Slik forteller du noen du liker dem over tekst: 19 risikofrie måter

Å si "Jeg liker deg" = skummelt. I person = scarier. En virtuell bekjennelse er kanskje veien å gå. Slik forteller du noen du liker dem over tekst.

Å motta deg som noen er ikke en enkel ting. Det er alltid en frykt for avvisning. Det er en risiko involvert. Og du vet aldri hva som kan skje. Dette er grunnen til at mange mennesker, sannsynligvis inkludert deg, foretrekker å vite hvordan du forteller noen du liker dem over tekst. Dette kan myke avslaget på avslaget og gjøre forventningen til et svar litt mindre brutalt.

Men samtidig gir teksting mye åpen for tolkning. Det finnes flere måter å fortelle noen du liker dem, men når du gjør det via tekst, vil du sørge for at du sier hva du mener. [Les: 20 flørtende måter å skrive på din forelskelse og få dem interessert i tekst]

Hvordan fortelle noen du liker dem over tekst uten forvirring

Hvis du ikke har lært, er sarkasme en stor ting i dag. Men det kommer ikke alltid over, med mindre du er ansikt til ansikt. Vitser, bekjennelser og mer følger under samme regel.

Teksting er ikke like tydelig som å snakke. Så når du sier noe så alvorlig som å bekjenne dine følelser til personen du har dem til, vil du sørge for at du ikke forlater noe rom for feilfortolkning.

# 1 Slå av forkortelsene. Å bruke ordentlig grammatikk er ikke bare attraktiv, det gjør også alt så mye tydeligere. Så unngå å bruke "u" og "r", og hold deg til "deg" og "er". Og all den teksten snakker som: BTW, ROFL, OTP, SMH og mer. Disse kan være helt åpenbare for deg, men ikke alle, selv din forelskelse, er opp til datoen på den siste lingo. [Les: 20 morsomme flirtende fakta som hjelper deg med å ha et godt kjærlighetsliv]

# 2 Pass på at de er fokuserte. Du vil ikke tilfeldig sende en "Jeg liker deg" tekst midt på dagen da de kunne gjøre noe. Du vil sørge for at de er i samtalen. Så kanskje etter å ha snakket om arbeid eller den siste episoden av Game of Thrones, du kan ta det opp.

Bare vær sikker på at du har en anstendig frem og tilbake, så du vet at de betaler oppmerksomhet. [Les: Smarte meldinger som skal brukes når du flirter med din forelskelse]

# 3 Vær forsiktig. Før du bestemmer deg for hvordan du forteller noen du liker dem over tekst, må du passe på at du sendte teksten til riktig person. Og hvis du venting til vennen din om det, må du sørge for at du sender dem til rett person også.

Tilbake på dagen ville du ha passert din forelskelse et notat i klassen, og hvis læreren plukket opp det og leser det til klassen, ville det være mortifying. Dette er det samme, men i den digitale datingsverdenen. Så bare gjør en rask dobbelttjekke før du trykker på send. Du er allerede nervøs nok, det er ikke nødvendig å gjøre det verre.

Hvordan fortelle noen du liker dem over tekst uten å høres desperat

Dette er noe vi alle er litt redd for. Hvis du innrømmer hvordan du føler, kommer du over desperat eller trengende? Nei, ikke i det hele tatt, spesielt hvis du gjør det med tillit. Og dette er hvordan du skal være sikker på at du kommer over med stolthet, ikke paranoia.

# 1 Ikke dobbeltklikk tekst. De svarte ikke med det samme. IKKE dobbelt tekst. Dette er en av de mest desperate, og ærlig, irriterende ting du kan gjøre. Uansett hvor mye du sier det var en telefonsvikt, ingen vil tro på deg.

Så vent det ut. Du ønsker ikke å ødelegge sjansene du måtte ha hatt ved å være en scene fem clinger. [Les: Spill det kult ved å følge disse doble tekstreglene]

# 2 Bekjenn ikke kjærligheten din. Dette er noen du liker og vil bli bedre kjent, ikke noen du vil gifte deg med. Og hvis du gjør det, trenger de ikke å vite det akkurat nå.

Så ikke dele alt du noensinne har tenkt på dem. Det er ikke nødvendig å beskrive første gang du så dem eller hvordan du alltid tenker på dem eller hvordan du elsker hvordan de lukter. Det er mer personlig og slags skumle, så det kan vente.

# 3 Hold det enkelt. På samme måter som å holde tilbake for mye intensitet, hold ting kort og søtt. Si, "Jeg vet at vi bare er venner, men jeg håpet vi kunne gå ut en gang. Hva tror du? "Eller enda enklere," Vil du gå ut med meg på fredag? "

Dette gjør det klart hva du vil og gir dem kun om to måter å svare på. Det er mindre komplisert og viser tillit. [Les: Hvordan spørre noen ut over tekst og få det til å tilfredsstille ja]

Hvordan fortelle noen du liker dem over tekst uten for mye risiko

Det er alltid litt risiko i denne situasjonen. Avvisning er alltid en mulighet, men hvis du er veldig bekymret for det, er det noen måter du kan beskytte deg mot den risikoen.

# 1 Tekst når du vet at de er tilgjengelige. En av de verste delene av teksting noen som du liker dem, venter på svaret. Det er nesten verre enn om deres svar er en avvisning fordi du bare vil vite en eller annen måte.

