Slik slår du en fyr uten å berøre ham: En guide til å tantalisere

Vi vet alle at gutta blir slått på av sexy kvinner som berører dem hele tiden. Men å vite hvordan å slå en fyr på uten å berøre ham er det virkelige målet.

Hvis du vet hvordan du skal slå en fyr på uten å berøre ham, har du i utgangspunktet all den kunnskapen du trenger. Kickeren? Ikke mange av oss vet hvordan du gjør dette. Visst, vi kjenner alle de søte stedene til å berøre dem og slå dem på, men å få dem til å ønske deg uten å legge en finger på dem selv? Det er litt vanskeligere.

Men det kan gjøres. Du må kanskje trene en stund, men når du spiker deg ned dette spesielle trikset, vil du ha alle gutta som drømmer over deg. Det er også en fin måte å få en mann til å jage etter deg når de normalt ville kjede seg.

Touches som slår gutta på nesten umiddelbart

Hvis du vil gå for dobbeltproblemer mens du slår på en ny fyr, la oss snakke om hvor du skal berøre gutta for å slå dem på mest. Siden gutta er veldig fysiske mennesker, får de sin oppmerksomhet til å initiere denne typen kontakt med dem.

Noen av de beste stedene å berøre en fyr å slå på, ville være baksiden av hodet, knærne, magen eller midjen, og til og med gni bena mot hans under bordet kan han få seg til å bli kvitt. Kombinere de med de følgende teknikkene for å slå en fyr på, gjør ham gal. [Les: 18 fysiske slå oss som vekker en fyr med en gang]

Hvordan slå en fyr på uten å berøre ham i det hele tatt

Jenter som gjør dette er vanligvis kjent som teaser. Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting - spesielt hvis målet ditt er å slå ham på. Slik kan du slå en mann på uten å legge en eneste finger på ham.

# 1 Biter leppen din. Mange kvinner gjør dette naturlig når de flirter med en fyr de liker. Men hvis du vil gjøre det mer effektivt, gjør dette samtidig som du gir ham intensiv øyekontakt. Åpenbart vil du ikke gjøre dette aggressivt. Det kan virke litt rart.

Du vil også gjøre bittene veldig subtile. Slå opp på ham sakte mens du knapt biter på bunnen. Dette bringer hans oppmerksomhet direkte til munnen din. Og siden menn forbinder munnen med mange frie ting, blir han slått på. [Les: Biter leppen din og 21 andre utilsiktede ting, jenter gjør at gutta elsker]

# 2 Vis din dekolletasje. Hele området av kragebenet og brystet er et stort slag for en fyr generelt. Imidlertid har mange kvinner en tendens til å ha på seg håret over brystet eller ha på seg en jakke som dekker dette området.

Trekk håret ditt tilbake eller bare børst det over skulderen, så han kan se hele dette området. Gutter er veldig visuelle, og det er kjent at det er kjent å slå dem på mye.

# 3 Lene inn og hviske. Hvis du sitter ved siden av en fyr, vær ikke redd for å lene deg inn og senke stemmen din. Hviske noe i øret hans, så han kan føle det varme pusten mot øret og nakken. Dette stedet er en allment kjent erogen sone og tro meg, han vil i utgangspunktet pope en boner akkurat da og der. [Les: 10 sexy søte nothings å hviske til en mann]

# 4 Lag seksuelle vitser. Men vær ikke altfor seksuell. Så lenge han vet at du har et ganske skittent sinn, vil det få hjulene å svinge i hodet. Jeg vet at du har like skitten av et sinn som han gjør, så bruk den! Å tillate en fyr å se litt av den seksuelle siden vil perkre de stumme delene av ham helt oppe. [Les: 40 frø og seksuelle pickup linjer å bruke på menn]

# 5 Wink. Gutter vil vite at du tenker på noe frøkt, akkurat som jeg nevnte ovenfor. De vil se den siden av deg. Å gi dem et blunk, viser ikke bare hvordan interessert i dem du er, det viser også at du har stygg tanker i tankene dine.

Dette blinket intrigerer dem bare fordi det kan bety så mange ting. Du kan tenke på noe skitne, du kan ha en vits i tankene, og det gjør bare deg til å virke mer mystisk generelt. Og det blir definitivt en fyr på.

# 6 Gi langvarig øyekontakt. Øyekontakt har vært kjent for å få noen til å forbinde med noen andre. Hvis du kan holde blikket hans i noen sekunder, har du fått ham tilkoblet. Dette vil øke den seksuelle spenningen og fortelle ham at du bare har øyne for ham - noe veldig attraktivt for gutta. [Les: Hva langvarig øyekontakt betyr og hvordan du gjør det riktig]

# 7 Likte virkelig og smil. En jente som kan kaste hodet tilbake og le og smile med letthet er attraktivt. Det viser en fyr at du er lettvint og veldig positiv. Når en fyr mener at du ikke kommer med noe drama og irritasjon, blir han mye mer slått på. Så la deg le og ha det bra. Han vil like deg mer for det.

# 8 Bruk montert klær. Menn er visuelle vesener. De ser noe som fanger øyet, og det er alt de kan tenke på. Hvis du gjør det, blir han mye mer slått på.

For å vite hvordan å slå en fyr på uten å berøre ham, må du vite hva gutta finner attraktive. Og ifølge vitenskapen er det kurver. Det spiller ingen rolle om det er accentuert boobs, hofter eller din bytte. Så lenge han kommer til å se den ene eller den andre, vil hans sinn straks være på et styggt sted. [Les: Hvordan se sexy ut uten å prøve]

# 9 Vær veldig trygg. Tillit er så sexy. Kvinner må huske det og omfavne hvem de er hvis de vil slå en fyr på. Du trenger ikke engang å snakke med en fyr for å slå ham på hvis du har tillit.Gå inn i rommet som du er den hotteste personen der inne, og alle gutta vil begynne å tenke nettopp det.

# 10 Bruk noe litt ren. Heldigvis blir denne stilen mer og mer populær og akseptert overalt. Jeg mener ikke at du må vise brystvortene dine gjennom en hvit t-skjorte. Det er litt absurd og ser ganske søppel på de fleste kvinner. I stedet, bruk noe litt ren hvor han kan se din bh eller bralette gjennom den.

Dette er veldig smakfullt, men det viser også en mann din sexy side. Ikke vær redd for å se sexy ut. Omfavne det [Les: 14 måter å være uimotståelig for menn]

# 11 Komplimentere noe semestet om ham. Igjen, hvis en fyr vet at tankene dine er på noe skitne, vil hans vilje gå dit med en gang. Av den grunn, komplimentere noe om ham som hint på sex, er den perfekte måten å slå ham på uten å berøre ham.

Min favoritt måte å gjøre dette på er å nevne hans lepper. Det er veldig lett å lene seg tett og fortelle ham at han har veldig gode lepper. Det er alt du trenger å si. La det være på det, og han vil være klar til å gjøre hva det tar du har deg. [Les: Hvordan komplimentere en fyr med noe han faktisk ønsker å høre]

# 12 Å ha en sans for humor. Ikke vær opptatt. Lær å joke med ham og le med ham. Selvfølgelig, hvis han lager vitser som er støtende eller urolig, er han ikke en fyr du vil slå på allikevel.

Men hvis han virkelig prøver å få deg til å le, tillat deg selv også. Nyt sin sans for humor og vis ham at du har en også. Ikke mye er sexier enn en kvinne som kan joke med en fyr.

[Lese: 60 forførende ting å si til en fyr for å slå ham på]

Ved å lære å slå en fyr på uten å berøre ham, lærer du alle hemmeligheter til hans dypeste ønsker. Når du vet hva som fungerer best, kan du også vite nøyaktig hvilken type fyr han egentlig er.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar