Slik forstår du kvinner: 11 nøkler for å låse opp deres mysterier

Innholdsfortegnelse:

Slik forstår du kvinner: 11 nøkler for å låse opp deres mysterier
Slik forstår du kvinner: 11 nøkler for å låse opp deres mysterier
Anonim

Menn tror kvinner er kompliserte, men faktum i saken er, de tenker som en mann. Det er på tide å lære å forstå kvinner, fellas.

Jeg hører det hele tiden, "kvinner er så kompliserte." Oh, hold kjeft, vi er ikke kompliserte. Jeg tror faktisk at menn liker å tenke at kvinner er kompliserte, de liker dramaet. Jo noen kvinner er kompliserte, men det er også noen menn. Hvis du finner deg selv å ha problemer med å forstå kvinner, er det fordi du tenker som en mann.

For å kunne forstå hvordan du forstår kvinner, må du tappe inn i din feminine side … din følelsesmessige side. Vi er mennesker, så vi er alle emosjonelle, men menn har en tendens til å undertrykke deres følelser i motsetning til kvinner. Det du trenger å gjøre er å omfavne den siden av deg, slik lærer du hvordan du forstår kvinner.

11 Nøkler til å lære å forstå kvinner

Vi er ikke så kompliserte som du tror. Egentlig, det er vi ikke. Så hvis du bare husker disse 11 tingene, lærer du hvordan du forstår kvinner og blir mye lykkeligere i prosessen. [Les: Girly ting - hva kjæresten din er virkelig sladder om]

# 1 Menn og kvinner tenker annerledes. Det er akkurat slik det er. Menn og kvinner behandler informasjon annerledes, det er alt der er til det. Det er ikke at kvinner er gal, det er bare at vi ser ting annerledes i forhold til deg. Det er bare noe du må godta, spesielt hvis du vil vite hvordan du forstår kvinner.

# 2 Alle kvinner er forskjellige. Vi er mennesker, så reagerer alle sammen forskjellig på alle situasjoner. Bare ta deg selv og din søsken. Du kan være det samme kjønn, men reagerer helt motsatt til stress. Noen kvinner vil snakke om sine problemer høyt, andre liker å være alene for å behandle dem. Det er virkelig avhengig av personen. [Les: 23 ting jenter ønsker at folk visste om en jentes sinn]

# 3 Kvinner deler ikke opp. Menn kan ha en gal dag på jobben, kom hjem og likevel nyte kvelden med sine familier. Men kvinner er litt annerledes. Hvis vi har en dårlig dag på jobb, tar vi det hjem med oss.

Vi er følelsesmessig forbundne, og så for oss å bare "komme over" er et problem ikke så enkelt som det er for deg. Så, hvis kjæresten din hadde en kamp med sin mor, og siden har hun vært på kant siden, har hun problemer med å behandle den. [YourTango.com: 8 ting kvinner gjør at menn bare ikke forstår]

# 4 Se på hennes handlinger. Når vi er pissed off, er vi mindre sannsynlig å fortelle deg og mer sannsynlig å vise deg. Jeg vet, vi burde nok være mer verbale i den avdelingen, men av en eller annen grunn føler vi behovet for dere å finne ut det selv. Så, hvis du vil få en bein opp, se på hennes handlinger - hun vil ikke kunne skjule den. [Les: Hvordan trøste en jente - 15 gjennomtenkte måter å gjøre det riktig på]

# 5 Spør henne hvordan hun føler. Mange menn ignorerer bare dette, og det er ikke fordi dere ikke bryr meg, det er bare det du tenker annerledes. Du må koble til din emosjonelle side hvis du vil vite hvordan du forstår kvinner.

Så spør henne hvordan hun føler, og hun vil fortelle deg. Ikke bare vil du få kontakt med henne, du vil også kunne forstå hennes følelsesmessige og mentale tilstand ved å spørre henne om dette enkle spørsmålet.

# 6 Ikke prøv å løse problemet med en gang. Når en fyr lytter til mitt problem, er det første han gjør, å få frem sine problemløsende ferdigheter. Hør, jeg bryr meg ikke om at menn prøver å løse problemet, men noen ganger trenger jeg bare noen å lytte. Jeg er ikke den eneste kvinnen som føles på denne måten. Så, i stedet for å prøve å løse problemet med en gang, lytt til spørsmålet hennes og spør henne hvordan hun føler. Deretter kan du løse problemet. [PairedLife.com: Hvorfor kvinner er frustrert om menn og dating]

# 7 Hun snakker sannheten når den er sint. Hvis kjæresten din, kone, sjef eller mor er pisset av på deg, hører du hva de forteller deg. Du vil sannsynligvis ikke, men det er da de forteller deg hvordan de virkelig føler. Kanskje hun føler seg unappreciated, overarbeidet eller ignorert. Hun vil fortelle deg, stole på meg. Du trenger bare å lytte.

# 8 Vi mener ikke å hente fortiden. Vi gjør det egentlig ikke. Ok, noen ganger bruker vi det som et verktøy for å pisse dere, men for det meste mener vi ikke det. Hvis det kommer opp i et argument, er det fordi minnet kom tilbake til oss, og det plager oss. Men for det meste bruker vi fortiden til å knytte til hva som plager oss nå. [Les: Det alvorlige ansiktet - 21 ting du gjør som virkelig gjør vondt hennes]

# 9 Vær tålmodig. Du vet at menn og kvinner er forskjellige, så det er gjort. Men for å faktisk vite hvordan du skal forstå kvinner, må du være tålmodig. Vi er ikke kompliserte, men vi er forskjellige enn menn, så dette vil ta tid for deg å lære og forstå.

Tro meg, du skal si feil ting på feil tidspunkt, men med tiden vil du finne ut det.

# 10 Forstår du henne når hun snakker? Hvis du vil forstå en kvinne, må du først se om du faktisk forstår henne når hun snakker.

Forstår du hvorfor hun er lei seg for at du ikke gjør oppvasken, eller hvorfor hun er stresset på jobb? Hvis du har problemer, prøv å sette deg selv i skoene sine, og koble deg til følelsene hennes. Også spør henne om å forklare om du ikke forstår. [Les: 25 tegn og kvaliteter som gjør en veldig god kjæreste]

# 11 Våre følelser passerer. Du kan ikke tenke det, men våre følelser går forbi. Jo, vi var sint på deg, men vi kommer ikke til å holde fast på det for dager og dager. Ikke for å si at noen kvinner ikke liker å holde vred, men det er menn der ute som gjør det samme. Ingen følelse er permanent.

[Les: Hva finner jentene attraktive? 15 ting finner alle jentene tiltalende]

Hvis du vil lære å forstå kvinner, er alt du trenger å gjøre oppmerksom. Se? Vi er ikke så intense som du tror. Jeg fortalte deg, ikke jeg?

Populært emne