Slik Tekst ditt Kryp: 12 Flytter til å spille det kul og vinn dem over

Hvis du er i noen, kan du starte en samtale. Teksting er en fin måte å starte, men det er noen ting du trenger å vite om hvordan du skal skrive din forelskelse.

Teksting er vanligvis den enkleste måten å starte en samtale med noen. For mange mennesker med sosial angst er teksting en stor lettelse. Men her er saken, teksting er noe av en kunstform. Selv om det virker lettere, kan det være vanskelig siden du prøver å bli kjent med dem uten å se ansiktsuttrykkene sine. Men det betyr ikke at du ikke kan lykkes hvis du vet hvordan du skal skrive din forelskelse.

Du trenger bare å være mer oppmerksom på hva du sier og hvordan du sier det. Så lær disse triksene i handelen for å få deg mesterteksten. [Les: En trinnvis veiledning for å smsre deg på den rette veien]

Slik tekst du din forelskelse og vinne dem over

Nå, på slutten av dagen, er det ingen strenge regler som du følg, siden du er den i samtalen og ikke meg. Bruk imidlertid disse tipsene og triksene som en veiledning hvis du ikke er sikker på hvordan du kan skrive din forelskelse.

De hjelper deg med å sette deg på rette vei til suksess med din forelskelse. Hvem vet, kanskje du får deg selv en første date ut av det. Så før du freak out, følg bare disse tipsene for å hjelpe deg med å finne den gode tekstbalansen.

# 1 Send en tekst. Hvis du sender den aller første teksten, bare send en. Enten du bare vil snakke eller spørre dem, starter du med en tekst. Ikke gjør det til en essay lenge, bare en enkel og søt tekst som lar dem vite at du tenker på dem. Nå, hvis det ikke er svar fra dem etter en dag eller to, kan du sende dem en til. Etter det? Det er det, ikke flere tekster. [Les: Hvordan bli forelsket i tekst med 12 smarte meldinger]

# 2 Gå meme enkelt. Hør, jeg tror du kan sende memes til din forelskelse, bare ikke svermme dem med hver meme du finner morsom. Sosiale medier er et godt verktøy å bruke hvis du vil kommunisere med noen. Du vil ikke komme over som irriterende. Hvis du alltid sender memes så er du irriterende. Bare send dem edelstenene.

# 3 Hvis de ikke sms deg, ikke spør dem. Det er ikke noe mer desperat enn å spørre noen hvorfor de ikke svarer. Det er en grunn til at de bare ikke er det i deg. Jeg vet at du vil at de skal svare deg. Jeg kjenner følelsen, men ikke alle kommer til å like deg. Selvfølgelig er det uhøflig å ikke svare, selv for å fortelle deg at de ikke er i deg. Men hvis de var i deg, ville de svare. Det er så enkelt. [Les: 20 flørtende måter å snakke på, og få dem interessert]

# 4 Still spørsmål til dem. Nå, ikke gå på denne intervju-typen samtale. Prøv å få strømmen og sett inn et spørsmål hver her og der for å bli kjent med dem. Selvfølgelig er den beste måten å lære dem å kjenne på, faktisk å bruke tid med dem, men du kan også gjøre dette praktisk talt gjennom teksting eller FaceTime. Så spør spørsmål, men ikke til det punktet hvor det ser ut til at du graver for informasjon. Sakte og stødig vinner løpet.

# 5 Unngå samtaler om ex. Vi har alle bagasje, men det betyr ikke at du må snakke om det akkurat nå. Du prøver å bli kjent med din forelskelse, så hvis det er tilfelle, la du ut exes. Jo, du kan snakke om tidligere relasjoner. Hvis de har hatt noen, for eksempel. Men du prøver å holde samtalen frisk og om felles interesser. [Les: Hvordan lage livlig samtale over tekst med din forelskelse]

# 6 Ingen midnatt tekster. Det er bare ikke en god ide, mener jeg, har du ikke ting å gjøre? Ikke bare ser det ut som om du ikke har noe å gjøre hvis du alltid sms dem, men det kan også gi inntrykk av at du leter etter et oppstartssamtal.

Du må bare unngå å smsre din forelskelse til tider av dagen hvor det kommer ut som en «tilfeldig sex» -type tekst. Det er med mindre du jobber med nattskift eller har gale tidsplaner.

# 7 Hold målet i tankene. Målet ditt er ikke å tilbringe resten av livet ditt og snakke med din forelskelse. Målet ditt er å lande en dato med dem. Så, ja, skriv dem, men sørg for at du til slutt oppnår målet om å spørre dem ut på en dato. Du vil bli kjent med dem, men du vil at dette skal skje ansikt til ansikt. [Les: Hvordan ikke være en kjedelig tekst og hold deg interessert]

# 8 Bruk felles interesser. Hvis du både liker det samme TV-showet eller sporten, bruker du det som en måte å starte en samtale på. Du kan hente hockeyspillet opp neste helg eller hva som nettopp skjedde i den siste episoden av showet du begge elsker. Du ønsker å få en forbindelse med din crush og bruke felles interesser er en fin måte å gjøre det på.

# 9 Tre-dagers regel eksisterer ikke. Hvis du får ditt crush nummer, trenger du ikke å vente tre dager for å kontakte dem. Kontakt dem neste dag eller et par timer etter. Tre-dagers regelen virker ikke for noen virkelig, og hvis noen gjorde det for meg, ville jeg ikke gå på en dato med dem. Så, hvis du er interessert, så vent ikke. Gå og få det. [Les: 10 urettferdige datingsregler vi alle lever av]

# 10 Være direkte. Hvis du liker denne personen, vær direkte når du spør dem. I tillegg gjør det klart at du er i dem ved å flørte med dem. Ikke prøv å slå rundt busken og være subtil, da dette vil lande deg i et uklart område.Så, hvis du liker dem, gi dem beskjed.

# 11 Ingen videre fremtidige samtaler. Hør, snakk om å se på en film neste helg er bra. Men hvis du snakker om å gå til Spania neste år, vel, du kommer til å freak din crush ut. Noen snakker om fremtiden, holder dem i nær fremtid. Ellers tror de at du blir for alvorlig for fort. [Les: Hvordan lage folk som deg - 35 tips for å sjarmere absolutt alle]

# 12 Vær deg selv. Jeg vet at dette høres ut High School Musical, men seriøst må du være deg selv. Hvis din forelskelse ikke lar deg være deg selv, kan dette ikke være personen for deg. Selvfølgelig gir du ditt beste førsteinntrykk, men sørg for at du holder fast i hvem du er.

[Les: 15 subtile spor for å fortelle om din forelskelse liker deg sikkert tilbake]

Nå som du kjenner tipsene og triksene om hvordan du skriver din forelsket, er det på tide du brukte dem når du smsrer din forelskelse. Bare husk å være deg selv!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar