Texting Her Wild: Hvordan slå en jente på over tekst

Prøver du å få jenta til å føle deg varm og plaget lengst? Følg disse dosene, ikke, sexy eksempler og måter å slå en jente på over tekst.

Å lære kraften i det skrevne ordet kan være en stor hjelp for deg i stort sett alle aspekter av livet, og ditt sexliv er ikke noe unntak! Ikke bare vil lære å slå en jente på med ordene dine, få henne varm og klar for deg senere, men det vil også hjelpe deg å lære hva du skal si personlig for å få henne våt.

Forspill * inkludert ordene dine * er en stor del av kvinnens evne til å orgasme, noe som gjør denne teknikken enda mer spennende å lære. Men å slå jenta på er lett peasy i person. Du har muligheten til å bruke berøring, smak og din sexy stemme.

Men hvis du ønsker å få henne til å bli varm og plaget over tekst, kan det ikke være så lett! Over teksten mangler du tone, sensualitet, og selvfølgelig kan evnen til å smake på beina hennes, ta på håret og kysse leppene hennes. Men det betyr ikke at det ikke kan gjøres! Faktisk er det så mange morsomme og sexy måter å slå en jente på over tekst som vi ikke kunne hjelpe, men dele.

Fordelene ved å snu en jente over tekst

Faktum er at folk er mindre hemmet når det gjelder å skrive og sms. Hvis kjæresten din er av sjenert overtalelse, vil hun sannsynligvis være mye mer komfortabel å bytte ut litt skittent ord med tekst snarere enn sexig hviske det i øret ditt * så mye du vil at hun ville *.

Å bytte ut noen skitne ord sammen kan være til nytte for forholdet ditt på følgende måter: Kjæresten din kan føle seg mer komfortabel med deg seksuelt og kan åpne opp mer personlig, du vil kunne dele fantasier sammen, og du lærer hva som gjør og virker ikke når det gjelder å slå på jenta. Hun kan også føle seg tryggere og mindre dømt hvis hun er i stand til å snakke om skitne ting i stedet for å avsløre dem for deg personlig.

Åh, og vi nevner at det er tonnevis av skitten moro? Ja det også. [Les: Hvordan få en sjenert jente til å føle seg avslappet og åpne opp i sengen]

Skriker og flirter via tekst

Flørting er en fin måte å begynne med litt sexy snakk. Det er en kunst å plante det skitne snakkende frøet i en kvinnes sinn. Begynn med noen enkle flirtasjoner, få henne til å le, og deretter utilsiktet lage en sexspøk eller innuendo.

Hvis du nevner sex, en kroppsdel, å være skjorteløs, bare å ha trent, etc., kommer det til å plante den tanken i hennes sinn. Når tanken er der, kan det være vanskelig å riste og lett å bygge på for enda smussere tekster senere! [Les: 50 flørtende tekstmeldinger som er sikker på å få henne til å smile]

Kvinner er også visuelle skapninger

Vi har alle hørt at når det gjelder sex, er menn visuelle skapninger, men det er kvinner også! Når du snakker sexy med kjæresten din via tekst, vil hun bli fortalt en historie, og det inkluderer fantasien din. Gi detaljer og virkelig trekk henne inn i fantasien din. Jo mer slått hun blir av deg, jo mer sannsynlig vil hun være å dele sine egne skitne tanker med deg.

Spør henne om hennes fantasier

Husker den delen hvor vi nevnte at en jente er mye mindre hemmet via tekst enn hun kanskje er personlig? Dette gir deg en flott mulighet til å få henne til å leve ut sine fantasier med deg over telefonen. Begynn med å spørre henne hva hennes villeste eller mildeste fantasi er. Hvis hun er sjenert, begynn med å fortelle henne din. Så mye som din villeste fantasi kan inkludere en horde av lesbiske som alle ser etter å tjene og glede deg, prøv å unngå denne clichéen og fortell henne en av dine fantasier som involverer henne i stedet. Noen eksempler inkluderer:

- Jeg har alltid drømt om å berøre deg et eller annet sted, som på baksiden av en drosje eller på en restaurant, som gjør deg så våt at du ikke kan stå uten å være alene lenger.

- I min fantasi har jeg deg på ansiktet mitt hvor jeg kan føle at du bukker hoftene mot meg mens jeg gir deg orgasme etter orgasme.

- Jeg har alltid fantasert om å slikke klokken din i flere timer før du er ferdig hardt inne i deg.

Husk, uansett hva fantasien din skal, vil hun bli med * spesielt hvis hun er den sjalu typen! * [Les: Typer av fetisjer - Skitne små hemmeligheter i sengen]

Rett opp skitten tekst

Tror du nøyaktig hvordan du kan slå en jente på over tekst? Hvis du er sikker på dine evner og tror du vet hva som skal gjøre din dame kjærlig varm og kåt, så sier vi gå for fullstendig skitten snakk! Husk at jenter elsker en historie, så vær ikke redd for å sende noen lengre tekster enn standarden "Jeg er så kåt" eller "Min kuk er hard."

I virkeligheten kommer ikke jenter til å høre om slutten av det kåte spektret alene. Nei, hun kommer til å ønske å høre noe skittent om seg selv. Eksempler er:

- Å tenke på deg, får meg så hardt.

- Kroppen din er så sexy. Jeg kan ikke vente med å få hendene mine på det senere.

- I kveld planlegger jeg å slikke klokken din i flere timer, noe som gjør deg stønn, og har du be meg om å la deg komme. [Les: 20 skitne spørsmål å spørre en jente og få henne våt]

Skal du sende et skittent bilde til en jente over tekst?

Bortsett fra de mange, mange grunner til at du ikke skulle sende et naken eller risqué-bilde til noen, noensinne ... når det kommer til skitne bilder, er kvinner ikke generelt like interessert i å se dine pikkbilder som du er i å se bilder av deres bryster. Her er vårt eneste råd til deg om emnet: Hvis du skal sende en, ville du bedre være jævla sikker på at hun vil ha det. [Les: Skal du ta naken bilder av partneren din?]

Når du skal ringe, slutter den

Hei, du er en smart fyr, ikke sant? Det betyr at du vet når du skal gi opp den skitne teksten til natten. Men hvis du fortsatt er forvirret, er det et par tips:

- Hun er opprørt. Hvis kjæresten din virker opprørt eller har å gjøre med en stressende familie-, skole- eller arbeidsproblem, er det nå ikke nok tid å forsøke å få henne truser våt. I stedet for å tenke på at du er en seksuell mester, vil hun trolig tro at du er en ufølsom jerk. Brownie poeng tapt: 100.

- Hun er ikke mottakelig. Hvis du fortsetter å kaste ut søte, flørtete tekster og hun ikke svarer eller bare gir deg ubehagelige svar på ett ord, er det nok tid til å slutte det.

- Hun er sur på deg. Med noen jenter er kampene sin egen avrodisiakum. Noen ganger når vi kjemper, er alt vi vil ha for deg å pakke ut våre bukser og vise oss dine varer. Men andre ganger, som når du har et seriøst argument, kommer hun til å rive ballene dine bort hvis du er deroppe, og begynner sex mens hun brenner ut sitt frustrerte hjerte til deg.

- Hun fortsetter å endre temaet. Ta dette som en høflig tilbakegang, i hvert fall for natten. Hvis jenta din fortsetter å endre temaet eller lage vitser om fremskrittene dine, er det sjansene for at hun ikke er i det.

Du vet hva som er super sexy til en kvinne? Respekt. Vær en sexy fyr, og vet når du skal gi det en pause for natten. Og hei, bare fordi hun ikke er i det nå, betyr ikke at hun ikke kommer inn på den senere. Som det gamle ordtaket går, "Prøv, prøv igjen!"

[Les: Mannen kode: De 10 viktigste rollene til en gentleman]

Hvis du vil lære å slå en jente på over tekst, må du virkelig kjenne den aktuelle jenta. Alle jentene vil svare på ulike veier av tekstlig nytelse, så bli kjent med henne og begynne å eksperimentere.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar