Slik Tekst En Guy Du Liker: 13 Tweaks å forlate noen Guy Ønsker mer

Du byttet tall. Du har en god start. Nå er alt du trenger å gjøre, finne ut hvordan du skriver en fyr du liker og land deg selv en date med ham.

Når det gjelder å vite hvordan du kan tekst en fyr du liker, kan det være vanskelig. Det høres lettere ut enn å snakke med ham ansikt til ansikt, men det er egentlig ikke. Du har mer tid til å tenke på et svar, noe morsomt og vittig å få tak i sin oppmerksomhet, men det er alltid en sjanse for feilkommunikasjon når det gjelder å se på en skjerm i stedet for ansiktet til noen. Ser du hva jeg mener?

Nå prøver jeg ikke å freak deg ut, men det er noen nyttige tips å huske på når du skriver en fyr du liker.

Slik tekst en fyr du liker og vinne ham over

Hvis du vanligvis tekstgutter i en bestemt stil, men ikke får svaret du vil, slå det opp og ta med noen av disse tipsene til måten du tekst på. Det kan være noe veldig lite som du må tilpasse, noe som ikke smsrer ham hele tiden. På den måten føler han at han må jage deg. Se? Det handler om detaljene.

# 1 Vær deg selv. Dette er det viktigste å gjøre. Bare vær deg selv. Når du bak en skjerm viser noen ganger personen du tror du kan være som en måte å imponere på dem. Men gjør det ikke. Når de ser deg personlig, ser de en helt annen person, så hva er poenget? Bare vær deg selv når du SMSer. [Les: 14 trinn å ta for å elske å være deg]

# 2 Ingen oppkast tekster. Hvis han spør deg hvordan dagen var, vet jeg at du vil fortelle ham alle spennende eller ikke-spennende ting som skjedde, men det ender opp som et stort, uendelig stykke. Ta det enkelt, ingen vil lese en hel bok fra en tekstmelding. Når det blir sagt, ikke gi ham et ord med ett ord heller. Et par setninger er korte og til poenget. [Les: En trinnvis veiledning for å smsre på deg]

# 3 Hvorfor tekst? Hva er formålet med teksting? Det er ikke å erstatte menneskelig kontakt, det er vant til å lage en plan for å møte hverandre. Selvfølgelig betyr dette at du kan chatte via tekst og flørt, men det skal være et mål på slutten. Når møtes vi? Hvor møtes vi? Ta deg tid til å bli kjent med dem, men gjør det ansikt til ansikt.

# 4 Vent på svar. Dette pleide å drepe meg. Jeg ville bli så nervøs da fyren ikke svarte at jeg sparket av en annen tekstmelding bare i tilfelle. Jeg ville bombardere fyren med tre eller fire tekster bare fordi min usikkerhet tok over. Send IKKE ham en serie tekster bare fordi han ikke svarte på to minutter. Vent på svaret. Uansett hvor lang tid det tar. [Les: 6 grunnleggende regler for dobbelt teksting for å spille det kult og uformelt]

# 5 Hvis du har et problem, ikke skriv det. Hvis du kommer inn i en debatt eller har et argument, ikke prøv å løse det over tekst. Jeg vet at det ikke er lett å konfrontere noen om noe som plager deg, men å gjøre det via tekst, vil ikke løse det. Enten ringe til ham eller se ham.

# 6 Vær positiv. Hvis du skriver en fyr som du liker, vil du at han skal se at du er hans lys. Du er den personen som får ham til å føle seg bra når han er nede. Ikke vær Debbie Downer, og prøv å suge sin energi. Så, i dine tekster være positive. Vær det lyset han vil være rundt. [Les: 15 tegn på at du skyver folk bort og hvordan du kan endre det]

# 7 Tillat at samtalen avsluttes naturlig. Vi har alltid denne frykten hvis vi ikke fortsetter samtalen da vil denne personen miste interessen. Men det er motsatt.

Hvis du vil vite hvordan du skal tekst en fyr du liker den riktige måten, lær å avslutte samtalen naturlig. Dette betyr ikke at fyren ikke er interessert i deg. Det er bare at emnet er over. Tekst dem et bilde eller noe morsomt senere på dagen eller vent på at han skal skrive deg.

# 8 Slip ordet "bare". Jeg vet, det er et lite ord, jeg mener, hva kan muligens gå galt med dette ordet. Ordet "bare" er fint. Men det gir faktisk setningen din lavverdig. Spesielt når du snakker om deg selv. For eksempel, "Jeg er på stranden" og "Jeg er bare på stranden." Ser du hvordan ordet "bare" gjør aktiviteten din ubetydelig?

# 9 Ikke vær redd for å stille spørsmål. Du trenger ikke å vente på ham for å stille deg spørsmål om deg selv. Det er greit for deg å stille spørsmål til ham. Husk at i virkeligheten vil du stille spørsmål til ham på datoen. Så spør grunnleggende spørsmål, selvfølgelig, på en ikke-intervju-måte, men sørg for at du sparer litt for når du møter ansikt til ansikt. [Les: En komplett guide til teksting før den første datoen]

# 10 Hold deg unna en ordspråklig svar. Hvis han bare gir deg en ordspråk, så gir han ett ords svar er rettferdig. Gi ham så mye som han gir deg. Men hvis han snakker og du bare svarer med "haha" eller "ja", skaper du ikke samtale eller plass for ham å spørre deg. Nå, hvis du ikke er en stor tekst, fortell ham det så vet han.

# 11 Hvis du vil skrive ham, gjør du det. Nå, hvis han ikke svarer og du tekst ham, stopp. Men hvis du ikke har snakket med ham om en dag eller to, hvorfor ikke sende ham en tekst? Du trenger ikke å vente på at han skal sende deg den første meldingen. Gi ham beskjed om at du er interessert i å sende ham den første teksten. På denne måten gjør han enten et trekk eller ikke.[Les: Hvordan gutta tekst når de liker deg - 15 ting de gjør annerledes]

# 12 Hold deg unna ja eller ingen svar. Hvordan kan samtalen utvikles hvis du bare gir ham ja eller nei svar. Kom igjen damer! Hvis du vil at han skal spørre deg, må du være mer engasjerende enn det. Du kan si ja eller nei, men gi deretter en setning eller to med en forklaring. [Les: 50 spørsmål for å koble og rulle dem inn]

# 13 Ingen dunkte tekster. Hold deg unna telefonen når du drikker. Når du er nykter i sengen og du får en full tekst, er du vanligvis ikke veldig spent. Du ser dem som et beruset rot i klubben eller på et husfest. Det er ikke sexy. Bare nyt festen og hold telefonen slått av.

[Les: 15 uskrevne tekstregler du trenger å huske på]

Nå som du vet hvordan du skal tekst en fyr du liker, er det på tide du tok disse tipsene og brukte dem i din neste samtale. Se om du ser en forskjell i måten han oppfører seg på.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar