Hvordan trene for å få jentene

Ring av våpenløp: Hvis du fortsatt er besatt av biceps og triceps, setter du deg selv i ulempe i dating krigen. Faktisk, hvis treningene dine hovedsakelig er fokusert på musklene du ser i speilet - inkludert pecs og abs - kan du også begynne å vinkle et hvitt flagg.

Hvorfor? Fordi når det gjelder tiltrækning, gir en kropp som er klar for handling i løpende, slåss, reddende katter-fra-trær, av visuelle vibber at du er en evolusjonær levedyktig fangst. Ifølge en studie fra University of Windsor i Canada, for eksempel, hvor attraktive menn ble vurdert av motsatt kjønn, korrelerte de nesten perfekt med skulderbredden og overkroppen - eller hvor nær de var til V-formen som signalerer funksjonell øvre kroppsstyrke. Tenk klassisk statue, ikke østerriksk kroppsbygger - i forhold til Michelangelo er David nær den ideelle mannlige formen.

Så hvordan ser du ut som en handlingshelt? Enkelt: Tren som en. "Ved å legge til funksjonelle trekk til trening, vil du bygge en kropp som er mer helt enn klump," sier Pieter Vodden, trener med gymjones.com. "Og du vil også være forberedt på alt livet kan kaste på deg." Som forhåpentligvis vil det inkludere en eller to (ikke-plastiske) damer.

Torso

Ifølge en undersøkelse på 1000 kvinner som ble utført av dameundertøysselskapet Bluebella, ser de fleste damefavorittmodellene David Gandys magiske utseende over store muskler.

Slik får du det Gandy gjør brede grep burpee pull-ups, som bygger en bred rygg og gir en metabolsk treff for å brenne fett og avsløre abs. Gjør en press-opp, hopp deretter opp og ta en pull-up bar, ved hjelp av momentum for å få haken over den. For resten av Gandys rutine, besøk davidgandyfitness.com.

Skuldrene

Kvinner foretrekker en mann hvis skuldre er omtrent 1,6 ganger bredden av midjen, ifølge en studie i seksuelt opphavsarkiv.

Hvordan få dem Punch ting. Boxers har store delts fordi skuldermusklene reagerer godt på ultra-high-rep trening. "Utfør øvelser," sier kampsjef Ross Enamait. Slå posen med rette jab-tverrkombinasjoner så raskt og hardt som mulig i 15 sekunder, hvile for 45. Gjenta ti ganger. '

Armene

Tid til å rulle opp ermene. I en meningsmåling på reddit.coms Ask Reddit ble underarmer overveldende stemt inn som den kresne kvinnens favoriserte symbol på maskulinitet.

Hvordan få dem Roing - yanking på det håndtaket vil gjøre underarmen brenne og vokse. "Gjør det Tabata stil," forklarer Vodden. 'Gjør 20 sekunder' arbeid og hvil i ti sekunder. Gjenta til du ikke kan røre 100m i 20 sekunder. Femten runder er gode, 20 er utmerket. '

Beina

I Bluebellas undersøkelse boltte damer David Beckhams pins til sin perfekte Franken-celeb. Mannen selv sier at han kjører og hopper, i stedet for å bruke en benpress, bygge sterke underben.

Hvordan få dem Prøv kjeglehoppet, begunstiget av trenere over hele verden. Still opp fire kjegler (eller lignende markører) ca. 50 cm fra hverandre. Hopp over den første og den neste uten å stoppe, og så videre til du når slutten. Gjenta to ganger, hvile i 60 sekunder og gjør to sett.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar