Hvordan vinne svart fredag ​​2016: tilbud, tips og råd

Du har sikkert sett chilling opptak av tidligere Black Fridays, men kanskje ikke har vært helt sikker på hva det handler om. Til syvende og sist er det en årlig shopping-shoot-out, en prisfri detaljhandel som er gratis for alle, en tid når vanlige, rolige kjøpere tramper på fremmede hoder hvis det betyr å spare noen få pund på en gigantisk flatskjerm. Og i år faller den 25. november. Yup: denne fredag.

En amerikansk import, Black Friday skjer dagen etter Thanksgiving, og signalerer starten på julehandelssesongen. Mens mange tror, ​​"Jeg vil heller betale mer og unngå angst," millioner er uenige. Helt uenig, faktisk. Tross alt, gjør leksene dine, og du kan få Black Friday til å fungere som ditt eget personlige overføringsvindu.

For de som har vurdert deres behov, gjort deres undersøkelser for å unngå panikkoppkjøp, funnet ut hvor fleksibel de kan være og da er klare til å trekke utløseren på et øyeblikk, kan besparelsene være gledelig. Men akkurat som deadline dag, kan det hele bli veldig rotete der ute. Heldigvis Trener speidere har gjort mye av det vanskelige forberedelsene for deg.

Treningsutstyr | Aktivtøy Og Sportswear | Tekniske tilbud | Helligdager og reise

Ekspertvisningen på svart fredag

Du er nesten klar til å vinne på Black Friday. Men før du tar ut bankkortet, følg ordene til Nick Hill, Money Expert på Money Advice Service, og hans uvurderlige øyeblikkelige pekere.

Få mest mulig ut av svart fredag

Det er viktig at folk forsker på forhånd. Sjekk at salgsprisene som tilbys representerer reelle besparelser og verdi for pengene. Tross alt er et røverkjøp ikke et røverkjøp hvis du ikke trenger det, eller hvis personen du handler for, ikke kommer til å bruke den.

Slik Spot Bargains

Å kjøpe ute-sesong lager kan være en fin måte å hente et røverkjøp på. For eksempel kan vinterkjøring være dyrt på denne tiden av året, men shopping rundt i sommer 2017 kan hjelpe deg med å spare penger.

ANBEFALT: Den beste mennets løpegear og hva du skal vite før du kjøper

Tips for Black Friday Newbies

Lag en handleliste på forhånd og hold deg til den. Ikke bli opptatt av ideen om at du må imponere folk med prangende gaver - noe gjennomtenkt vil nesten definitivt ha mer innflytelse. Og du kan også hente et godt kjøp i januar også.

Hva er en potensiell Black Friday-katastrofe?

Svart fredag ​​kan presse folk mot å bruke på ting de ikke egentlig trenger. Det er viktig at folk kjenner sine forbrukerrettigheter om de kan returnere ting, spesielt hvis de finner seg selv å ha kjøperens anger.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar