Slik trimmer en bære

Beards er absolutt overalt. Fotballspillere, filmstjerner, politikere, administrerende direktører og din egen hake er stadig mer sannsynlig å være sportslige. Å vokse dette ansiktshåret er en doddle, antar du er over 16, men taming det? En mye mer komplisert affære.

Trener ropte på grooming eksperter på The Bluebeards Revenge å gi beardy menneskeheten med kunnskapen til å trimme med selvtillit.

nødvendigheter: Et speil (helst multi-vinkel), et håndkle, sjampo, skjærehals shavette, sjampo, saks eller klipper

niceties: Balsam, bartvoks, skjeggolje

Trinn 1: Rengjør det

Det er utrolig hvor mange menn vasker håret på hodene, men ikke gi den samme oppmerksomheten til haken. Et skjegg bør alltid holdes rent, men spesielt så før en trim. Bruk en liten mengde sjampo, og bruk å bruke en balsam, deretter håndkle tørk for et mykere og mer håndterbart skjegg.

Trinn 2: Komb det

Forhør forsiktig ditt skjegg fra øre til hake med kornets vekst. Ikke vær fristet til å fluffe den opp, uansett hvor mye du kanskje vil. Dette vil føre til en ujevn trim og til slutt resultere i at du ser like skarp ut som et par barnas sakse.

Trinn 3: Klipp det eller kutt det

Med clippers, feil på siden av forsiktighet eller du kan ende opp med å piske av måneder med hardt arbeid. Start med det lengste vedlegget først, og hvis dette forlater det for lenge, flytt ned til neste lengde på vakt. Ved å bruke jevne bevegelser og konsistent trykk, start ved øret og arbeid trimmeren ned mot haken din.

Hvis saks er et valgfritt våpen, må du kombinere dem med en god kvalitet mellom bart og skjegg for å sikre jevn trim. Bruk kammen til å samle skjegget ditt før du forsiktig kutter noe hår som sitter utenfor tennene.

Trinn 4: Trim det

Trimming av mustasjen kan være litt vanskelig, men det er lettere hvis du bare bruker saks. Igjen, bruk kammen din for å opprettholde en jevn lengde og trim noe hår som faller på leppene dine. Unngå noen stiler som antyder en tidligere karriere i voksenfilmer eller ta hensyn til diktatorer fra det 20. århundre.

Trinn 5: Avgrens det

Nå er det på tide å bestemme om du vil ha skarpe linjer eller en mer naturlig utseende. For en sterk, pen, fin finish vil du trenge en shavette (en knivskarpe med engangsblade). Løs ansiktet ditt som du ville for en vanlig våt barbering, og med neglen kartlegger barberingsområdet i skummet og tegner en linje for å markere skjeggets form.

Hold bladet i en 30-35 ° vinkel mot huden, sikte på å bruke så få slag som mulig. For førstegangsreisende kan dette være vanskelig - for ikke å si en smule farlig - så det er best å konsultere en detaljert skjult hals tutorial.

For alle som ikke har lyst på noe som ser ut som en furry ansiktsstropp, må du mestre visningen. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å bruke clippers på en No2-innstilling for alt hår under haken, ferdig med fingerens bredde over din Adams eple, og helt barberer noen stubbe under denne linjen. Hvis du virkelig vil bruke saks, trenger du tålmodighet og en videoopplæring.

Trinn 6: Fullfør det

Beard olje er ofte, og feilaktig, oversett. Å bruke noen få dråper etter at en trim har to fordeler: Forhindrer tørr, flakket hud og gjør folk mye mer sannsynlig å kysse deg og lenger (det myker stikkhår). Til slutt, gni en smidgen av voks inn i din "tache for et mer nøyaktig, helt sexiert utseende.

ANBEFALT: Den beste bæreoljen

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar