Hvordan slå en jente på med berøring og få henne til å smelte inn i deg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan slå en jente på med berøring og få henne til å smelte inn i deg
Hvordan slå en jente på med berøring og få henne til å smelte inn i deg
Anonim

Å vite hvordan du kan slå en jente på med din berøring kan være super verdifull. Neste gang du vil bringe henne hjem, følg disse tipsene for å gjøre henne din.

Jenter kan være ganske vanskelig å slå på hvis du ikke har noen ide om hva du gjør. Lære å slå en jente på med berøring er sannsynligvis den mest verdifulle tingen du kan gjøre hvis du vil lage en bestemt kvinne din. Det tar mer enn bare glatt å snakke for å få jobben gjort.

Men du kan heller ikke gå rundt å ta tak i sine esler og forventer at det skal fungere. Det er sannsynligvis mye mer komplekst enn du tror. En berøring kan gjøre eller ødelegge sjansene dine med en jente. Du vil sørge for at du gjør det riktig.

Feil gutter vanligvis gjør når du plukker opp kvinner

Hvis du har det vanskelig å slå på jenter, selv din egen partner, er du sannsynligvis skyldig i noen få ting. Mange gutter tenker på en jente på de "riktige" stedene skal slå henne på. Det er bare ikke hvordan det fungerer.

Og berøring av kvinner uten deres tillatelse er et enda større avslag. Du har kanskje forsøkt å røre en jentes midje mens du er i en bar og ikke bli veldig langt. Faktisk kjørte hun sannsynligvis bort. Fort. Disse tingene virker ikke. Du må berøre kvinner på de riktige måtene for å slå dem på. [Les: 10 største dating turn offs for kvinner]

Hvordan slå en jente på med berøring og la henne ønske seg mer

Som kvinne vet jeg en ting eller to om hva vi liker. Men husk at alle kvinner er forskjellige og vil reagere annerledes på visse berører. Bli kjent med jenta litt først og prøv et utvalg av disse berøringene før du finner hvilke som fungerer best.

# 1 Vær forsiktig med det. Ikke gå rundt å gripe på kvinner og være grov med berøringene dine. Ja, mange kvinner liker grovhet i soverommet, men du er ikke der ennå. Sakte det ned og begynn forsiktig. Dette er også mye mindre alarmerende og sultrier enn en grabby, grov hånd. [Les: 14 beveger seg for å forføre en jente og få henne til å ønske deg seksuelt]

# 2 Pass på at det er greit med henne først. Du kan ikke gå rundt å røre kvinner uten deres tillatelse. Det er skummelt og vil gjøre henne ekstremt ubehagelig. Hvis hun flirter med deg, lener seg tett og berører deg, betyr det at hun er komfortabel med berøring. Men aldri bare anta.

# 3 Ikke gjør det seksuelt. Jeg vet at dette kan virke litt motstridende, men det er det ikke. Hvis du går rett for den frie røret, vil den ikke slå henne på. Om noe, vil det sette henne på vakt - spesielt hvis du ikke kjenner henne godt.

Unngå så å berøre henne på seksuelle måter. I stedet bruker du vennlige berører som kan virke platoniske. Berør utsiden av armen eller skulderen hennes, men unngå henne rumpa, midje og hofteområde først.

# 4 Overgang fra forsiktig til grov. Når du berører en kvinne, begynner du veldig forsiktig og deretter øker trykket litt før du slipper opp igjen. Denne forandringen i følelsen vil ta hensyn til hendene dine. Hun vil være mer i tråd med berøringene dine og føle dem litt mer enn hun ville, hvis du holdt samme mengde press hele tiden. [Les: 14 måter å gjøre aggressivt sex på riktig måte hvis du liker det grovt]

# 5 Berør skulderen hennes. Mange menn forstår ikke hvor følsomt en kvinnes skuldre er. Og det handler ikke bare om følelsen. Noen som rører på skulderen din må være veldig nært.

Det er også litt mer intimt enn å berøre armen fordi det er nærmere ansiktet hennes. Denne kontakten er flott for å avgjøre om hun er i orden når du berører henne. Hvis hun ikke trekker seg bort når du berører skulderen, er det et godt tegn.

# 6 Berør den lille av ryggen hennes. Alle kvinner merker med en gang om en mann rører hennes midje. Det er en veldig intim touch som også er veldig gentlemanly. Du kan være respektfull samtidig som du snu henne på denne måten.

Når hun går gjennom en døråpning, bare veilede henne ved å berøre den lille av ryggen hennes. Deretter lar du hånden din ligge der i noen minutter, slik at hun kan føle kontakten i dette intime området. [Les: Hvordan berøre en jente på en date og få henne til å ønske deg]

# 7 La din berøring holde en liten bit for lenge. Uansett hvor du berører, la den ligge litt lenger enn føles komfortabel. Du vil sørge for at hun føler det, ikke sant? Da må du gi henne en sjanse til å legge merke til det.

Det øker også den seksuelle spenningen mellom dere to. Dette fungerer spesielt godt hvis du gjør øyekontakt med henne like før du fjerner hånden fra henne.

# 8 Flytt håret av skulderen hennes. Hvis du virkelig vil slå en jente på og øke den seksuelle spenningen mellom dere to, bør du pudse håret bak skulderen hennes. Bare gjør dette hvis du tror hun er komfortabel nok.

Når du gjør dette, gå bort etter og se på henne. Deretter smiler du. Det er et enkelt triks, men det vil tillate henne å se din interesse og at intimitetsnivået kan tykke luften med seksuell spenning.

# 9 Klem for å slippe. Hvis du berører henne på en eller annen måte, gi en rask klemme før du fjerner hånden din. Dette gjør at berøringen din blir lengre. At trykket rett før du slutter å berøre henne, vil også tjene som en påminnelse om at du faktisk berørte henne i utgangspunktet. Hun vil ha din berøring tilbake etter dette.

# 10 Spor fingrene lett. Dette må gjøres så det er bare nok til å nesten kile henne.Du vil ikke ha henne å kaste seg i lek fordi det kittles for mye. Det kan ofte ødelegge stemningen. Bare la fingrene løpe lett langs huden hennes. Det øker følsomheten og det er det du vil for å slå henne på. [Les: Hvordan tull en jente og få henne til å falle for deg]

# 11 Spør henne hvor hun vil bli rørt. Tydeligvis fungerer dette best hvis du er i et forhold med denne kvinnen, men det er fortsatt flott å gjøre. Spør henne hvor hun vil bli rørt. Du vet aldri hva som kan være en sensitiv erogen sone for henne.

# 12 Graze baksiden av nakken hennes. Om dette er med dine lepper eller fingre, er det opp til deg. Klart må hun være komfortabel med deg for å gjøre dette, men hvis hun er, er det et sikkert sted å berøre henne. Nakken er en erogen sone generelt. Gjør din berøring her veldig forsiktig og du slår henne på. [Les: 10 erogene soner som driver kvinner vill]

# 13 Legg en hånd på låret. Men gjør det ikke for høyt. Faktisk, berør knær i stedet for låret. Bare la hånden hvile der i noen sekunder, gi den litt klem, og hold deretter på å berøre henne. Det er intimt nok til å slå henne på, men ikke så mye at du gjør henne ubehagelig. Dette stedet er flott for å måle hennes interesse.

# 14 Gni et enkelt sted. Noen ganger gni en flekk på en jente kan være mer skumle enn sexy, men det er en måte å gjøre det på. Når du berører henne, bare la hånden flytte frem og tilbake. Ikke bruk trykk. Denne typen berøring vil øke følsomheten og gi deg to tilkoblinger på en respektfullt intim måte. [Les: Slik flirter du uten å gjøre det klart]

# 15 Gjør det super subtilt. Hvis hun kan fortelle deg, prøver å komme med henne ved å berøre henne, er spillet over. Du tapte. Målet her er å gjøre berøringene dine subtile nok, så hun har ingen anelse om at du prøver å forføre henne. Hold dem enkle, og ikke oppfører seg som om de er en stor avtale.

[Les: 28 turn-ons for jenter som får dem til å smelte i armene dine]

Å lære å slå en jente på med berøring er ikke lett. Det vil ta litt øvelse for å få det riktig. Fokuser på disse tipsene, og juster alltid berøringen avhengig av jenta du prøver å slå på.

Populært emne