Hvis du bare skriver dem tilfeldig, kan du vente timer for et svar, og det ville drive noen galne. I stedet må du skrive dem når de er gratis. Etter at arbeidet er skiftet, eller om helgen kan være best. [Les: Texting etikette - 20 uskrevne regler for kunnskapsrik flørting]

# 2 Spør dem ut. Du kan spørre noen uten å si deg som dem.Det kan være litt overveldende for noen å høre fordi de er redde for at de ikke vil leve opp til dine forventninger.

I stedet spør dem om å gå ut på en dato. På denne måten har du mer tid til å tenke på hvordan du vil fortelle dem at du liker dem. I tillegg gjør du det klart at du er interessert uten å være for fremover. Bare vær sikker på å si ordet dato ikke henge ut. Det er der ting kan bli forvirrende.

# 3 Har en reserveplan. I tilfelle du blir avvist og vil redde ansikt, har du en plan. Du kan komme over som selvsikker og nonchalant ved å si ok, ingen bekymringer, det var bare en tanke. Personlig har jeg selv fått folk til å si at de snakket feil person som det er mindre pinlig enn å bli avvist jeg antar.

Selv om det høres ut som en løgn for meg. Så jeg ville bare spille av det som om du ikke var for investert hvis du er bekymret for avvisning. [Les: Hvordan håndtere avvisning uten å gjøre narre av deg selv]

Hvordan gjøre å fortelle noen du liker dem over tekst lettere

På toppen av de forrige tipsene kan disse gjøre hele prosessen fra å avgjøre hva du skal si for å få et svar, litt mindre nervepirrende og rolig.

# 1 Snakk med vennene dine først. Hvis du lurer på hvordan du forteller noen du liker dem over tekst, kan du snakke med vennene dine om din plan først. Gode ​​venner vil gi deg en pep-snakk, slik at du vet at du er kjempebra, uansett svaret. De vil bidra til å øke tilliten din, slik at du er mindre nervøs og mer opphisset også.

# 2 Innse at det ikke er noe å miste. Før du innrømmet deg som denne personen, var du venner eller bekjente. Så å fortelle dem at du liker dem, uansett utfallet, vil ikke være så ille.

Du tar en risiko på dine følelser, men du vil ikke miste noe annet. Virkelig, hva er det verste som kan skje? De sier beklager, og at de er ikke interessert? Nå kan du gå videre og stoppe besettelse.

# 3 Lead inn i den. Å ta deg tid vil hjelpe deg og din forelskelse. I stedet for bare å blurting ut det, fører inn i bekjennelsen din. La dem få vite at du har noe å fortelle dem, men det er ikke noe press.

I dette øyeblikket er du så fokusert på hvordan du føler, men tenk på dem. Dette kan være et stort sjokk for dem, så gi dem den tiden de trenger å behandle. [Les: 15 subtile tegn for å fortelle om din forelskelse liker deg også]

# 4 Flørt. Hold ting lys. Fortell dem at de er søte eller nevner at du likte deres antrekk den andre dagen. Å holde ting på overflaten vil slappe av deg og dem, slik at stemningen ikke er for alvorlig, men har litt kjemi.

# 5 Ikke spill spill. Være moden om hele greia. Du kan flørt, men ikke press den. Dette kan komme ut av hånden og bli forvirrende.

Også hvis de tar fem minutter å svare på teksten, må du ikke vente i seks minutter for å svare tilbake. Det er bare ung. [Les: Hvorfor spille spill av å spille hardt for å få er bare meningsløst]

Hva du kan forvente når du forteller noen du liker dem over tekst

# 1 Gi dem tid til å tenke på hva de skal si. Svaret deres er sannsynligvis ikke øyeblikkelig. Det bør ikke ta timer, men det kan ta oppover 10 minutter. Og de 10 minuttene kan føles som en evighet. Så ikke bekymre deg for mye.

De forsøker ikke nødvendigvis å la deg lett, kanskje de prøver å fortelle deg at de liker deg også. Prøv å holde deg opptatt mens du venter, slik at du ikke tenker over.

# 2 De kan ikke returnere følelsene. Prøv å ikke ha noen forventninger på en eller annen måte. Fokuser på å være stolt av deg selv for å fortelle sannheten. De kan returnere dine følelser, og de kan ikke. Vær så oppmerksom på at alt kan skje.

# 3 Hvis de liker deg, vær kult. Å ha den personen du har knust på som deg tilbake, er fantastisk. Og vær så snill å skryte til vennene dine, men prøv å holde deg kult med dem. Du kan være spent og si noe som "Wow jeg forventet ikke det svaret, men jeg kunne ikke vært lykkeligere."

Bare ikke ta det for langt med spenningen. Det kan være en avslag.

# 4 Forvent ikke et forhold ASAP. Hvorvidt din forelskelse sa at de liker deg også eller er enige om en dato, ikke anta at et forhold begynner. Ta ting sakte og se hvordan det går. Bare fordi du liker noen betyr ikke at du vil leve lykkelig noen gang etterpå.

La ting ta sin naturlige kurs. Det er ikke nødvendig å rush. [Les: Hvordan holde seg fra å flytte for fort i ditt nye forhold]

# 5 Bruk dette som en lærerfaring. Uansett utfallet, overanalyser ikke samtalen. Ikke tenk "hva om jeg sa dette" eller "jeg burde ha sagt det." Du blåste det ikke. Hvis de ikke liker deg igjen, kanskje det bare ikke var ment å være. Bruk dette for å hjelpe deg med å komme videre.

[Les: Steg-for-steg-veiledningen til å smsre deg på den rette veien]

Forhåpentligvis vet du nå hvordan du forteller noen du liker dem over tekst med mindre forvirring, frykt og nerver. Lykke til!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar