Hvordan stole på igjen i 8 enkle, ukompliserte trinn

Når noen bryter din tillit, har du to valg: du kan pakke hjertet ditt opp tett, eller du kan se på hva som gikk galt og lære å stole på igjen.

Det er en grunn til at vi alle elsker barn. Ingenting er mer livsbekreftende enn den måten de har mulighet til å stole på med hele sitt hjerte og uten forbehold. Når vi blir eldre, begynner vi å holde oss tilbake. Å være jaded av visse situasjoner, begynner vi å lukke litt av hvem vi er. Hvis du er noen som nylig har blitt skadet, kan det føles som om noen har tatt noe helt spesielt fra deg. Den tingen de har tatt er din naivitet og din tro på kjærlighet.

Det er to måter å gå om et knust hjerte. Uansett hva årsaken, kan du velge å pakke den opp og, som en ødelagt tå, favoriserer den ved å holde den innpakket så tett at ingenting kan skade det igjen. Eller du kan hjelpe hjertet ditt til å reparere igjen og styrke det ved å se på opplevelsen objektivt, se det for hva det var og mentalt lage et løfte om å fortsette med forsiktighet neste gang, og sørg for at tilliten din alltid er opptjent.

Slik stoler du på igjen: De åtte trinnene du trenger å lære

Det morsomme ved å lære å stole på igjen er at til noen forvrenger det, er det så naturlig å gi. En gang stikket blir det imidlertid vanskeligere for hver ny fornærmelse. Her er trinnene du kan ta for å hjelpe deg med å gå videre fra en skadelig situasjon og lære å stole på noen nye.

# 1 Gjenkjenn at du fortsatt er i live og sparker. Ingenting er mer følelsesmessig ardann enn noen som ikke lever opp til din tillit. Men til slutt må du legge på lager og se at uansett hvor vanskelig det var å komme gjennom å bli utrodd, løyet til eller snakket om bak ryggen, lever du fortsatt og sparker. Det gamle ordtaket, "Det som ikke dreper oss, gjør oss sterkere" er ekte. Den eneste gode tingen om et ødelagt hjerte er at det ikke kan drepe deg - solen vil stige igjen. [Les: Hvordan være lykkelig i livet og leve livet fullt ut]

# 2 Flytt på er den beste hevnen. Akkurat nå kan du tenke på måter å komme tilbake til personen som forrådte din tillit. Ofte tenker vi på hvordan vi kan få noen til å føle den måten de har gjort oss til å føle. Vi prøver å finne en måte å komme inn i hodet og gjøre for dem hva de har gjort for oss.

Faktum er at den beste hevnen du noensinne har, er å gå videre. Selv om noen forkastet deg, lurte på deg eller gjorde noe veldig forferdelig, viste dem at du er sterkere enn du ser ut, har mer integritet enn de gjør, og at du vil bli bedre uten dem, er den beste måten å finne den på deg selv å gå videre og stole på igjen. [Les: Hvordan gå videre og håndtere en oppbrudd med et smil]

# 3 Ikke gi deg selv som fritt neste gang. Når noen mishandler oss, føler vi oss som om vi var helt maktløse i situasjonen. Å se det som en persons feil, heller enn oss selv, frigjør oss av noen skyld eller ansvar i vår egen smerte. Sjelden får vi vondt når det ikke var tegn foran oss som vi ikke ønsket å se.

Sannsynlig, din intuisjon fortalte deg at det var noe galt lenge før du fant ut hva de gjorde for å forråde din tillit. Når du finner noen å elske igjen, sørg for at de er verdige til din tillit. Ikke rabatt de tingene som vi ofte overser eller neddykker når du blir kjent med noen. Hvis du har en intuisjon om hvem de virkelig er, anerkjenner du det. Ikke se den andre veien eller tenk at det bare er at du er altfor følsom. [Les: Hvordan selvrespekt påvirker deg og ditt forhold]

# 4 Tenk på alle tingene du får av tillit. Det er mange mennesker i livet du har stolt på. Ikke la en person bestemme hvordan du manøvrerer gjennom resten av livet ditt. Selv om det var en dårlig situasjon, bruker den som opplever å bestemme alt som noen gang vil skje, negerer all den kjærligheten og støtten du har fra andre mennesker i livet ditt. Alle, og jeg mener alle, kommer til å bli skadet et par ganger mens her. Du kan ikke la et dårlig forhold overvinne alle de herlige som har graced eller som vil nå ditt liv.

# 5 Stopp klandre deg selv. Hvis du føler at du ikke kan stole på noen mer, må du tro på at du har manglet på noen måte for hvordan det viste seg. Hvis du tror at du er en god person og er i stand til å finne noen som vil returnere din kjærlighet på samme måte, så vil du være åpen for å finne kjærlighet igjen.

Hvis du derimot tror at du hadde en del å spille i å bli skadet, så vil du se det som muligens skjer igjen. Du gjorde ikke noe for å fortjener det du fikk, og hvis du åpner hjertet ditt opp igjen til noen som er mer fortjent, vil det være mindre sannsynlig å skje igjen. [Les: 6 grunner til å elske deg selv før du blir forelsket]

# 6 Det er greit at ting forandrer seg. Ofte ønsker vi bare ett sekund at verden vil slutte å snurre. Det som er bra i dag har potensial til å gå galt i morgen. Den gode nyheten er at det som er vondt for øyeblikket, kommer til å bli mindre så om et par dager og vil bare bli bedre derfra. Ønsker å gå tilbake til fortiden for å finne ut hva som skjedde, stoppe situasjonen fra å komme til fruksjon, eller å fryse det gode i tide er det bare ikke mulig.

Vi beveger oss fra ett forhold til et annet gjennom våre liv.Det er ikke en dårlig ting. Noen ganger må du lære å slippe og forstå at alt forandres, både bra og dårlig, og det er greit. [Les: 12 trinn for å forandre livet ditt og finne lykke]

# 7 Vær ærlig om hva som skjedde. Når du bestemmer deg for å elske igjen, er den beste måten å inngå et nytt forhold på å være åpen og ærlig om hva du har vært gjennom. Visst, kanskje dette ikke er første date chatter, men når ting begynner å bli litt mer intimt, er det en god ide å fortelle dem hva som har skjedd i fortiden din. Hvis du ikke forklarer for dem hva perspektivet du kommer fra, kan de misforstå din begeistring eller lese behovet for å holde deg lukket fordi noe mangler i dem.

Husk at det nye forholdet ditt ikke har noe å gjøre med det gamle, så ikke ta det ut på dem. Hvis du tar ting sakte og er åpen og ærlig om kampsårene dine, og hvis de er villige til å senke ting og ta det ett steg om gangen, kan du bygge tillit tilbake sammen.

# 8 Ta en titt på det store bildet. Hvis du aldri lar noen nær nok til å skade deg, vil du ikke bli skadet igjen. Det kan være veldig sant. Tenk på hvorfor noen var i stand til å skade deg. Å være forelsket i noen eller gi deg helt til et annet menneske er det vi alle satt her for å gjøre. Men hvis du velger å holde deg skjult fra verden og ikke stoler på at noen kommer inn i ditt liv eller hjerte, så vil du ofre følelsen av kjærlighet og forbindelsen du kan ha med noen andre.

Jeg vil hevde at det er så forferdelig at det er vondt, det kan ikke røre hvor godt det føles å føle at du hører til noen, og at de er personen i livet ditt som du alltid kan se for å hente deg og være der for du.

Det er ikke noe slikt som et perfekt forhold, men hvis du har blitt dumpet, lurt på, løyet til eller utnyttet, er det ikke uvanlig å føle at den eneste måten å aldri føle den måten igjen er å lukke deg av. Dessverre ønsker hjertet å ha det hjertet ønsker.

[Les: Fortsett! 9 flotte sanger å komme over din tapt kjærlighet]

Du skal enten tilbringe en levetid som prøver å holde alle på armlengden, eller du må finne en måte å tilgi, gå videre og virkelig lære å stole på igjen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar