Slik forteller noen du liker dem og vinner dem over

Lurer på hvordan du forteller noen du liker dem uten å bli avvist? Bruk disse 12 måtene til å uttrykke dine følelser, og få dem til å ligne deg også.

Vil du fortelle noen du liker dem uten å si et ord om det til dem?

Noen ganger vil du ikke innse at du faller for noen før det er for sent.

Og plutselig, en fin dag, kan du bare våkne opp og innse at du er forelsket i denne personen.

Skal du da fortelle denne personen at du er interessert i å dele dem?

Eller bør du bare holde tanken og vente på et mirakel?

[Les: Er det en forelskelse eller har du en følelse?]

Hvordan fortelle noen du liker dem

Det spiller ingen rolle hvor du er, kjærlighet kan blomstre når du minst forventer det.

Du kan bli forelsket i en god venn, eller til og med med noen du bare bytter blikk på nå og da.

Og det er den enkle delen.

Men det er ikke så lett å uttrykke interesse for å dele dem.

Selv om du er en fantastisk person som er verdig til å dele denne vennen, må du lette deg inn i denne persons hjerte uten å komme over som et uhøflig sjokk.

[Les: Sure tegn begge dere er mer enn venner allerede]

Les deres tanker før du spretter spørsmålet

De fleste sier at du ikke bør holde dine følelser når du begynner å smake på noen, og at du umiddelbart skal avsløre følelsene i hjertet ditt. Men det er ikke alltid den mest effektive måten å vinne noen over og få dem til dato deg.

Si aldri det rett ut. Prøv alltid å lese denne personens sinn og kjenn svaret selv før du stiller spørsmålet. Det vil redde deg fra en smertefull avvisning og sjansen for å ødelegge et vennskap.

Hvis du oppdager at du liker noen og vil date dem, kan du spille den sakte og ikke avsløre din intensjon om å danse dem til du finner ut at denne personen allerede er interessert i deg også.

Ta deg tid til å uttrykke deg selv

Dette er spesielt viktig hvis du allerede kjenner denne personen du liker ganske bra. Hvis du ikke kjenner denne personen du liker eller ikke har blitt introdusert ennå, prøv å få et godt inntrykk når de legger merke til deg. Det første stadiet i å fortelle noen du liker dem, imponerer på dem som et datingpotensial. [Les: 13 oh-så-kjempebra måter å imponere på fyren du liker]

Vent på gjentakelse

Uansett hvilken bevegelse du gjør, ikke vær rask. Det er den største feilen de fleste med knusker gjør. De er enten for utålmodige eller for overbevisste, og de ødelegger alle sjansene for å dele den personen de liker, selv om de hadde en god sjanse til å begynne med.

Du har ingenting å tape ved å vente på noen få uker, bare for å være sikker på at du ikke misforstiler skiltene. Vær alltid sikker på at denne personen viser noen gjensidighet før du spør dem ut eller forteller dem at du liker dem.

12 måter å fortelle noen du liker dem uten å uttrykke tankene dine

Hvis du vil vinne hjertens hjerte uten å la dem få vite at du allerede har falt for dem, bruk disse 12 trinnene og vent til du ser gjengjeldelsen.

Men samtidig, hvis disse trinnene ikke blir gjengitt, vil du bare ende opp som skumle. Så ta deg tid, bygg det riktige scenariet, og du vil virkelig forstå hvordan du forteller noen du liker dem, og etter all sannsynlighet, selv vinne over deres hjerte på kort tid. [Les: 15 veldig åpenbare flørtende tegn mellom en fyr og en jente]

# 1 La spenningen vise. Hver gang du ser denne personen, hopper hjertet ditt sannsynligvis et slag med spenning. I stedet for å gjemme hvordan du føler, uttrykk det. Gjør det åpenbart for denne personen at du er spent på å se dem. Bølg ut og blink et stort smil, og la øynene glitre med glede. Et godt uttrykk er alltid smittsom, og i løpet av noen dager kan denne personen også gjenta din entusiasme.

# 2 Smil og stirre. Har du noen gang lyst til å bare stirre på personen du liker * spesielt når de er opptatt og ikke kan merke deg at du stirrer *? Bruk dette til din fordel. Smil drømmelig og stirre på dem nå og da. Det er enda bedre hvis du blir fanget stirrer, så lenge du snu deg straks så snart de ser deg.

Ved å bygge flørtende øyekontakt, er du nødt til å gjøre dem nysgjerrige, og før du vet det, kan denne personen begynne å stirre på deg mer nå og da også. [Les: 10 subtile øyekontakt flirte bevegelser som alltid fungerer]

# 3 Kompliment dem. Hvis du vil la noen vite at du er interessert i å danse dem, må du la dem innse at du ser på dem som et datingpotensial. Hvis du finner noe attraktivt om denne personen, være det deres latter, måten de snakker på, eller deres klær, fortell dem om det. [Les: Hvordan kompliment en jente og få henne til å rødme]

Komplimentere noen er den enkleste måten å begynne å flirte uten å virke som om du prøver for hardt. Når du komplimenterer noen om noe, forlater det alltid personen som tenker på komplimentet ditt, fondly. Og det betyr at de vil tenke på deg også! [Les: 25 komplimenter for gutter, de vil aldri glemme]

# 4 Flørt med dem. Hver gang det er bare dere begge, og ingen er rundt, si noe søtt eller flørtende til dem. Du kan starte med å komplimentere dem til å begynne med. Men husk alltid å unngå å flirte med dem når andre er rundt.Det ville få dem til å føle seg vanskelig, noe som ville presse denne personen bort fra deg i stedet for å bringe dem nærmere.

Flørt bare når denne personen er alene med deg. Det gir dem sjansen til å flirte tilbake uten å bekymre seg for at noen overhører samtalen. [Les: 30 subtile, åpenbare og sexy flørtende trekk som alltid vil fungere]

# 5 Bruk berøringsstyrken. Følelsen av berøring har kraften til å få noen av oss til å føle seg svake med seksuell tiltrekning, og nesten alltid kan vi ikke hjelpe det. Neste gang du er hos denne personen, må du ikke klare dem på ryggen aggressivt.

Hvis du peker noe ut, plasser du håndflaten din forsiktig. Hvis du ønsker å ta en titt på noe de viser, legger du hendene dine rundt bakre ryggen. Disse er bare noen få steder som definitivt vil sende en rystelse av seksuell spenning nedover deres ryggrad. [Les: Slik flirter du ved å berøre alle de riktige stedene]

# 6 Begynn å snakke over telefonen. Hvis du vil fortelle noen du liker dem og gjøre dem som deg først, må du bygge et nærmere bånd med dem. Ring denne vennen over telefonen nå og da, helst om natten. Som noen få dager passerer og dere begge har mange interessante samtaler med hverandre, begynner denne personen å bli avhengig av å snakke med deg selv uten å innse det!

# 7 Tekst hverandre. Tekst en sporadisk godnatt tekst eller en god morgen en til å begynne med, og nå og da, vent på at vennen din først tekst deg. Når begge dere er komfortable med å smsre sammen hverandre, strekker du lengre tekstprogrammet. Når dere begge lager et bånd mens teksting, vil denne personen begynne å like deg og se på deg som dating potensial. [Les: 7 frie teksting spill å ha det gøy hele natten lang]

# 8 Jeg savner deg. Hvis du ikke møter denne vennen på en bestemt dag, eller de ikke kan gjøre det med vennegruppen din, send en feil tekst eller fortell denne personen at du savnet å ikke ha dem rundt når du er re snakker over telefonen. Det vil definitivt gjøre din venn føler seg veldig spesiell, og de føler deg nærmere deg også.

# 9 All din oppmerksomhet. Gi denne vennen din oppmerksomhet når de er rundt. Det vil gjøre din venn føler seg mer spesiell og avhengig av deg. Og når du ikke er rundt, kan de til og med savne din bedrift fordi ingen andre får dem til å føle seg så spesiell og omsorgsfull. Og det beste ved å se dere begge sammen hele tiden kan også få alle vennene dine til å føle at dere begge er et par allerede. Og hvis vennene dine føler den måten, er det bare et spørsmål om tid før en av dem uttrykker det foran denne personen.

# 10 Kjedelig farvel. Dette er en perfekt måte å bygge romantikken på i spirende forhold. Hver gang du klemmer denne vennen farvel, ikke slippe umiddelbart. La hendene dine ligge litt lenger før du skyver den av denne personen tilbake. Selv om ingen andre skjønner det, vil vennen din definitivt se forskjellen på hvordan du klemmer farvel. Og de vil helt sikkert føle seg bra om det. [Les: Hvordan bygge seksuell spenning og få noen tiltrukket av deg]

# 11 Slip et par tips. Nå og da, når du flirter eller bare tilbringer tid med hverandre, si noe søtt ut av det blå. Fortell denne personen at du liker å være rundt dem, eller fortelle dem at du har en fantastisk tid når det er bare dere begge.

Men så snart du sier det, endre samtalen og snakk om noe annet. Ikke vent på et svar enda, eller du kan sette denne personen på et vanskelig sted. I stedet la dem tenke på hva du sa. [Les: 6 flørtende og sexy måter å få en fyr til å kysse deg når du vil at han skal]

# 12 Spør denne personen ut. Hvis alt går bra, og du har brukt disse trinnene på hvordan du forteller noen du liker dem til tee, vil din venn allerede begynne å like deg mye. Nå er alt du trenger å gjøre, å gjøre vennskapet til et romantisk forhold.

Spør vennen din om kaffe eller en film en kveld. Gjør det til å virke som om det ikke er en god avtale, og du vil bare henge ut fordi du ikke har noe bedre å gjøre. Og i slutten av datoen uttrykker du ditt sinn uten å bruke noen grøtaktig ord. Å si noe som "Jeg hadde det så bra med deg i dag" eller "vi burde gjøre dette oftere" vil sikkert føre til mer romantiske datoer, selv om dere begge er fortsatt venner. [Les: Hvordan kysse en venn ved et uhell og slippe unna med det]

Sier det høyt i riktig øyeblikk

Når dere begge begynner å møte hverandre ofte, vil dere begge allerede være dating hverandre, selv om dere ikke har gitt forholdet et navn. Hvis vennen din ikke liker deg på en romantisk måte, vil de sannsynligvis begynne å distansere seg alltid fra deg innen de første trinnene. Så sørg for at du tar hensyn til trinnene og bruker dem på riktig måte.

Og når dere begge begynner å gå ut på datoer nå og da, kan dere begge allerede føle seg som et par, selv om ingen av dere snakker om det. Så når den rette muligheten presenterer seg etter en spesielt romantisk dato, fortell denne spesielle personen nøyaktig hvordan du føler.

[Les: Søte måter forteller en spesiell person at du er forelsket i dem]

Bruk disse 12 trinnene på hvordan du forteller noen du liker dem, og du vil definitivt kunne vinne hjertet og få dem til å falle for deg. Men husk å spille det trygt og sakte og vent på gjengjeld med hvert skritt underveis.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar