20 Flirty måter å skryte for å få dem interessert

I disse dager er den enkleste måten å få en persons oppmerksomhet på gjennom telefonen. Her er hvordan du kan bruke teksting for å få din forelskelse interessert på kort tid.

Den gjennomsnittlige tenåringen sender 3000 tekster per måned, og den gjennomsnittlige personen sannsynligvis ikke avviger mye fra disse tallene. Med det sagt kan vi alle enige om at teksting er en sikker brann måte å kommunisere med noen du liker. Problemet er å holde dem interessert i hva du må si.

Hvorfor er teksting en effektiv kommunikasjonsmåte?

Det eneste relevante svaret er at teksting er ekstremt praktisk. Det er veldig rimelig i dag, og det overgår avstander som spenner over kontinenter og postnummer. Så uansett hvor din crush ligger, kan du i hvert fall være trygg på at meldingen vil bli mottatt hvis de er i nærheten av et fungerende celletårn.

Når det gjelder å opprette forbindelser, hjelper teksting å uttrykke ting som er vanskelig å si personlig. Det eneste problemet er å uttrykke disse tingene i riktig sammenheng. Det er der emojis og tegnsetting kommer inn. Hvis du vil vise hvor glad du er, kan du bare legge til et smil. Hvis du vil uttrykke tristhet, bare vri det over for en trist smiley.

Det er så enkelt, men det er fortsatt noen begrensninger på hva teksting kan tilby deg når det gjelder forhold. Når du bruker teksting til å uttrykke dine følelser, blir oppriktigheten av meldingen tvilsom. Hvis du ikke svarer, eller hvis du bruker tekster som våpen under en kamp, ​​åpner du deg for misforståelser og enestående kamper.

Likevel, det er hyggelig å vite at teksting kan minst få samtalen å gå. Spørsmålet er nå, "Hvordan kan du gjøre det?" [Les: Hvordan få din forelskelse å legge merke til deg og bli vanskelig for deg]

Hvordan får du din oppmerksomhet med en tekst

Menneskene er komplekse og enkle samtidig. For å dra nytte av sistnevnte, må du bare være ærlig og direkte om hva du vil si. Når det gjelder teksting, er det stadig vanskelig å få noen oppmerksomhet, særlig når de underholder mer enn en person gjennom den lille skjermen i håndflaten.

Så, hvis du virkelig ønsker å gjøre et inntrykk, er det noen måter du kan forstørre teksting spillet ditt og gå bort med den vinnende prisen: en aubergine og taco emoji. Vi tuller, men hvis det er hva du er i, gå rett fram. [Les: 20 morsomme flirtende fakta som vil hjelpe deg med å ha et godt kjærlighetsliv]

# 1 Si hei. En enkel â € œhiâ € Â ville nok være nok, men det er best at du legger til et smiley-ansikt eller minst et spørsmål på slutten av det. Å spørre en person om hvordan de gjør det, er greit, men du kan også si det på en måte som gjør det mulig for dem å svare lenger, for eksempel teksting, "hvor er skolen / arbeidet / din mor?"

# 2 Oppfølging med et åpent spørsmål. Bortsett fra det, kan du fortsette samtalen ved å legge til spørsmål som ikke garanterer et ja eller nei svar. Dette vil kreve litt mer grammatikk ferdighet fra din side, men er det ikke alt verdt det til slutt?

# 3 Spør om dagen deres. Hvis du spør om dagen, kan de ha mye å si eller ikke mye i det hele tatt. Hensikten med dette er å vise at du bryr deg om hva som skjer med livet. Hvis de ikke svarer med en lang tekst, bare spør dem hvorfor deres dag gikk slik den gjorde.

# 4 Vis dem en morsom meme. De fleste bruker memes til å starte samtaler eller å faktisk fortsette en samtale. Ingen misliker en morsom meme, og hvis du ender med å sende en de aldri har sett, vil din forelskelse latterpe seg og være veldig takknemlig for den lille lysten du gav dem.

# 5 Send en konservativ mengde emojis. Ikke under noen omstendigheter oversvømme din telefons telefon med emojis. Den perfekte mengden å sende er en emoji for hver følelse du uttrykker og et smil på begynnelsen eller slutten av samtalen. Også, prøv å ikke sende vage emojis, slik at du ikke fornærmer din forelskelse i prosessen. [Les: Slik starter du en samtale med din crush og woo dem over]

# 6 Gjør din tilstedeværelse kjent en gang om dagen, maks. Hvis din forelskelse ikke er mye av en tekst eller hvis de sjelden svarer umiddelbart, må du sørge for at du bare sier hei en gang om dagen. Ikke fortsett å sende meldinger, håp om at de vil svare på minst en. Dette kan oppfattes som irriterende, så det er bedre hvis du lar noen svare når de har tid.

# 7 Gi dem komplimenter. Dette er ganske mye en spillveksler i kommunikasjon. Studier viser at folk som får komplimenter, er mer sannsynlig å bli tiltrukket av giveren. Så fortsett og slakk det egoet. [Les: 40 utrolig søte ting du kan si til din forelskelse]

# 8 Gratulere dem med en godt utført jobb. Vurdere deres prestasjoner er også en fin måte å få dem til å legge merke til. Det er fordi det kan være overraskende om noen andre enn deres venner eller kolleger tar varsel om sine prestasjoner.

# 9 Be dem om en tjeneste. Det var Benjamin Franklin som oppdaget at å spørre en fiende for en tjeneste ville resultere i at de likte deg. Dette kan sikkert fungere for teksting også.

# 10 Vis dem du bryr deg om. Påminn dem om å spise, selv om de vet når de skal. Fortell dem å ta med en paraply når det ser ut til at det kommer til å regne.Det høres dominerende og nedlatende, men det viser faktisk at du bryr deg.

# 11 Vær søt. Prøv å sende noen grøtfulle uttalelser som ikke gjør at du ser ut som om du prøver for hardt. For eksempel, "Jeg liker å snakke med deg" ville være en fin tekst for din forelskelse å motta. [Les: Hvordan snakke med din forelskelse og få dem til å falle for deg]

# 12 Vær sexy. Prøv å også si ting som gjør at du ser ut som du prøver å være hard nok. For eksempel, "Netflix og chill?" Dette viser at du faktisk vil gjøre noe med dem utenom teksting.

# 13 Vær assertiv. Snarere enn å vente på din forelskelse for å starte samtalen, gå rett fram og send dem en melding når du har lyst til det. Fortell dem hva som er i tankene dine. De vil sette pris på ærlighet og vivaciousness.

# 14 Åpne opp om deres favoritt ting. Den beste delen om hackingkommunikasjon er at det er enkelt å få noen til å snakke med deg. Og det er gjennom å snakke om dem.

# 15 Spør dem personlige spørsmål. Å snakke om personlige ting kan bringe folk nærmere sammen. Bare vær sikker på at du ikke overskrider grensene dine eller spør deg noe støtende. [Les: 40 spørsmål for å spørre din elendighet og subtilt flørt med dem]

# 16 Fortell dem at du bare kom ut av dusjen. Deretter la deres fantasi gjøre resten av arbeidet for deg.

# 17 Send en kjedelig selvtillit. Påminn dem hvor godt du ser ved å sende et strategisk sett bilde som virker som om du ikke gjorde mye innsats i utseendet ditt. [Les: Hvordan tekst flirte med din forelskelse og forføre dem til å ønske deg]

# 18 Skriv dine farvel eller godnatttekster med et kissy ansikt. Denne typen emoji utveksling kan fremkalle følelser av lykke og svimmelhet. Den kissy ansiktet er det aller beste og alle flørtende tekster, så ikke glem å bruke det når det er mulig.

# 19 Bruk navnet ditt når du kan. Ved å bruke en persons navn raser kjennskap og viser også at du er trygg nok til å nærme seg dem. Selv om det er gjennom tekster, er prinsippet det samme. Si deres navn for å fremme nærhet og intimitet. [Les: 9 raske måter å vite om din forelskelse er ikke i deg]

# 20 Hopp over teksten og Facetime dem i stedet. Hvis du er på det tidspunktet hvor du har smittet en stund, vil du kanskje spørre dem om det er greit å Facetime i stedet for å smsere hele tiden. Dette kan legge til et annet nivå av intimitet og kjennskap til det spirende forholdet ditt.

[Les: 20 frie tekstmeldinger som er sikre på å starte en uhyggelig samtale]

Selv om teksting kan virke litt upersonlig, hvis du vet og følger disse enkle triksene, kan du forbedre tekstopplevelsen for deg selv og din forelskelse, slik at de vil ha mer!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar