gi dem tid og plass. Husk at du ber om at de kommer tilbake sammen med deg - du forteller ikke dem. [Les: En veiledning om effektiv kommunikasjon i et forhold]

# 4 Utførlig. Forklar begrunnelsen for hvorfor du vil komme tilbake sammen. Pass på at de vet at du er villig til å endre ved å skissere feilene dine og fortelle dem hvordan du skal fikse ting. Hvis du føler at din eks må endres også, er dette den perfekte tiden til å presse det inn.

Dette er en all-or-nothing samtale, så det er best å få ting ut av veien tidlig. Ikke pek på fingrene om hvem som forårsaket oppbrudd. Bare fortell din ex om de tingene du er villig til å gjøre for å gjøre ting bedre.

# 5 Vær tålmodig. Din eks er kanskje ikke klar til å komme tilbake med deg enda, men ikke tap håpet! Å kontrollere, tvinge eller manipulere dem er ikke svaret. Bare la dem puste og tenke på det litt mer. Crowding dem vil bare anspore negative følelser, som absolutt ikke er hva du vil. Spør dem hvordan de gjør det igjen og igjen, men husk at du ikke bør følge opp mer enn en gang hver gang de ikke svarer. [Les: Hvordan å ta en pause i et forhold fungerer]

# 6 Gi dem en liten pute. Mens du venter på svaret, er det helt greit å fortelle dem hvor mye du fortsatt bryr deg om dem. Gjør noe søtt som å sende blomster og godteri, eller noe originalt, som en personlig gest eller gave.

Påminn dem hvor gode du var sammen og hvor mye bedre vil du behandle dem denne gangen. Og siden du prøver å vinne din ex-tilbake, foreslår vi å trekke ut alle stopp. Gjør det stort, men ikke nødvendigvis dyrt og opprørende.

Her er noen anbefalinger:

-Sett opp en romantisk og privat middag med en pittoresk beliggenhet.

-Hjør et lokalt band for å utføre sin favorittsang.

-Send dusinvis av små håndskrevne notater som forteller dem hva du elsker om dem.

Gi dem noe sjeldent og uventet fra deres ønskeliste. Vi er sikker på at du kan huske minst en. [Les: Ulike måter å si jeg elsker deg uten å si et ord]

# 7 Vis dem som du er verdt å elske igjen. Uansett hvor mange gaver du sender eller hvor stor av bevegelsene du gjør, vil ingenting forandre din exs sinn hvis de tror du ikke er den beste personen du kan være. Det vi mener er at ingen vil være i forhold til noen som ikke er i stand til å elske seg selv.

For at din eks vil ønske deg tilbake, må du lære å ta vare på deg selv, i tankene, kropp og ånd, før du kan tenke på å ta ansvar for andres velvære og følelser. [Les: Hvordan fikse et forhold som faller fra hverandre]

Sannheten i saken er at folk gjør feil, og folk kan virkelig forandre seg hvis de vil være dårlige nok. Når det gjelder å vinne din ex-tilbake, må du bare være sikker på at dette er virkelig hva du vil, og la din lidenskap for og alvor på dine følelser for dem vise seg.

Populært emne