Slik forteller naboene å holde sitt kjønnsliv stille

Sexy naboer kan være varme, men ikke når deres ruckus i mellom arkene holder deg opp, eller blir hørt av barna dine!

Dine naboer er et lykkelig gift par, eller college freshmen, eller bare en kåt djevel som har en rekke nattlige elskere. Uansett hva som er tilfelle, prøver du å tenke på din egen virksomhet. Allikevel svikter det aldri at mens du sitter på sofaen eller sitter med den bærbare datamaskinen i soverommet ditt, begynner du å høre hilsen av høyt sex gått galt.

Hvordan kan noen være så umenneskelig høyt, kanskje du lurer på? Og enda viktigere, hvordan forteller du naboene at de blir for høyt? Du vil ikke komme ut som uhøflig, nysgjerrig, eller risikere å ha en blowout med dem som vil føre til vanskelige heiser for resten av leiligheten din. Så hva sier du til en støyende nabo?

Før du begynner: Er du for dramatisk?

Før du begynner nedstigningen din i høy sexfremkalt galskap, må du først sørge for at du har fått historien din rett. Ha din partner eller nær venn høre din situasjon * muligens bokstavelig! * Og spør om du er altfor følsom over situasjonen. Er de virkelig villige, skrikende, upassende sex naboen? Heller ikke hodet mitt bare noen ganger i veggen din? Husk at det er en stor forskjell mellom å være disrespected, og ha en uheldig omstendighet med naboen din.

Gi dine høye naboer et gratis pass, minst en gang

Du var ung en gang, kanskje du fortsatt er! Alle fortjener litt kåt tid for å oppleve det å ha høyt sex er som. Har din dorm-nabo holdt deg opp med deres altfor høye, altfor uhøflige hov i hoa? Gi barnet en pause, minst en gang. Tross alt kan dette være hans eller hennes første gang å ha sex uten å bekymre seg om nysgjerrige foreldre.

Når du bare ikke kan ta det lenger

Hvis du finner ut at du har gitt ut nok ledige passeringer som du alltid skal gi, er det noen enkle, men ballfulle måter å fortelle naboene å slå av støyen.

# 1 Fortell din utleier. Ah, cowards-ruten. Dette sheepish, men vanligvis vellykket alternativet vil holde navnet ditt i det klare. Ring eller møt med utleier og forklar ham at naboene dine er for høyt og forstyrrende.

Hvis du har små barn, gjør du det bra å nevne at støyen er av seksuell natur, og du føler deg ubehagelig og lar barna høre det. Du vil kanskje også se over leiekontrakten din for å se om naboene dine bryter noen støyredrag i kontrakten. Be høflig å be din utleier om å forlate klagen din anonymt, for å redde deg selv en naboskriver. [Les: 12 måter å gjøre et bedre førsteinntrykk]

# 2 Skriv et brev. Et annet alternativ er å skrive din nabo et brev. Dette notatet skal være kort, kortfattet og så høflig som du kan gjøre det. Det bør bemerkes at bokstaver uten riktig tonefølge kan komme ut som passiv-aggressive og altfor uhøflig. Hvis du har lyst til, uansett hvor hard du prøver, leser brevet ditt mer som en rektors notat enn en høflig forespørsel, kanskje du vil?

# 3 Man opp og snakk med dem. Hvis brevet ditt ikke virker, må du kanskje bare bite kulen og nærme dine naboer personlig. Husk å være sjarmerende, uten holdning, og uten spor av utålmodighet eller sinne. Vær så snill å forklare omstendighetene, det være seg at du jobber med netter og trenger din søvn, at veggene er veldig tynne, at deres leilighet ikke har tepper, eller bare pek ut at de har sex for høyt for din smak . Så vanskelig som mulig, kan du finne din nabo ikke i motsetning til å stille ned som du kanskje har tenkt. Ofte, de skjønner ikke at de er for høyt. [Les: Hvordan kraften i ordene gjør eller ødelegger forholdene dine]

Hvis de eier sitt eget hus, er du sannsynligvis skrudd

Mens du kan prøve alle metodene som er nevnt ovenfor, bare vet at hvis paret i spørsmålet eier sitt eget hus, er du sannsynligvis ute av lykke på denne. Det er ikke å si at du bør ignorere det, hvis din nabo har åpenbart, høyt sex med gardinene og vinduene åpne.

Men for dine naboer som følger riktig etikette og bare så tilfeldigvis har et soverom ved siden av stuen, må du respektere at dette er deres hjem, som de har kjøpt og vedlikeholdt, og de har rett til eget privatliv og husregler.

Vær oppmerksom på at dette ikke gjelder for de som har kjøpt sin egen leilighet. Hvis de lever over deg, så skylder de deg og deres andre naboer deg litt fred og ro. Men hvis de er på egen egen eiendom fra deg, så høres det ut som det er tid for deg å knuse øreproppene.

Ting å unngå

Mens dine porno-i-praksis naboer kan kjøre deg til randen av sunnhet med deres uopphørlige â € œbangingâ €, er det noen ting du definitivt bør unngå å gjøre for å opprettholde inntrykket av levelheadedness.

# 1 Ikke på taket eller gulvet. Du kan bli fristet, igjen og igjen, for å knuse brystet ditt mot taket eller gulvet når naboene begynner sin shag-fest, men gjør deg selv en tjeneste og ikke den personen.Dine naboer vil sannsynligvis gjøre en av to ting, bør du ta denne tilnærmingen: 1) De vil bli defensive eller 2) de vil tro at du er en nag.

# 2 Donâ € ™ t konfrontere dem ubeleilig. Så Mary-Sue har hatt noen høye orgasmer nylig. Bra for henne. Hun er en arbeider mor, hun fortjener det! Imidlertid er Mary-Sue ikke kjæresten din, og du bryr deg ikke om hvor mange ganger hun kommer, spesielt når det holder deg oppe alle timer på natten i personvernet til ditt eget hjem.

Før du begynner din sinne-induserte mars over til Mary-Sueâ € ™ s, sørg for at du har god timing. Hvis hun kanskje er ute av arbeid, eller jonglerer sine tre barn rundt gangen og prøver å få dem til skolen, vil det nok ikke være den beste tiden å klage på hennes høye O'er.

# 3 Ikke være passiv aggressiv. Med mindre du vil at notatet ditt skal ende opp på et passivt aggressivt notiswebområde, og du vil ha det, vil du sannsynligvis unngå å bli «nabo-posten». Dette er ikke et college. Du må dukke opp og snakke ansikt til ansikt med dem.

# 4 Ikke en pushover, heller. Bare fordi du prøver å være hyggelig, betyr det ikke at du bør gå på, heller ikke. Bare fordi de føler at de kan gjøre hva de vil i sitt eget hjem, betyr det ikke at de kommer til å være ute og ute uhøflig. Uansett om du blir holdt oppe på alle timer på natten, har du barn som kan høre ruckus, eller du finner bare støyen helt uhøflig - ikke la det ligge! [Les: 10 enkle måter å håndtere vanskelige mennesker]

Dine naboer prøver sannsynligvis ikke å være en jerk med vilje, så det skal du heller ikke. Når du nærmer deg situasjonen med å ha stygg, men bråkete naboer, husk å være respektfull når du forteller dem å holde det nede. Å være snill går mye lenger enn å være uhøflig. Det er sant for å snakke med folk på telefonen, og sant for å håndtere dine støyende naboer.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar