Slik bruker du Tinder: Ditt Walkthrough for å finne kjærlighet eller flinging

Innholdsfortegnelse:

Slik bruker du Tinder: Ditt Walkthrough for å finne kjærlighet eller flinging
Slik bruker du Tinder: Ditt Walkthrough for å finne kjærlighet eller flinging
Anonim

Det virker som om alle bruker Tinder i disse dager, men kanskje du er noen som ennå ikke har prøvd det. Så, her er noen tips for hvordan du bruker Tinder.

Bare litt humor her - det pleide å være en dag da folk faktisk plasserte "personlige annonser" i aviser for å få en dato. Jeg vet, jeg vet … det var steinalderen. Jeg mener, hvem ville faktisk gjøre noe sånt? Tro det eller ei, gjorde mange mennesker det.

Skriv inn den digitale tidsalderen, og nå er online dating og dating apps blitt normen. Fra Match.com til OkCupid finnes det uendelige muligheter for oss alle å finne en date, et forhold, eller bare å bli lagt.

Og Tinder er en av de mest populære. Det har rykte om å være en hookup-app, men tro det eller ikke, du kan finne mange vanlige folk der ute som faktisk ser etter relasjoner.

Hvordan bruke Tinder - Den mekanikken og gjennomgangen du trenger

Jeg kjenner folk som unngår Tinder som pesten på grunn av sitt dårlige rykte. Men hvis det er deg også, kanskje nå, bør du revurdere. Ikke bekymre deg - du kan faktisk ha det bra og lykkes, men først må du vite hvordan du bruker Tinder.

La oss starte med det grunnleggende.

# 1 Sveip til høyre, sveip til venstre. Tinder er ganske overfladisk fordi de fleste bare ser på bildene til noen og bestemmer om de liker dem eller ikke. Du kan skrive et bio, men noen leser ikke engang om de bare leter etter en oppkobling.

Så, hvis du liker noen, sveiper du rett. Det betyr at du liker dem, og du håper de liker deg også. Hvis de swiped rett på deg også, så vil du dukke opp som en kamp. Hvis de ikke gjorde det, vil du aldri se dem igjen. Hvis du ikke liker noen, sveiper du til venstre. Og forhåpentligvis vil du aldri se dem komme opp igjen heller. [Les: 15 Tinder tips du kan IKKE ignorere om du vil ha en date]

# 2 Sveip opp. Du har kanskje ikke hørt om å sveipe opp, men det betyr en "super like." Svært som en, "Omg, jeg trodde aldri at en person som dette noen gang hadde eksistert, og jeg vil at de skal vite hvor fantastisk jeg tror de er - enda mer fantastisk det er en enkel sveipe rett! "Jeg vil imidlertid anbefale å bruke dem sparsomt.

# 3 Unmatch. Jeg visste ikke at du kunne overgå folk først. Men, ah ha! Du kan. Noen ganger sveiper du ved et uhell rett når du mente å sveipe til venstre. Eller du ved et uhell likte noen, og du er forferdet fordi du ikke hadde noen interesse for dem.

Ingen bekymringer. Du kan alltid overgå dem. Eller, selv om du begynner å snakke med dem og de blir skumle, må du ikke overgå dem. [Les: 15 Tinder tips du kan ikke ignorere hvis du noen gang vil ha en date]

# 4 Melding. Når du er i samsvar med noen, kan du begynne å snakke med dem. Det er litt som teksting. Men det er så mange mennesker som aldri sender meldinger, som jeg synes er rart. Hvorfor ville du bry deg med noen og aldri kontakte dem? Noe å tenke på.

# 5 Deaktiver funn. Kanskje du er syk av Tinder og vil ta en pause en stund. Eller kanskje du møtte noen fantastiske, og du vil fokusere på å dele dem bare. Det er kult. Du kan fortelle Tinder å ikke vise deg noen før du sier noe annet. Det kalles "deaktivering av funn."

# 6 Plassering og avstand. Dette er en av de grunnleggende tingene om hvordan du bruker Tinder … det er basert på avstand. Jeg tror poenget med det i begynnelsen var om du var ute med å drikke med venner og følt kåt, kunne du finne noen i det generelle området for å møte og ha sex med.

Men du kan angi hvor nær eller langt du vil gå for å møte noen. Selv om du reiser på forretningsreise, vil stedet automatisk forandres for deg når du er i en ny by. [Les: Online dating woes - 8 mest vanlige Tinder horror historier]

# 7 Preferanser for alder og kjønn. Som med de fleste online dating nettsteder eller apps, kan du angi dine preferanser. Så selv om du er homofil eller bi, kan du angi en preferanse for kjønn. Og selvfølgelig er alder alltid noe du kan sette og søke etter.

# 8 Tinder Plus. Når du lærer å bruke Tinder, har du sikkert allerede funnet ut at det er gratis. Imidlertid er det et betalt alternativ kalt Tinder Plus. I utgangspunktet, la oss si om du ved et uhell sveipet igjen når du mente å sveipe til høyre, vil Tinder Plus tillate deg å angre din sveipe. Men hvis du ikke har Tinder pluss, kan du ikke angre dine swipes … så du er ute av lykke.

# 9 Bilder. Med mindre du bare leter etter å bli lagt, legger du noen respektable bilder av deg selv. Og legg flere. Pass på at du smiler og ser vennlig ut. Og husk å sette et fullskjermbilde også. Fordi la oss innse det, er folk dessverre grunne og vil vite hva kroppen din ser ut før de møter deg. [Les: Hvordan starte en Tinder-samtale og heng en date hver eneste gang]

# 10 Din biografi. Du har ikke å skrive noe, men du burde virkelig. Og ikke si noe dumt som "Hvis du vil vite, bare spør." Det er lat, og det er ikke imponerende. Gi folket et godt inntrykk av hvem du er som en person. Det er ikke så vanskelig, folk! [Les: God tinder bios som får deg datoer - 12 tweaks for et perfekt bio]

# 11 Start en samtale og hold den i gang. Jeg mener, hei, du er på Tinder for å møte mennesker, ikke sant? Så, med mindre du bare vil øke egoet ditt og se hvor mange mennesker som deg, så begynn å snakke med folk!

Og ikke fortsett evig - faktisk møtes med dem. Og vær så respektfull og ikke spøk på noen hvis du har snakket en stund. Det er ikke stilig. [Les: Apper som Tinder - 12 håndvalgte alternativer for å prøve noe nytt]

# 12 Ikke bruk den hvis du er gift eller i et forhold. Dette høres kanskje tydelig ut for de fleste av oss, men stol på meg, det er ikke for mange mennesker. Det er mange mennesker i dårlige ekteskap eller forhold som ønsker å jukse. Det er ikke kult. Og det er ikke rettferdig for resten av det enkelte folk der ute som faktisk ønsker å finne et ekte forhold. Hvis du er gift, bli skilt før du bruker Tinder. Alvor.

# 13 Sett litt innsats i det og ikke gi opp. Dating apps kan være frustrerende. Det er mange rare ting der ute, og det kan derfor være lett å tro at det ikke finnes noen god fisk i havet, men det er det. Det kan ta litt tid å finne en, men hvis du holder fast med det og ikke gir opp, så vil du etter hvert finne hvem du leter etter.

[Les: Hvordan bli lagt på Tinder - 11 må-følge regler for en sexy hookup]

Enten du elsker eller hater dating spillet, er det et nødvendig middel til en slutt. Og nå som du vet hvordan du bruker Tinder, hvorfor ikke gi det et skudd? Det kan ikke skade. Selv om det ikke trer ut, har du noen morsomme historier å fortelle!

Populært emne