Hvordan spore alt (for fitness)

Innhold

Så du har en treningssporing og nyheten om å holde faner på alt du gjør - fra trinnene tatt til timer med lukkede logger (og hvis du har en Sony Xperia ™ Z3 +, er det skremmende antall selfies du tar / tid du bruker på Twitter). Men hvordan bruker du det faktisk for å gjøre konkrete, varige endringer i treningen din? Heldigvis er det ikke så komplisert. Her er det grunnleggende.

Sett dine egne mål

De fleste trackers kommer med forhåndsdefinerte daglige mål - men for de fasjonable gentene kan de være latterlig lett. 10 000 trinn om dagen, for eksempel, er en standard forhåndsinnstilt resept, men det er bevis på at 12 500 eller mer kan føre til enda bedre kardiovaskulær helse. På samme måte, hvis du trener hardt, vil du kanskje ha mer søvn enn standarden åtte timer. Uansett målet ditt, hold det oppnåelig: små, bærekraftige forandringer er nøkkelen til å danne varige vaner.

Start sakte

Den første uken du får din tracker, vil du bli fristet til å gå overalt og angripe trinntallet som det er et høyt poengmål. Ikke. I stedet, hold rutinen din den samme for å få en ide om dine baseline aktivitetsnivåer - du kan bli overrasket over hvor lite du beveger deg. Når du har det grunnleggende nede, se etter små måter å forbedre totalen på, for eksempel ved å ta 200 flere trinn per dag. Behavioralpsykolog BJ Fogg kaller små endringer som denne "mikrovaner", og argumenterer for at de er lettere å holde seg til enn større endringer.

Bruk din ikke-dominerende hånd

Du vil nok gjøre dette uansett (fordi du legger det på med din dominerende hånd), men bare hvis du lurer på: en studie fra tidsskriftet Medisin og vitenskap i idrettsøvelse antyder at å holde tracker på din ikke-dominerende hånd gjør det mer nøyaktig - sannsynligvis fordi det beveger seg mindre rundt i hverdagen, slik at lesingene er pålitelige.

Vær oppmerksom på kroppen din

Å lage en tilbakemelding loop vil styrke gode vaner og gjøre dem lettere å holde fast ved. Når du treffer aktivitetsmålene dine for dagen, må du være oppmerksom på hvordan kroppen din føles. Kanskje du blir mer energisk når du får mer søvn, eller føler deg mentalt sterkere når du tar ekstra 2000 trinn om dagen. Hvis du vet at du vil føle deg bedre ved å slå målene dine, har du en konkret grunn til å komme etter dem.

Synkroniser med andre apper

Når du har det grunnleggende av Sony's LifeLog, grener du ut. Bruk andre apps: som MyFitnessPal for matsporing, Strava for sykling eller RunKeeper for å løpe, for å holde faner på alle dine daglige aktiviteter.

Du kan hente den nye Xperia Z3 + og Sony SmartWear på Carphone Warehouse nå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar