Hvordan kaste det perfekte overraskelsespartiet for en venn

Hvis overraskelsespartiene dine alltid er en byste, og du bare ikke ser ut til å kaste en vellykket, bruk de syv tipsene nedenfor for å være vert for den beste ennå!

Jeg er ganske sikker på at vi alle har vært på en "overraskende" fest. Du vet, den der personen som skal bli overrasket, viser seg å ha et feilt sjokkert uttrykk som de utvilsomt praktiserte i speilet etter at de fant ut at deres parti skulle være en overraskelse.

Ja, disse partiene kan fortsatt være morsomme, men det ville være enda mer moro hvis du hadde et bilde tatt den andre de går inn i rommet, med et ansikt som viser sin rene skrekk på det faktum at de faktisk blir kastet overraskende fest, fullt utstyrt med et rom fullt av mennesker, mat og feiring!

Hvordan trekke av en vellykket overraskelsesfest

Å kaste en vellykket overraskelsesfest for noen er ingen enkel oppgave, enn si å gjøre det til et fantastisk fest for gjestene. Med disse killer tipsene, kan du være trygg på at overraskelsen vil forbli en overraskelse, og alle vil ha en fantastisk tid!

# 1 Velg hvem du skal invitere og hvem du skal holde i mørket. Noen ganger kan du bare ikke fortelle dine store venner om noen fantastiske fester du skal kaste! Det må være en overraskelse for dem like mye som det er for personen det er fordi de ikke vil holde det hemmelig ellers. Det er ikke noe verre enn å ha et overraskelsesfest ødelagt fordi noen som ble invitert, spilte bønnene!

For å sikre at disse menneskene er i stand til å gå til arrangementet uten å faktisk fortelle dem at det er en fest, spør dem om de vil gjøre noe den kvelden. Så, rett før du skal henge ut, fortell dem om det. På denne måten vil de fortsatt kunne delta, men det er ingen måte de kan bla om det før det skjer.

# 2 Ikke send ut invitasjoner via Facebook. Vi alle elsker den praktiske â € œeventâ € Â funksjonen på Facebook fordi det gir folk muligheten til å invitere et stort antall gjester til noe med et enkelt klikk. Men det er også et nyttig verktøy for folk å poste om det på nettet. Thatâ € ™ s en surefire måte å un-surprise en overraskelse fest. For ikke å nevne, kan personen som feires lett se over andens skulder og se navnet sitt på toppen av en hendelse mens noen går gjennom deres nyhetsfeed.

Den beste måten å invitere folk til et overraskelsesfest er i person. Det kan være vanskelig å møte hver venn og invitere dem, men på denne måten kan ingen høre eller se planene. Hvis du ikke kan møte noen i person, er den neste beste innsatsen en telefonsamtale. Ingen tekst inviterer - de kan ses!

# 3 Velg et sted som ikke er mistenkelig. Hvis du og din venn eller familiemedlem bruker en bestemt bar eller restaurant, så planlegger du ikke festen på noe utlandsk reisemål som de aldri har hørt om. Det er den beste måten å hente mistanke om i dem. Og siden festen mest sannsynlig vil finne sted rundt bursdagen eller en annen stor begivenhet i livet, vil de sannsynligvis regne med at noe er oppe, med mindre de ikke er den lyseste pæren i fixturen.

Velg et sted hvor du kan være vert for alle dine gjester, og sørg for at det er kjent for personen personen er for. På den måten kan du gjøre dine "vanlige" planer med dem, og de vil ikke ha noen ide du har samlet massene til en feiring.

# 4 Forberedelse for festen uoppdaget kan være vanskelig. Siden du er den som kaster festen, er du også sannsynligvis ganske nær den personen det er for. Dette betyr at de er sannsynligvis rundt mye og vil legge merke til om du synes fjernt, distrahert eller opptatt av å være i konstant kommunikasjon og prøver å sette opp denne tingen.

Mitt råd er å gjøre en unnskyldning for hvorfor du er mye på telefonen, eller hvorfor du må knekke og ta vare på ting. Å gjøre det om en ny hobby eller interesse er den enkleste måten å få dem av ryggen din fordi ikke mange mennesker vil tenke å delta på en ny trenings klasse ville bli brukt som en unnskyldning for å komme seg unna. Det vil også lede mer av deres oppmerksomhet mot å spørre deg om dine nye opplevelser, og mindre på det faktum at du er i telefonen så mye.

# 5 Å få noen til arenaen, er vellykket, er halv kampen. Nå har du alt funnet ut - i tillegg til hvordan du kommer til å få dem til stedet. Det kan virke enkelt - bare lage planer, hopp i bilen, og gå, ikke sant? Men hva skjer når din venn forandrer seg og vil ikke gå lenger?

Ha alltid en unnskyldning for hvorfor du må gå til det bestemte stedet. Hvis du ikke er veldig kreativ, bruk en av disse og ha den forberedt!

â € œDe har en flott spesialitet! â € Â

â € œJeg trenger bare å plukke noe opp virkelig raskt.â € Â

â € œWeâ € ™ s bare møte folk der, så kan vi alle gå et annet sted.â € Â

En veldig god unnskyldning, jeg har faktisk brukt før: «Jeg dro mitt debetkort der forrige gang, og jeg trenger å ta det veldig fort.» Dette forlater bare hindringen for dem å komme inn med deg for å få det. Bare vær sikker på at uansett unnskyldning du bruker, er det troverdig og lyden ikke repetert!

# 6 Hold gjestene stille! For at dette skal være det beste overraskelsespartiet, må du opprettholde overraskelsesfaktoren til den store avslører.For å gjøre dette må du holde alle dine gjester stille og ut av veien for vinduer og dører!

Jeg var en gang på et overraskelsesfest som gikk så jevnt, til personen så en av hennes gode venner, kikket ut av vinduet opphisset. Hun visste med en gang det var en overraskelse og fikk faktisk ikke å nyte alle å hoppe ut og skrike på henne.

Sørg for at alle er rolige, slik at personen du er overraskende ikke gjenkjenner noen stemmer, og holder dem vekk fra områder som kan gi bort hvem som gjemmer seg inne, for eksempel parkeringsplassen der alle vennene sine biler parkeres.

# 7 Sørg for at det er mange fester og underholdning for å gå rundt. Jippi! Overraskingsdelen var en suksess, men det er ikke det eneste du trenger for å gjøre det til det beste overraskelsespartiet. Du må sørge for at ikke bare personen blir overrasket glad, men at alle gjestene er også.

Dette betyr at du må lagre på deilige appetittvekkere, mat, drikke, spill og festfavør. Det er ikke mye verre for en fest enn folk som kommer og står rundt, gjør ingenting og ikke har det gøy. Kryss opp musikken! Ta ut spritet! Fyll dine ansikter med kake, og la de gode tider rulle!

[Les: 14 måter å holde det stilig på en fest]

De beste overraskelsespartiene er de som faktisk opprettholder et overraskelseselement. Nå kom deg ut og bruk disse tipsene for å kaste noen du elsker det beste og mest minneverdige partiet de aldri kommer til å komme!

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar