Hvordan lure deg inn i å ønske å spise mindre

På grunn av en naturlig følelse av selvbevarende, er hjernen din vanligvis veldig på din side når det gjelder å holde seg i form og sunn. Men på bestemte tider - for eksempel når du befinner deg i nærvær av en kremkake - ser slike instinkter ut av vinduet. Selv når mennesker vet noe er dårlig for dem, kan de ofte ikke unngå å spise det, og de vil rutinemessig overindulge langt utover mengden mat de trenger for å være fulle. Heldigvis finnes det også noen metoder der du kan lure hjernen din til å støtte kostholdet ditt.

ANBEFALT: Hvordan miste vekt raskt

Mindre plater

Bare å velge en mindre tallerken kan bidra til å redusere porsjonsstørrelsen, da en pastapasta som vises for lite på en 12-tommers plate, kan virke tilstrekkelig på en mindre. Flere studier har funnet at bruk av en mindre tallerken kan redusere kaloriinntaket med så mye som 22% ved hjelp av en 10-tommers plate sammenlignet med en 12-tommers en.

Velg riktig farge

En annen optisk illusjon som kan scupper porsjonskontroll, serverer mat på samme fargeplate. En studie i 2012 viste at folk tjente seg 20% ​​mer når de bruker tallerkener som passer matens farge i forhold til bruk av kontrastfarge. Din beste innsats går grønt, så det eneste du ender med å overbelaste på er grønnsaker. Eller mint choc chip iskrem.

ANBEFALT: Slik stopper du kjærlig frites

Spis i mørket ...

En vanskelig å trekke av når du er i selskap, med mindre du går til Dans Le Noir-restauranten, men en studie i Tyskland tidligere i år fant at personer som spiste bindefoldet, forbruket 9% færre kalorier, og ikke bare fordi de fortsatt savnet munnen. Mørket hemmet deltakerens glede, så de kunne gjenkjenne når de var fulle lettere.

... Men Bestill I Lyset

Du kan lagre kalorier ved å spise i mørket, men du er 16-24% mer sannsynlig å bestille sunn mat i et godt opplyst rom, ifølge en 2016-studie. Dette skyldes at du er mer våken, med de dummet i døsighet av dystere restauranter som bestiller 39% mer kalorier.

ANBEFALT: Enkle vekttapstips

Count dine biter

Hvis du teller kalorier ikke appellerer, kan du prøve å telle biter i stedet. En studie i slutten av 2015 viste at spør deltakerne å redusere antall biter de tok med 20 eller 30%, resulterte i et gjennomsnittlig vekttap på 3,5lb.

Vent 20 minutter

Før du går tilbake i sekunder, gi kroppen din 20 minutter til å registrere maten du allerede har spist. Det samme gjelder for pudding - hvis du ikke går videre til kaken med en gang, kan du oppleve at du er full nok uten den.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar