Hvordan å vinne en jente hjerte og imponere henne uten problemer

Vil du imponere jenta du liker og ha det gøy å gjøre det? Finn ut hvordan du kan vinne en jentes hjerte og imponere henne uten problemer ved å bruke disse 9 sikkerhetsveiene.

Å vinne en jentes hjerte tar innsats.

Det handler ikke om å si hva som er i tankene til jenta du liker.

Faktisk er det omvendt.

Kunsten å vinne en jentes hjerte handler om å gjøre jenta til å bli forelsket i deg uten å fortelle henne at du liker henne i utgangspunktet.

Du trenger å bli bedre kjent med henne, og da må du få henne til å se deg som et datingpotensial.

Hvis du ikke kjenner henne ennå, sørg for at du får oppmerksomheten på den riktige måten.

[Les: 12 måter å få noen jente oppmerksomhet uansett hvor du er]

Og når du får oppmerksomheten hennes, er alt du trenger å gjøre, å snakke og sjarmere deg inn i hjertet.

Hvordan å vinne en jentes hjerte uten problemer

De fleste gutta gjør den ekte feilen ved å spille spillet med å vinne hjerter med sitt hjerte.

Selvfølgelig, når du er forelsket i en jente, kan du ikke gjøre noe annet enn å tenke med ditt hjerte.

Men hvis du virkelig ønsker å vinne en jentes hjerte, må du lære å fremdeles ditt hjerte, og spille hjertehjertet med tankene dine.

Ikke la følelsene dine kontrollere ting du gjør og måten du uttrykker deg selv, spesielt når hun ikke liker deg tilbake ennå.

Du kan ende opp med å skildre deg selv som en klossete eller skumle fyr som desperat prøver å vinne hennes oppmerksomhet. [Les: 10 typer skumle gutter, alle jenter unngår]

I stedet for å prøve å gjøre henne som deg, prøv bare å få henne til å være med deg.

Før du vet det, vil hun være avhengig av å snakke med deg og tilbringe tid med deg.

9 trinn for å vinne hjertet av en jente du liker

Noen gang lurt på hvorfor noen gutter er slike charmers? De ser ut til å vinne kjærligheten til alle jentene hele tiden. Du kan også være den fyren, så lenge du forstår hva som trengs for å vinne en jentes hjerte. [Les: Hvordan sjarmere en jente og smigre henne inn i å like deg]

Bruk disse 9 trinnene på hvordan du kan vinne en jentes hjerte, og du vil sikkert være på vei for å imponere jenta du liker uten problemer.

# 1 Vær en fin fyr. La oss innse det, hvis du ønsker å danse en flott jente som er ønsket av flere gutter, må du også være en fin fyr.

Her er en fin test for å finne ut om du er i den store ligaen til gutta. Når du går inn i et rom fullt av gutter, føler du at du er den kuleste katten i rommet? Eller ser du på noen andre gutter i ærefrykt fordi de virker så mye mer fantastisk?

Hvis du tror en annen fyr er kjøligere, eller hvis du beundrer noen få kvaliteter om en annen fyr du møter, betyr det bare at du mangler den kvaliteten selv i forhold til den fyren. Hver gang du ser en fyr som virker * kulere * enn deg, jobber du med det bestemte trekket, slik at du kan bli bedre på det over tid. Det er den sikreste måten å forbedre din egen personlighet i den retningen du virkelig vil. [Les: 15 trekk jenter ser etter i en fyr å falle for ham]

# 2 Snakk med henne. Få henne til å føle seg spesiell når hun er rundt deg. Det spiller ingen rolle om det er flere andre gutter som prøver å få oppmerksomheten hennes. Alt som betyr noe, er hva du gjør for å vinne hjertet hennes. Snakk med henne varmt når du støter på henne, og la henne få vite at du er glad for å se henne. [Les: Hva å si til en jente du liker å gjøre henne som deg]

# 3 Flørt med henne. Flirter med en jente hvis hjerte du prøver å vinne er en subtil kunst. Du kan enten gjøre det klart at du flirter med henne, eller du kan være diskret og subtil. Flørt med henne diskret til å begynne med, og hvis hun gjenspeiler seg ved å flirte tilbake, kan du begynne å bli mer åpenbar.

Hvis du vil flørt med henne, prøv å få litt alene tid med henne når du kan, og unngå å flørte med henne når det er andre rundt. Flirter med henne når vennene hennes er rundt, vil få dine flørtende linjer til å virke som en vits. Lagre komplimenter og glatt snakk for private samtaler. [Les: Hvordan flørt med en jente vennens måte]

# 4 Ikke vær overskyet av følelser. Du vet at du liker henne, men hun vet det ennå ikke. Hvis du føler at sjansene dine glir eller det ikke er noen gjengjeld fra slutten, ikke bli hensynsløs. De fleste gutta tenker med sitt hjerte og ender med å bekjenne sin kjærlighet til en jente når hun bare ikke er interessert i å danse dem. Ikke vær den fyren. Bare vær sikker på at du holder deg ut av vennssonen, og unngå å fortelle henne at du liker henne, med mindre du vet at hun liker deg allerede. [Les: Hvordan unngå vennsonen og få henne til å ønske deg]

# 5 Ikke bli truet av konkurransen. Tenk alltid to ganger før du sier noe til henne, spesielt hvis det ikke er noe hyggelig eller om det handler om en annen fyr. Hvis hun har ignorert samtalene dine, eller hvis hun gir all oppmerksomhet til en annen fyr i kafeteriaen, oppfører du seg ikke som en liten brat og sulk i hjørnet. Og viktigst, ikke konfrontere henne med det. Hun skylder deg ingen forklaringer. Husk at å vinne hjertet hennes er en utfordring, og nå og da må du håndtere andre gutter som ønsker å imponere henne.

# 6 Opptatt hennes tanker om natten. Natttiden er den beste tiden til å bygge intimiteten. Begynn med å smsere henne nå og da om kveldene, og arbeid deg for å ringe henne om natten av og til.Snakk om ting som interesserer henne, og over tid vil hun varme opp til deg og til og med glede seg til å snakke med deg hver kveld. [Les: Hvordan tekst flørt med en jente og få henne interessert i deg]

Hvis du kjenner en annen fyr som kaller denne jenta ofte, ring henne en halv time tidligere og prøv å lage en interessant samtale. Hvis hun liker å snakke med deg, vil hun sannsynligvis koble den andre mannens samtale hvis hun har en god samtale med deg.

# 7 Åpne opp til henne. Den beste måten å bygge en bånd på med jenta du liker er å bygge et hemmelig forhold som ingen andre vet om. Ved å flirte med henne bare når det bare er dere begge, og ved å snakke med hverandre sent på kvelden, ville det være en hemmelig flørtel affære bare de to vet om, og det ville gjøre hele forholdet så mye mer spennende og mystisk .

Nå ta det til neste nivå. Når du snakker med denne jenta sent på kvelden, fortell henne noen av dine hemmeligheter som ikke mange vet om, helst om dine tidligere forhold * dere vil ende opp med å snakke om sex i løpet av noen få netter * eller noen få trivielle problemer du har med noen hun ikke vet om * hun vil gi deg råd om hvordan du skal håndtere den personen, og vil ha en oppdatering hver kveld *.

Jo mer hun vet om dine personlige detaljer, jo lettere begynner hun å snakke om sine egne hemmeligheter. Og når hun begynner å gjøre det, begynner hun å føle deg nærmere, og tenker ofte på deg. Så lenge du unngår å snakke om noe trist eller dystert, vil hun alltid være spent på å strekke samtalen med deg. [Les: Hvordan få en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

# 8 Vinn over vennene sine. Hvis du kjenner de fleste av vennene sine, prøv å være hyggelige med dem. Dette er egentlig ikke nødvendig, men det kan hjelpe deg med å score brownie poeng hvis hun noen gang diskuterer om deg med vennene sine.

Så gjør jenta som ditt hjerte prøver å vinne, ha en beste venn? Hvis hun har en beste venn, så er det jenta du trenger å behage. Vær snill mot hennes beste venn og bli vennlig med henne også. Og når hennes beste venn blir en god venn av deg, * tilfeldigvis * slett ordet ut at du liker jenta. Så lenge du har imponert henne beste venn, vil hun bli din evangelist og overbevise jenta du liker å begynne å dele deg fordi du er en så fantastisk fangst!

# 9 Få henne avhengig av deg. Med mindre du vet at hun er gal mot deg allerede, ikke fortell henne at du har falt for henne. Fokuser på å ha det bra med henne, men samtidig, prøv ikke for hardt for å imponere henne. Når du gjør det klart at du prøver å vinne hjertet ved å kjøpe blomster eller si noe romantisk, dreper du mysteriet. La henne lure på hva du synes om henne. Kompliment henne, fortell henne at du savner å ikke ha henne rundt, og til og med fortelle henne at du skulle ønske hun var med deg, men ikke fortelle henne at du liker henne akkurat ennå. [Les: 10 måter å bygge seksuell spenning med jenta du liker]

Og når du vet at hun definitivt er i deg og liker deg tilbake, fortell henne hva som er i tankene dine. [Les: Ulike måter å fortelle en spesiell jente som du elsker henne]

Så lenge du blir forelsket i hjertet ditt, og tenk med hodet mens du imponerer henne, kan du bruke disse 9 trinnene på hvordan du kan vinne en jentes hjerte og få henne til å bli forelsket i deg på kort tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar