Hvordan forvandle kroppen din Hollywood stil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan forvandle kroppen din Hollywood stil - øVELSER 2023
Hvordan forvandle kroppen din Hollywood stil - øVELSER 2023
Anonim

Craig Budgen har brukt over tiår på å få kjendiser - inkludert Hobbit-stjernene Richard Armitage, Luke Evans og James Nesbitt - til form for skjermroller, og tilbyr et kombinert program for ernæring og trening som gir raske resultater. Men selv om raske transformasjoner er imponerende, sier Budgen at hvis du trener på sikt, kan du få enda bedre resultater.

Tiden vil vise

Hva de fleste A-list-transformasjoner kommer ned til, er tiden. Hvis noen har tre måneder til å forplikte seg til å komme i form for en film, vil de ikke gjøre mye annet. De kan få mat tilberedt for dem, de kan sove mer, og fordi de blir bedre, kan de trene to ganger om dagen. Det kan ta en toll på kroppen, men det er mulig på kort sikt. Når du ser folk gjøre timer og timer med kardio og sultne seg for å komme i form, er det et problem - det er ikke bærekraftig eller sunt på lang sikt. Men når folk trener, spiser og sover fornuftig, kan de oppnå kroppen de vil ha og beholde den.

Spill plan

Selvfølgelig har de fleste av oss ikke luksusen til å ta uker av jobb og ha all maten forberedt. Men fremoverplanlegging er en anstendig erstatning. Med litt forsiktig planlegging kan du gjøre ditt regime like effektivt.

Først bør du vite hvordan kroppen din reagerer på mat. Jeg anbefaler vanligvis at folk spiser tre til fire ganger om dagen, får mye grønnsaker og salat og reduserer karbohydrater over tid. Jeg fraråder egentlig ikke mat utenom de som er fulle av transfett - de skadelige ting i behandlet mat - men jeg vurderer klienter for å se hva som fungerer for dem: om de kan tolerere mer karbohydrater uten å bli fett, eller mindre uten å få lav energi. Å spise for lite fett eller holde kalorier for lavt er et stort problem for noen mennesker.

Etter det handler det om forberedelse. Sett tid til å shoppe og lage mat - hvis du måtte grøft en ukentlig treningsøkt av fem for å handle og laste opp egg, kylling og grønnsaker, ville det være verdt det. Det er ingen grunn til å leve på tørt mat, og du bør prøve å rotere det du spiser - å ha det samme hver dag i to uker vil utvilsomt sette deg av det. Finn en håndfull mat du liker, og spis dem en gang i uken - ikke mer. Når du går ut, vær ikke redd for å bestille avmenyen - mest anstendige steder vil gjøre substitusjoner.

Nivå best

En skuespiller som er belastet med å komme i form, vil ha en dedikert personlig trener eller til og med et lag av dem. Men med gym avgifter, boliglån og helligdager til å betale for - pluss at kroppsforming mat - de fleste av oss kan ikke strekke seg til å betale en PT for en ukentlig økt. Mitt råd? Finn den beste personlige trener i treningsstudioet ditt og spør dem om en økt i måneden. Se etter noen som betaler oppmerksomhet til sine kunder, hvem er ikke på telefonen hele tiden, hvem er timing deres hviler. Hvis de setter klienten på tredemølle i en halv økt eller bare gir dem en engangs-alle-spiseplan, er de ikke veldig god valuta for pengene. Når du blir kjent med dem, kan du tilby dem litt mer til å skrive deg et treningsprogram som burde vare deg en stund.

Bor i

Endelig bestem deg hva du vil og hva du er forberedt på å komme dit. Du kan se en film eller lese et intervju og si "OK, jeg vil være 8% kroppsfett som den fyren" uten å innse hvor mye hardt arbeid det tar, både på kjøkkenet og på treningsstudioet. Hvis det er det du vil, er det greit, men vær forberedt på å gjøre flere ofre enn noen som er forberedt på å holde seg på rundt 10-12%. Mens han kanskje er ok å gå ut på et tre-retters måltid nå og da - eller til og med ha et par øl og en takeaway - må du kanskje vekte de farvelene.

Snacktid

Enten du er en skuespiller eller en allmektig, vil disse snacksene øke treningen

Nøtteblanding

«Bær disse med deg hele tiden,» sier Budgen. 'De holder opp energinivåene med en balanse mellom protein, omega 3 og et næringsstoff kalt coenzym Q10.'

gresk yogurt

'Bland i et skudd med proteinpulver - min preferanse er sjokolade - og det er nesten som om treningen er hovedretten din og dette er dessert.'

Dustete

'Ethvert tørket kjøtt er en flott bærbar kilde til protein. Jerky er bare den mest tilgjengelige. Prøv biltong eller meksikansk carne seca. '

Populært emne