Hvordan bruke Köln: Kölnkjemi og veiledningen for å gjøre det riktig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruke Köln: Kölnkjemi og veiledningen for å gjøre det riktig
Hvordan bruke Köln: Kölnkjemi og veiledningen for å gjøre det riktig

Video: Hvordan bruke Köln: Kölnkjemi og veiledningen for å gjøre det riktig

Video: Hvordan bruke Köln: Kölnkjemi og veiledningen for å gjøre det riktig
Video: The Proper Way To Apply Cologne! 2023, September
Anonim

Köln brukes ikke som din deodorant spray. Å vite hvordan du skal bruke cologne er en kunst som krever nøye utvalg, timing og presisjon.

I kunsten om mannlig pleie er det en riktig spillveksler å bruke riktig duft. Selv om du har den beste form-passende drakten med matchende Oxford i garderoben din og har preparert håret ditt til perfeksjon, unnlater duften eller har det feil, reduserer effekten av all din innsats. Det er viktig å lære å bruke cologne.

Bruk duft riktig er kirsebær på toppen av kaken. Det tjener som en usynlig herald som kunngjør din tilstedeværelse i et rom. Hvis du bærer det, passer det til ditt overordnede bilde ved å fremheve ditt valgte antrekk og øke sjarm og selvtillit. [Les: Slik lukter du godt og tiltrekker seg nesten alle du ønsker]

Forstå duft - Kölnkjemi

Parfyme er ganske enkelt en nøye utvalgte blanding av essensielle duftende oljer fortynnet i en base av alkohol og vann. Eteriske oljer er ganske dyre på egenhånd, og mengden av konsentrasjonen avgjør vanligvis parfymekostnaden. Et annet aspekt som gjør at en flaske koster mer, er sjeldenheten av de essensielle oljene som brukes. Parfymer er vanligvis kategorisert etter konsentrasjon av duft per volum:

# 1 Eau Fraiche. En til tre prosent konsentrasjon. Dette er den mest fortynnede form med en duft som varer i mindre enn en time. [Les: Smelling dårlig og 14 andre store svinger for jenter]

# 2 Eau de Cologne. Vanligvis brukt type duft preget av friske, lyse og fruktige dufter. Denne blandingen konsentreres ved to til fire prosent og varer i ca to timer. [Les: 7 stinkende kroppsdeler som kan ødelegge flott sex]

# 3 Eau de Toilette. Dette er mer konsentrert på 5-15% duftende oljer over alkohol som gir det et lengre opphold på menneskelig hud. Det varer vanligvis i tre timer.

# 4 Eau de Parfum. Eller parfyme som vi kjenner til, denne formuleringen brukes ofte til feminine dufter. Eau de Parfum inneholder mer essensielle dufter ved ca. 15-20% konsentrasjon som gjør at den varer mellom fem og åtte timer.

# 5 Parfum. Den mest konsentrerte og dyre av alle kategorier, denne formuleringen inneholder 20-30% duftende oljer som gjør det oljere og mindre viskøse enn de andre. Dette gjør det mulig å holde på menneskets hud lenger. Ett program kan vare i 24 timer.

Typer dufter og velge matchen din

De fleste tror at å velge duften av din Köln er alt avhengig av personlig innfall og preferanse. Som et resultat, holder folk seg til en eller to dufter alene og bruker dem i lang tid. Imidlertid har forskjellige dufter varierende egenskaper og reagerer på forskjellige forhold. Derfor anbefales det at menn velger mer enn en duft for å matche anledningen, så vel som miljøet.

Som farge har duftene sin versjon av "fargehjulet" som kategoriserer og utfyller dem med andre dufter. Tross alt er parfymer nøye utvalgt av hver enkelt perfumer for å utfylle hverandre som en musikalsk symfoni.

# 1 Friske og lette dufter for arbeid, dristige dufter for sosiale arrangementer. Når det gjelder å forstå hvordan du skal bruke cologne, må du huske at milde, friske dufter anbefales for hverdagsbruk, spesielt hvis arbeidet ditt ikke er fysisk i naturen. Det er ikke overveldende og dveler for en begrenset tid. Bruk tyngre og dristige dufter betraktes som upassende og kan distrahere en klient eller medarbeidere du samhandler med.

Hvis du har tenkt å feste hvor spillet er å overgå de andre mennene rundt, kan du være fri for å ha en signatur dristig duft som kunngjør din personlighet. [Les: Lukter deilig og 8 andre ikke-seksuelle turneringer som vekker jenter øyeblikkelig]

# 2 Har en duft for hver sesong. Sesongmessige endringer i temperatur påvirker måten folk oppfatter duft på. For eksempel vil blomster- og sitrus dufter ikke gjøre mye godt i kaldt vær. Disse duftene er best slitt om sommeren og våren. Basis dufter som krydret, woody og musky dufter er mer hensiktsmessig i kaldt vær. Men de blir overveldende hvis de bæres i varmere måneder.

Hvordan bruke cologne

Som nevnt, sprayer din dyrebare kologne i tilfeldige steder reduserer sitt potensial og slipper bare dyrebare dufter. For å virkelig forstå hvordan du skal bruke cologne, må du huske på at det er viktige flekker og regler når du bruker cologne i ulike deler av kroppen.

# 1 Mindre er mer. Kölnflasker er bygget med aspiratorer som maksimerer spredningen av duften. To til tre sprøyter på viktige områder er nok. Folk blir gal med sprøyten fordi de føler at de ikke kan lukte seg godt nok. Faktisk dreper applikasjonen mer bare symfoni av notater i flasken.

# 2 Sprøyt en knyttneve bort fra nøkkelområdet. Hvis du sprayer for nær, blir duften ikke spredt i et bredt område for å maksimere duften. Sprøyter for langt avfall noen cologne som luften bare driver dem bort fra kroppen din. [Les: 33 subtile måter å være seksuelt attraktive og forføre noen]

# 3 håndledd. Pulsen i håndleddet er den mest ideelle delen av kroppen for å salve med cologne, da den er forlenget langt nok av bevegelse som gjør det mulig å sprede duften i luften. For å gjøre dette må en spray på ett håndledd og klapp * ikke gni * på den andre håndleddet. Rubbing antas å drepe åpningsnotatene i din cologne, så unngå å gjøre det.

# 4 Hodet og nakken. Disse delene er vanligvis fri for klær, noe som gjør dem ideelle områder å bruke cologne.Når folk snakker med deg eller nærmer seg for en samtale, gjør disse delene en god jobb med å spre duften i umiddelbar nærhet.

Nøkkelpunktene som gjelder, er underkjeven, nakke under hvert øre og halsområdet.

# 5 Brystet. Siden dette er sentrum av kroppsmassen din, som har mye hudområde, er cologne dispersjonen bredere, og duften forblir lenger sammenlignet med andre kroppsområder.

# 6 Andre deler. Du kan også bruke cologne i ulike deler av armen som skuldre, indre albuer og underarmer. Som nevnt, er disse utvidede deler av kroppen som vil hjelpe til med å spre duften når du beveger deg rundt.

# 7 Bruk cologne bare etter at du har dusjet. Dusjer fjerner porene og huden fra smuss og andre oljer, slik at Köln kan sippe helt inn i huden din. På den annen side, søker cologne på uvasket hud resulterer i en ekkel kjemisk reaksjon med hudens egne oljer som produserer dårlig lukt. [Les: 17 aspekter av attraksjon som ikke har noe å gjøre med utseende]

# 8 Ikke bruk på klær. Noen essensielle oljer er skadelige for delikate stoffer. Bruk av cologne på klærne resulterer i skade og misfarging. I tillegg vil cologne på klær ikke vare lenge sammenlignet med på huden.

[Les: Hvordan være den varme fyren - 20 regler til øyeblikkelig hotness]

Mens colognes appellerer til et annet sensorisk spektrum, gjør de fortsatt eller ødelegger hele utseendet. Å forstå hvordan du skal bruke cologne har potensial til å styrke ditt valg av kjole og stil og utfylle ditt generelle utseende.

Anbefalt: