Hvordan topp og hale babyen din

Ditt nyfødte trenger ikke et daglig bad - og det kan tørke ut hennes følsomme hud. Prøv å tippe og hale henne i stedet, bruk bare varmt vann og bomullsull

Avklær babyen din

Velg en tid når babyen din ikke er trøtt eller sulten, så prosessen er så stressfri som mulig, og legg henne på en skiftematte i et varmt rom. Avklare henne, men hold henne bleie i tilfelle ulykker.

Bruk vann, ikke såpe

Bruk bomullsullballer dyppet i avkjølt, kokt vann for å rense henne. Klem ut bomullsboltene slik at de ikke er for våte. Du bør unngå å bruke såpe, da dette vil være for hardt på babyens delikate hud.

Rengjør øynene hennes

Begynn med å tørke forsiktig rundt øynene fra det indre hjørnet som arbeider utover. Bruk et nytt stykke bomullsull for hvert øye for å unngå å spre infeksjoner.

Berolig henne

Deretter rengjør barnets kinn og nese ved hjelp av en annen ball, før du tørker vekkene i halsen der melk kan bli fanget. Snakk med babyen din under prosessen, slik at babyen din føles trygg.

Vær forsiktig med ørene hennes

Bruk et nytt stykke bomullsull til å rense rundt ørene, men sett aldri noe inn i ørekanalen, da dette kan føre til skade.

Rengjør navlestubben

Rengjør magen og under armene hennes. Babyer synes å samle mye fluff mellom fingrene, så vær oppmerksom på dette området. Hvis ledningsstumpen er blitt skitten, rengjør den med et annet stykke bomullsull.

Hold henne varm

Tørk topp topp halvtørk med en myk, varm håndkle, så hun blir ikke kald. Sett henne i en ren vest, og la den gå ubrukt.

Tørk babyen forsiktig fra forsiden til baksiden for å unngå å spre infeksjoner. Hvis du er en gutt, tørk du penis nedover, vær forsiktig så du ikke trekker forhuden tilbake og renser rundt testiklene.

Ta av bleen hennes, og bytt bunken av ull ofte, rengjør rundt bunnen og skjeden.

Sett på en frisk bleie

Tørk mellom benkroppene der hun kan bli litt svett og føttene, og kle henne i en frisk bleie. Hun vil nå lukte søtt nok til å bare trenge en eller to ganger i uken.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar