Hvordan tekst en jente for første gang og la et godt inntrykk

Når det kommer til å vite hvordan du tekst en jente for første gang, blir det for mange gutta som tar feil. Slik forlater du henne med gode tanker.

La oss være ekte. Jenter er på vakt nå mer enn noen gang før. Teksting en i håp om å forlate henne med et godt inntrykk av deg, vil ikke være lett. Det er på tide for menn å sette opp sitt spill når det gjelder å tjene en kvinnes hengivenhet. Lære å tekst en jente for første gang vil være uvurderlig for deg.

Betydning, du må ta noen tips fra noen som faktisk vet hva jentene vil høre. Fordi så mye du tror din kule ser bra ut på en skjerm, vil jenter ikke se det og smsere det til henne med en ekkel melding, så hun vil bli langt langt unna.

Du må vite hva jentene egentlig vil ha fra en fyr når de først snakker

Det er ikke nok å bare fortelle en jente hun er pen, og du likte å snakke med henne natten før. Vi vil ha mer enn det. Faktisk vil vi at du faktisk skal gjøre en innsats. Hvis vi ser at du prøver, vil du tjene flere poeng hos oss.

Hvis du handler som om vi er til disposisjon og nummeret vårt var en som ti, fikk du den kvelden, kan du kysse sjansene dine med oss ​​farvel. Det er mindre om å prøve å spille det kult og mer om å vise henne at du faktisk vil ha noe med henne.

Ja, det kan virke som en stor avtale etter at hun bare har fått nummeret og smset henne for første gang, men det er sant. Hvis hun får det inntrykket du ikke bryr seg, vil hun ikke engang gi deg en annen tanke. [Les: 14 ting kvinner egentlig vil ha på en mann]

Hvordan tekst en jente for første gang uten å skru opp det selv

Nå som vi har etablert deg, trenger du definitivt hjelp på dette feltet, la oss få tak i det. Hvis du virkelig ønsker å gjøre et godt førsteinntrykk og la en jente ha lyst til mer med deg, så gjør du det.

# 1 Pass på at hun ga deg nummeret sitt. Å få nummeret sitt fra en annen fyr eller en av vennene hennes, kutter det ikke. Det er super skumle å få en uventet tekst på den måten, og hun vil bli veldig irritert rett utenfor flaggermuset. Så hvis du vil skrive en jente, be om nummeret ditt selv.

Ja, du kan lett få en venn til å gi det til deg hvis de har det, men som jeg nevnte, er det en fryktelig ide. Du kan også få venner med henne på sosiale medier og starte meldinger der før du ber om nummeret sitt. Uansett må det komme fra henne. [Les: 10 no-fail måter å få en jente nummer hver gang]

# 2 Hold det enkelt å starte. Du vil ikke starte en samtale som går inn i vanvittige detaljer om livet ditt. Dette vil føle at du kommer på vei for sterk og det kan potensielt skremme henne bort. I stedet bare hold det enkelt og si hei. Spør om dagen og la samtalen fortsette naturlig.

# 3 Still noen meningsfylte spørsmål. Tro meg når jeg sier at hun kjeder seg om det samme gamle, "hva skjer?" Så mens du vil holde ting enkelt å starte, når samtalen går, spør litt dypere og mer meningsfylte spørsmål.

Spør henne hva hun liker å gjøre for moro skyld, og hvis hun vil gjøre noe sånt for en karriere en dag. Spør henne hvordan hun føler om noe som skjer i verden. Disse vil gi et mye sterkere inntrykk på henne. [Les: 60 meningsfylt lærer deg å vite spørsmål]

# 4 Hold noen sex vitser til deg selv. De er ikke morsomme, og du vil krype henne ut. Jenter vil ikke snakke om sex med en gang når en fyr skriver dem. Hvis du prøver, vil hun tro at du bare vil ha henne til sex, og det vil ende med eventuelle sjanser du hadde med henne. Så hold dem til deg selv.

# 5 Men gjør fortsatt noen vitser. På baksiden vil du fortsatt få henne til å le. Så lenge vitsene ikke er seksuelle i naturen, vil hun være glad for å le med deg. Ikke gjør noen demeaning eller støtende vitser, heller. Hold dem i nøytral territorium, og du vil gjøre det bra. [Les: Hvordan la en jente le og like deg umiddelbart]

# 6 La henne lede samtalen på et tidspunkt. Du gjorde tekst henne og mens det kan være fristende å ta over og spørre en rekke spørsmål for å få henne til å snakke, må du la henne få noe av gulvet også. Dette hjelper deg også med å måle hennes interesse.

Hvis hun overtar til slutt, betyr det at du har et godt inntrykk. Hun ville ikke fortsette å snakke om det ikke var tilfelle. Så gi henne litt pusterom for å se om hun er interessert.

# 7 Spør om hennes hobbyer. Du vil alltid spørre om hva en jente liker å gjøre for moro skyld. Og ikke la henne gi deg den samme gamle, "Jeg liker å se på filmer." I stedet, trykk henne litt her og spør om hun har noen interessante hobbyer. Dette vil føles som en liten utfordring, og hun vil føle behovet for å bekjenne.

Dette vil etterlate et godt førsteinntrykk bare fordi du kan få en hemmelighet ut av henne. Hvis du er snill nok til å gjøre det, vil hun fortsette å snakke med deg. [Les: 25 flørtende spørsmål å spørre en jente du liker]

# 8 Kompliment hennes intelligens på et tidspunkt. Jenter kjeder seg med komplimenter av deres utseende. Selv om det er fint å vite når en fyr finner oss attraktive, vil vi også bli anerkjent for mer enn det.

Hvis du virkelig vil vite hvordan du tekst en jente for første gang og la henne tenke på deg, fortell henne at du liker hvordan hennes sinn fungerer. Det er nok for at hun vil snakke med deg mye mer.

# 9 Hold deg leken og flørtende. Ikke la samtalen bli altfor alvorlig. Det er greit å diskutere berøringsfulle temaer her og der, men hold stemplet på en eller annen måte. Dette vil få henne til å se hvor positiv du er, og det er alltid en attraktiv kvalitet. [Les: Hvordan tette en jente over tekst og få henne til å flørte tilbake]

# 10 Gi henne en sjanse til å stille spørsmål. En ting fyrene synes å gjøre for mye er å stille spørsmål om og om igjen og igjen. Du spør, svarer hun. Du spør en annen, hun svarer, og dette fortsetter uten at du noen gang har snakket om deg selv.

Gi henne en mulighet til å spørre deg om noe. Samtalen må jobbe på begge måter. Dette gjør det også til å føle seg mindre som et intervju og mer som to personer blir kjent med hverandre.

# 11 Bruk noen emojis, for godhets skyld. Dette bare lar henne vite at du er goofy. For å holde ting lys og interessant, bruk noen pent plassert emojier og uttrykksikoner. Du kan virkelig få henne til å le hvis du bare vet hvordan du skal bruke dem godt. [Les: Morsomme emojis alle trenger å bruke oftere]

# 12 La henne ønske seg mer. Ikke bare avslutte samtalen ved å be om å henge ut. Fortell henne at du må gå, men vil gjerne snakke senere. Og gjør dette mot slutten av en god samtale.

Ja, det kan forstyrre henne litt, men på en god måte. Hun kommer til å dø for å tekst deg senere, og hun vil. Det er det slags inntrykk du vil forlate henne med.

[Les: Hvordan tekst en jente du liker og få henne til å ønske deg]

Å vite hvordan du tekst en jente for første gang uten å skru opp den er ekstremt viktig. Det kan hjelpe deg med å få kontakt med noen du vil være virkelig fornøyd med.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar