Hvordan behandle kjæresten din som en dronning og wow henne hver dag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan behandle kjæresten din som en dronning og wow henne hver dag
Hvordan behandle kjæresten din som en dronning og wow henne hver dag

Video: Hvordan behandle kjæresten din som en dronning og wow henne hver dag

Video: Hvordan behandle kjæresten din som en dronning og wow henne hver dag
Video: Ikke mere mælk 2023, September
Anonim

Du elsker din dame, men vet du hvordan du skal behandle kjæresten din? Her er en titt på tanken til en jente slik at du kan gjøre kjæresten din lykkelig.

De sier at kvinner er et mysterium. Kanskje du er enig, og kanskje gjør du det ikke. Men tenk på det - kvinner er mennesker som alle andre. Så, de er ikke så kompliserte som du kanskje tror. For å ha et godt forhold, må dere begge behandle hverandre riktig.

Men vet du virkelig hvordan du skal behandle kjæresten din godt? Du vet hva jeg snakker om. Som den typen mann som alle andre kvinner vil være med fordi han behandler sin dame som en dronning. Gjør du det? Hvis ikke, les videre.

Hvordan behandle kjæresten din rett - Hva du trenger å vite

Ha ingen frykt! Jeg har brukt mange år på å forske og studere hva som gjør forholdene sunne. Og stol på meg, det er ikke rakettvitenskap. Noen av disse tipsene kan være enklere for deg enn andre, men hvis du bare legger litt innsats i å lære å behandle kjæresten din, vil din dame være bragging om deg til alle vennene sine. Og så vil de være sjalu at du ikke tilhører dem. Her er noen tips for hvordan du skal behandle kjæresten din.

# 1 Ha empati. Av en eller annen grunn finner folk det vanskelig å vise empati. Jeg finner dette ganske rart, faktisk. Men det er sant. Empati er evnen til å sette deg i den andres sko og virkelig, virkelig bryr seg om hvordan de føler om noe. Det ser verden fra deres perspektiv. [Les: 20 måter å gjøre kjæresten din utrolig glad]

Jeg vet at det er vanskelig å gjøre noen ganger, men du må i hvert fall vise kjæresten din som du prøver.

Ingen liker det når en annen person ikke bryr seg om hvordan de føler eller ikke prøver å identifisere med sine erfaringer fra verden. Så, hvis du vil vite hvordan du skal behandle kjæresten din, begynner alt med å vise henne empati.

# 2 Ta vare på hennes behov. Dette går hånd i hånd med å ha empati. Hvis hun virkelig, virkelig ønsker å få en "god morgen" og en "god natt" tekst hver dag, vel, bare gjør det. Det kan irritere deg, og du tror kanskje det er litt dumt. Men du må huske at det er hennes behov. Og hvis du vil vite hvordan du skal behandle kjæresten din, så må du ta vare på hennes behov.

Alle har behov og ønsker. Og noen ganger er folk naturlig kompatible med å oppfylle hverandres behov, men ofte er det ikke sant. Så først må du være oppmerksom og spør henne hva hennes behov er. Ta deretter tiltak! Det er ikke så vanskelig. Og stol på meg, din innsats vil være verdt det. [Les: 12 virkelig søte måter å vise en jente hvor mye du elsker henne]

# 3 Gjør fine ting for henne. Jenter elsker det når du gjør ting for dem. Kanskje det fyller bilen med gass, eller bytter lyspærer på stedet. De kan høres enkelt ut for deg, men for henne er det alt. Du er hennes helt.

Så gi henne foten gni, ta med henne blomster uten grunn, rengjør huset hennes, eller gjør omtrent alt du vet at hun vil sette pris på. Det er alltid de små tingene som dette … det er virkelig de store tingene. [Les: 10 ting du ikke bør gjøre når du har en kjæreste]

# 4 Lytt til henne. Ja jeg vet. Jenter kan ramble på og snakke for alltid, og du er ikke alltid interessert i hva de sier. Jeg forstår. Men har du noen gang hatt noen ignorere deg eller ikke lytte til hva du sier? Selvfølgelig har du. Vi har alle. Og hvordan får du det til å føle deg? Ikke bra. Ikke sant? Det gjør at du føler at personen ikke bryr seg nok til å til og med lytte til deg.

Så, hør på henne. Jeg bryr meg ikke om det store spillet er på TV. Du kan enten pause det og høre på henne i noen minutter, eller høflig si noe som "Baby, jeg vil virkelig snakke med deg om dette. Men akkurat nå er jeg litt distrahert av spillet. Har du noe imot om vi snakker om det senere? På den måten kan jeg gi deg full oppmerksomhet. "Alle liker å bli lyttet til. [Les: Hvordan trøste en jente - 15 gjennomtenkte måter å gjøre det riktig på]

# 5 Betal for ting. Newsflash: ridderlighet burde ikke være død. Jeg vet at kvinner er uavhengige og selvforsynte i disse dager, men det betyr ikke at vi ikke vil at vår mann skal betale for oss … i hvert fall noe av tiden. Selv om hun tjener mer penger enn deg, spiller det ingen rolle. Du bør i det minste betale for noen ting.

Når du betaler for ting, viser det seg at du satser på å ta vare på henne og behandle henne som en dame. Å være en ridderlig mann handler bare om respekt. Så ikke mooch av henne. Vær mannen noen ganger og betal for henne. [Les: Hvordan være ridderlig - Koden for moderne ridderlighet]

# 6 Kommuniser med henne. Hvis noe plager deg, så snakk med henne. Selv om det er noe på jobb som bugger deg *, men det påvirker din oppførsel mot henne *, la henne få vite det. Hun vil vite hva som skjer i tankene dine.

Kommunikasjon er spesielt viktig når det gjelder å diskutere hva som skjer i forholdet ditt. La oss innse det - det er nesten ingen par på planeten som ikke har noen uenigheter. Men lær å jobbe gjennom problemer ved å snakke om det. Hvis du ikke gjør det, kan du kanskje ikke ha en kjæreste for mye lenger.

# 7 Hold kontakten med henne. Jenter hater det når du ignorerer dem.Du kan ikke bety å ignorere henne, men hun kan tolke det på den måten. Hvis du ikke holder kontakten hver dag, tror hun kanskje du har mistet interessen eller ikke elsker henne lenger.

Jeg vet, det kan være litt dumt. Men det er ikke dumt for henne. Husk noen av mine tidligere poeng om å respektere hennes behov? Vel, her går du. Jenter elsker å holde kontakten med sin mann regelmessig. Det får henne til å føle seg trygg og trygg i forholdet. [Les: 23 Ting jenter ønsker folk visste om en jentes sinn]

# 8 Gi henne plass … hvis hun vil ha det. I motsetning til noen stereotyper vil ikke alle jentene bli sluttet sammen med deg 24/7. Hun har et liv utenfor deg. Hun har jobb, venner og familie. Og mange jenter som deres egen tid også.

Så, hvis du er den typen fyr som har en tendens til å være litt clingy, kveler, eller bare litt over-ivrig, vel, tone den litt ned. La henne gå ut for jentas natt ute. La henne bli hjemme og lese en bok i badekaret med et glass vin. Gi henne plass hvis hun vil ha det.

# 9 Snakk med henne - og behandle henne - med respekt. Hvis du ikke snakker til kjæresten din med hyggelige ord - hele tiden - så er du ikke en god kjæreste. Hvert menneske fortjener respekt. Og respekt kommer i to former … ord og handlinger.

Du vet den gyldne regelen, ikke sant? Behandle alle som du vil bli behandlet. Gjett hva? Det er ikke så vanskelig. Tenk før du snakker. Tenk før du handler. Spør deg selv om det er snill og hjelpsomt. Hvis ikke, så ikke si / gjør det. [Les: 21 ting du gjør som gjør at kjæresten din elsker deg mye mer]

# 10 Kompromiss og kamp ganske. Som jeg sa tidligere, kommer hvert forhold med uenigheter. Men du kan ikke la uenighetene bryte forholdet ditt. Du må tenke på konflikt som om du er et lag.

Når du har problemer, tenk når det gjelder problemløsing sammen. Dette er ikke et fotballspill. Det behøver ikke å være en vinner og en taper. Faktisk, når du tenker på det på den måten, blir du begge som tapere. Så, du må gjøre noe gi og ta, og kjempe ganske. [Les: Dating en svært sensitiv person - 20 ting du ikke kan ignorere]

# 11 Ikke vær egoistisk eller lat. Kjæresten din er ikke din mor. Hun ønsker ikke å plukke opp dine skitne sokker eller undertøy av gulvet. Hun ønsker ikke å være den eneste som kokker og renser. Hun vil at du skal være en partner for henne, ikke et barn.

Så vær en mann. En ekte mann som tar personlig ansvar for alt. Ikke bare sitte på sofaen hele helgen med å drikke øl, ikke dusjer og rote opp huset. Hvis du gjør det, vil hun bli disgusted veldig raskt.

[Les: 25 tegn og kvaliteter som gjør en veldig god kjæreste]

Å vite hvordan å behandle kjæresten din rett er ikke så vanskelig. Selv om noen av disse tipsene virker som om de er utenfor din komfortsone, må du virkelig gjøre dem. Det vil si hvis du vil beholde kjæresten din og gjøre henne lykkelig.

Anbefalt: