Hvordan behandle en kvinne rett: 15 måter å få henne til å bli

Innholdsfortegnelse:

Hvordan behandle en kvinne rett: 15 måter å få henne til å bli
Hvordan behandle en kvinne rett: 15 måter å få henne til å bli
Anonim

Noen av dere kan sitte og lure på hvorfor damene dine fortsetter å forlate deg. Slik behandler du en kvinne rett og får henne til å bli.

Jenter gjør egentlig ikke med å bli behandlet som dritt. Vi kan gi deg noen sjanser til å rette dine feil, og det kan misforstå for å tolerere urettferdig oppførsel. Men vi vil virkelig ikke bli hos en mann hvis han ikke vet hvordan man skal behandle en kvinne rett.

Mens å behandle din signifikante andre på en måte som gjenspeiler at du elsker og bryr seg om dem, bør være felles kunnskap, noen mennesker bare ikke vet hvordan de skal gjøre det.

Noen mennesker - spesielt gutter - * Selv om jeg ikke vil nekte at noen jenter er dårlige på dette * bare ikke kan behandle noen som samsvarer med hvor mye de bryr seg om dem.

Hvorfor behandler folk sin partner som dritt?

Mesteparten av tiden er dette ikke noe som er gjort med vilje. Den generelle befolkningen er ikke ute å være sunn for noen de pleier å bryr seg om. Noen gjør det fordi de bare ikke er sikre på hvordan de skal gjøre det riktig.

Noen gutter skjønner ikke hvordan forskjellige jenter er. Dette betyr at de behandler sin kvinne hvordan de kan ønskes å bli behandlet, men jenter liker ikke de samme tingene som gutta gjør. For det meste, behandles deres partner som skit er ikke gjort med vilje. [Les: 12 tegn på at du er virkelig egoistisk i forholdet]

Hvordan behandle en kvinne rett og få henne til å bli

Hvis du vil at jenta skal holde fast i lang tid, må du behandle henne på en måte som gjør at hun vil bli. Det kommer ikke til å være noe som kommer naturlig til de fleste gutta, og det vil ta litt vant til, men du kan lære å behandle henne riktig.

Slik behandler du en kvinne rett og får henne til å bli hos deg så lenge hun lever. Bare husk at hver jente er annerledes og kanskje vil ha forskjellige ting, men for flertallet, så er det slik de ønsker å bli behandlet.

# 1 Vær ærlig med henne. Ærlighet er en av de første tingene som bør settes på plass hvis du vil behandle jenta din riktig. Ligger vil bare få henne til å innse at hun blir behandlet som skit - og ingen jente vil være med en løgner. Så vær ærlig med henne om dine følelser, liker / misliker, og egentlig alt. [Les: Hvordan slutte å lyve til deg selv og din partner]

# 2 Lytt til henne. Og jeg mener virkelig høre på henne. Ikke bare sitte der og nikk sammen til hva det er hun sier. Hvis du virkelig vil vite hvordan du skal behandle kvinnen din riktig, må du lytte til de tingene hun ønsker.

Vær oppmerksom på hva hun sier fordi det vil avsløre alt du trenger å vite om hvordan du skal behandle henne. [Les: Måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 3 Stol på henne. Jenter kan fortelle når kjæresterne ikke stoler på dem. Vi kan bare fornemme det, og vi hater hvis vi ikke er klarert. Hvis det ikke er grunn til at du ikke stoler på henne, må du vise at du stoler på henne hvis du ønsker å få henne til å bli.

# 4 Ikke skjul noe fra henne. Åpenbart vil du ha visse ting du vil være privat, og det er helt fint og normalt. Du bør imidlertid ikke med vilje skjule noe viktig fra henne.

Hvis du har en stygg fortid du ikke er glad for, så fortell henne nå fordi hun vil finne ut om det til slutt. Hvis du gjemmer noe, vet hun det, og hun vil føle seg som om hun ikke kan stole på deg - noe som vil få henne til å forlate. [Les: Hvordan bygge tillit til et forhold og gjøre det til sist]

# 5 Vis din takknemlighet daglig. Gutter har en vane med å ikke tenke at de trenger å vise kvinnene hvor mye de setter pris på dem. De tror at en gang er nok, men det er det ikke.

Vi trenger påminnelse om hvorfor du valgte oss over alle andre jenter. Ikke glem å vise dette hvis du vil behandle jenta din riktig. Når du lærer å behandle en kvinne, kan dette enkle trinnet fungere underverk.

# 6 Å kommunisere med henne. Jenter liker å kommunisere, og gutta føler bare ikke behovet for, fordi de ikke er den typen person. Men jenta er, og hvis du vil at hun skal være, må du kommunisere med henne og holde kommunikasjonslinjen åpen og klar. [Les: En veiledning til effektiv kommunikasjon i et forhold]

# 7 Ta vare på ditt eget ansvar. Jeg vet at dette ikke virker som om det har noe å gjøre med å behandle jenta din, men høre meg ut. Når du ikke er ansvarlig, la stedet være et rot, og du kan ikke engang håndtere ditt eget liv, hun kommer til å føle at hun må gjøre det for deg. Og det er ikke rettferdig, så hun begynner å fornærme deg.

# 8 Vær oppmerksom på hennes holdning. Mange jenters holdninger relaterer seg direkte til hvordan du behandler henne eller hvordan hun føler. Hvis hun er kort med deg hele dagen og ikke veldig conversational, betyr det at hun har en grov dag.

Bruk disse små sporene for å justere hvordan du behandler henne den dagen for å gjøre henne lykkeligere. [Les: 12 telltale tegn hun er bare ikke det i deg]

# 9 Vær respektfull for alt som har å gjøre med henne. Respekter hennes liv, hennes familie, vennene sine og til og med hennes ekser. Å være en respektfull kjæreste er noe som er veldig beundringsverdig, og hun vil føle seg som om du respekterer henne ved å ha respekt for alle de aspektene i livet hennes.

# 10 Støt henne! Jeg sier ikke at du må kjøpe henne alt og støtte henne i den forstand i det hele tatt. Faktisk burde hun aldri stole 100% på deg for å støtte henne. I stedet bør du støtte sine mål, drømmer og ambisjoner. [Les: Måter du og partneren din kan bringe det beste ut i hverandre]

# 11 Vær en romantisk … noen ganger. Jenter elsker romantikk. Det er bare ingen vei rundt dette. Hvis du vil vite hvordan du skal behandle en kvinne rett og få henne til å bo, må du være romantisk fra tid til annen. Planlegger en veldig hyggelig overraskelsesmiddag for henne en gang i måneden og tar henne ut et sted hun elsker, er alt det egentlig tar.

# 12 Vær intim med henne. Nei, jeg snakker ikke bare om sex her, men sørger for at hun er fornøyd i den avdelingen vil bare hjelpe. Men jeg snakker om å være intim på en følelsesmessig måte med henne. Åpne opp for henne og vis henne at du har en ekte følelsesmessig side.

Å være sensitiv og åpen om dine følelser, får henne til å føle seg spesiell, som at hun har låst opp den spesielle ting i deg - noe som vil få henne til å bli. [Les: Følelser du burde ikke føle i et sunt forhold]

# 13 Fortell henne hvordan du føler deg noen ganger. Jeg vet at dette ikke alltid er lett for gutter, og jentene finner det mye lettere å snakke om følelser. Men du må snakke om dem hvis du vil behandle jenta din rett og få henne til å bli. Dette er en av de viktigste tingene når du lærer å behandle en kvinne.

# 14 La henne tilbringe tid med deg og dine venner. Det er ikke å si at hun skal være den eneste jenta rundt når det bare er en guttes natt, men hun bør være med i vennegruppen din.

Ved å sørge for at hun er akseptert og involvert med vennene dine, vil hun virkelig føle seg som en større del av livet ditt, og det er en fin måte å behandle jenta på.

# 15 Vær venner med vennene sine. Dette er ikke å si at du skal skrive dem og planlegge henge med dem fordi det kan sees som noe helt annet, men du bør gjøre en innsats for å sikre at vennene hennes liker deg.

Hvis hun ser at du gjør en innsats for å passe inn i livet, vil hun aldri vil gå.

[Les: 15 egenskaper som gjør deg til en perfekt kjæreste]

Som du kan se, er dette ikke rakettvitenskap, men det kan ta litt vant til. Forhåpentligvis, nå vet du hvordan du skal behandle en kvinne. Og etter disse tipsene kan du komme i gang med å holde jenta dine drømmer.

Populært emne