Slik slår du "Cycle to Work Day" til "Cycle To Work Every Day"

Du trenger ikke oss å fortelle deg at sykkeltur til jobb er bra for helsen din, men vi kommer til å gjøre det uansett. Med statistikk. Sykkelpendlere har en 46% lavere sjanse for å utvikle hjertesykdom og en 45% lavere sjanse for å utvikle kreft sammenlignet med personer som kjører eller bruker offentlig transport for å komme seg til jobb. Hvis vi hadde en mikrofon ville vi slippe den der, men vi gjør det ikke, så fortsetter vi.

Bedre helse er bare en del av det. Du vil også spare penger og sannsynligvis også tid, fordi sykling er raskere enn alle andre måter å komme seg rundt i byene. Bortsett fra kanskje helikopter, men å finne et gratis helipad i nærheten av kontoret kan være et absolutt mareritt i rushtiden.

I år faller sykkel til arbeidsdag onsdag 15. august, og vi håper dere allerede planlegger å bli med på sykkelen til sysselsettingsstedet ditt. Men sykling på bare en dag i året er ikke nok til å forbedre helsen, økonomien og livet, så vi oppnådde Chris Bennett, leder for atferdsendring ved å gå og sykle veldedighet Sustrans, for råd om hvordan folk kan gjøre sykling til å virke som vane , i stedet for en spesiell anledning.

Hvordan gjenoppbygger du din selvtillit på sykkelen hvis du ikke har syklet en stund?

Det første jeg foreslår ville være å snakke med en venn og se om du kan ta en tur med dem. Det kan være i helgen eller om kvelden, men ideelt sett vil du ri på ruten eller noen av ruten til jobb, bare for å bygge litt selvtillit.

Du trenger ikke å gå den raskeste ruten mens du bygger opp tillit. Hvis du tidligere har kjørt til jobb eller tatt bussen, kjenner du de travle veiene, men ganske ofte er det en roligere rute. På Sustrans er vi bak det nasjonale sykkelnettverket - vi har et godt kart over det på vår nettside. Prøv å unngå de travle biter, og spesielt ting som rundkjøringer. Ruteplanleggingsapplikasjoner er ideelle når man ser etter trafikkfrie ruter - ting som trafikkfrie syklusstier, kanalveier og parker, som alle er veldig gode og mye lettere.

Skal du sykle hver dag når du starter?

Jeg vil lette inn i den. Det er ikke noe galt med å være en fair-weather syklist. Begynn å gjøre det på de fine dagene, eller når du har tid natten før for å forberede, eller når du ikke har et klokka 9.00.

Veiene kan også være litt roligere på fredager eller i skoleferier, så da kan det være en god tid å starte. Det er en av grunnene til at Cycle to Work Day er i midten av august, fordi veiene er merkbart roligere denne tiden av året.

Også, hvis du vanligvis får bussen, kan det være ganske fint å blande det opp litt. Dagen du får bussen og lytter til en podcast kan føles som en fin forandring fra sykling. Prøv å gjøre det morsomt og gjør det som fungerer for deg.

Trenger du å bygge opp treningen din før du begynner?

Alle er forskjellige, og det avhenger av hvor lenge pendlingen er, men de fleste lever innenfor fem miles fra arbeidsplassen, og det er en rimelig avstand for å sykle for de fleste. Det kan ta tid å bygge opp treningen din hvis du er helt ny på det, så prøv det på forhånd og kanskje gå på noen kortere sykkelturer separat før du sykler til jobb. Men det viktigste er å gjøre det i ditt eget tempo. Det trenger ikke å skade, du trenger ikke å løpe, og du trenger ikke engang å sykle opp alle åsene. Det er ingen skade i å skyve den oppoverbakke hvis det er den delen som gjør deg veldig sliten.

Det har også vært en stor økning i bruk av e-sykler nylig, som nylig viste studier har nesten alle de samme fysiske fordelene. Det kan gjøre det litt lettere for folk som er mindre egnet, som sykler litt lenger eller som har en spesielt kupert rute.

Se relaterte pro-tips for å hjelpe deg med å spiker negler for å jobbe dag Den beste pendlere BikesSix Real-Life Fordelene med sykling å jobbe

Har du noen tips for når motivasjonen begynner å falme etter de første ukene?

En liten godbit med pengene du har lagret er en god idé. Det kan til og med være en annen sykkel! Når folk starter, ønsker de ikke å investere mye på en sykkel med en gang, men hvis du sykler en sykkel som er for liten eller en terrengsykkel, gjør du det vanskeligere på deg selv. Belønne deg selv med en nyere, bedre eller mer egnet sykkel etter noen uker når du har kommet inn i det, er det en fin ide.

Mer generelt, prøv å belønne den gode vanen og være så positiv som mulig. Tenk på alle pengene du har lagret og kaloriene du har brent, for å minne deg om alle fordelene med det. Sjekk bankbalansen din og tenk på hvordan du kan bruke pengene du brukte på bensin eller busspriser før. Nyt pengene i stedet!

Folk kan være tøffe på seg selv, men hvis de har syklet i noen uker som er strålende. Vær stolt av deg selv og fortsett å gå.

Har du andre råd om hvordan noen kan bruke motivasjonen til et arrangement som Cycle to Work Day for å gjøre en permanent endring i rutinen?

Innstilling av oppnåelige mål er virkelig viktig. I de første ukene kan folk si at de skal sykle hver dag og første gang de ikke sykler, føler de at de har sviktet, men egentlig trenger du bare å sette mer realistiske mål. Sykle et par ganger i uken og sikte på å bygge den opp over noen uker. Det er en god måte å bygge motivasjon fremfor å skuffe deg selv.

Tenk på hva du får av det.Du vil bli sunnere og sunnere, spare penger og mest sannsynlig spare deg selv tid. For de fleste er det den raskeste måten å komme på jobb hvis du inkluderer å vente på bussen, eller trafikk og parkering. Og også vurdere tiden som er lagret ved å få en stor del av din fysiske aktivitet gjort mens du sykler til jobb, slik at du potensielt kan spare tid andre steder.

Den andre tingen er å gjøre det sosialt om mulig. Sykle med noen andre eller snakk med folk om sykling - om utstyr eller ruter, den slags ting. Det er et stort sosialt element for det som alle syklister bør nyte.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar