Slik forteller du om din Guy Friend Liker deg: 15 Skilt du ikke kan savne

Når gutter og jenter er nære venner, kan det bli litt rart hvis man begynner å smake på den andre. Slik forteller du om vennen din liker deg.

Folk har diskutert så lenge som om hvorvidt gutter og jenter kan være venner. Og mange mennesker viser at de er feil hele tiden. Men på grunn av dette kan det føre til at du lurer på om vennen din liker deg. Å vite hvordan du forteller om vennen din liker deg, vil hjelpe til med å lette dette ubehag.

Men det vil ikke alltid være lett. Av en eller annen grunn ser folk hva de vil. Og det betyr at vi også ser hva vi IKKE vil. Betydning, hvis du ikke vil at vennen din liker deg, vil du glans over det og se alle tegnene som ingenting.

Uuttalte følelser kan føre til problemer i vennskap

Vi vet alle at dette er sant. Det er super vanskelig når en venn liker deg mer enn du liker dem. Du vet ikke hvordan du skal handle fordi du ikke vil gi dem noen ideer, men vennskapet ditt er ikke ekte lenger fordi du må sjekke deg selv.

Og på baksiden, kanskje du liker dem tilbake. Ikke å vite kan føre til at du fjerner deg selv i håp om at du kan komme tilbake til å bare like dem som en venn, slik at du ikke risikerer å miste dem. I utgangspunktet er det et stort rot. [Les: Hvordan håndtere seksuell spenning mellom venner som en platonisk proffs]

Slik forteller du om vennen din liker deg en gang for alle

For å unngå rotet av å ikke vite hva du skal tenke eller føle, la oss hjelpe. Å vite tegnene din fyrvenn er helt inn i deg, kan hjelpe deg med å avgjøre hva du skal gjøre neste gang. Vær nøye og ikke la dine tanker skyte dommen din.

# 1 Han tekster eller ringer alltid først. Nå avhenger dette også av hvor dårlig en tekst du er. Hvis du ikke er typen for å nå ut, vil han sannsynligvis alltid som standard. Men hvis han aldri gir deg sjansen til å ringe eller ringe først, kan han kanskje like deg.

# 2 Han starter ofte hangouts. Det er vanligvis hans ide å henge ut. Det er ikke at du ikke vil henge med ham, men han er bare den første som kommer opp med ideer og inviterer deg alltid til steder. Dette er ofte fordi han virkelig liker deg og ønsker å se deg mye. [Les: Er det en date eller er du to bare henger ut?]

# 3 Han vil alltid henge alene. Når han ber om å henge ut, er det vanligvis ikke i en gruppe. Til tross for at dere begge har felles venner, vil han ha private netter med deg.

Dette kan virke uskyldig nok hvis det du gjør to, er noe som er reservert for dere to - som en intern interesse. Men hvis det er hyppig, betyr det at han liker deg.

# 4 Han vil alltid hjelpe deg. Gutter som er i vennene deres vil alltid føle at de gjør noe mer. De vil hjelpe og reparere og hjelpe på noen måte. Så hvis han alltid hopper på sjansen til å hjelpe deg, liker han deg.

# 5 Han er ikke en fan av de andre vennene dine. Dette er en fin måte å finne ut hvordan du forteller om vennen din liker deg. Du har sikkert andre fyrevenner og denne vennen liker ikke dem.

Eller kanskje han gjør det, men han virker ikke glad når du vil bruke tid alene med dem. Dette betyr definitivt at han liker deg og faktisk er sjalu. [Les: 25 tegn på at en fyr er sjalu at han bare ikke kan skjule]

# 6 Han har aldri likte kjæresterne dine. Dette er en stor fortell, og det betyr at han likte deg en stund. Han har i utgangspunktet et problem med alle kjærester og aldri "godkjenner" dem. Han vil selv bruke unnskyldninger om å være beskyttende for deg som en venn, men egentlig, han er bare sjalu.

# 7 Han henger på hvert eneste ord. Du kan snakke om noe, og han er der og lytter nøye til alt. Det er fordi han virkelig bryr seg om hva du må si. Dette er vanligvis tilfelle når vi liker noen.

# 8 Han slår sine andre venner til deg. Hvis du virkelig vil vite hvordan du skal fortelle om vennen din liker deg, skriv ham mens han er ute med sine andre venner. Fortell ham at du vil henge ut. Hvis han dør dem for deg, liker han deg. [Les: 18 kroppsspråkskilt som beviser at han liker deg]

# 9 Dine venner har pekt på det. Hvis dine andre jentevenner har lagt merke til og pekt på det, er de sannsynligvis riktig. Jenter kan fortelle når en fyr er interessert i en annen jente, selv om du ikke kan. Det er enda tydeligere om vennens venner har sagt noe.

# 10 Du er mistenksom på hans følelser. At du leser dette betyr sannsynligvis at han er i deg. Ellers, hvorfor ville du være her? Med mindre du liker ham og vil vite tegnene, er det å bevise at du har lagt merke til at noe er av og det kan være at han liker deg.

# 11 Han snakker om hva han vil for fremtiden og spør deg det samme. Å snakke om fremtiden når det gjelder hvilken type familie og voksenliv du vil ha er noe du gjør med noen du liker. Det viser bare at han vil vite om du er kompatibel på den måten.

# 12 Han snakker ikke om andre jenter rundt deg. Du hører neppe ham til å knuse på en annen jente eller si noe om andre jenter selv. Han har nok ikke engang datert noen siden du ble to venner. Det betyr at han liker deg og bare bider sin tid før han gjør sitt trekk. [Les: 15 tegn på at vennen din er helt knusende på deg]

# 13 Han blir veldig sur når folk fornærmer deg. Nå er det normalt for venner å bli opprørt når folk fornærmer sine venner. Men hvis han blir urimelig opprørt, kan det bety at han har sterke følelser for deg. Tenk på når noen er slem eller sier noe dårlig om kjæresterne dine.

# 14 Han åpner opp for deg mye. Du vet mer om ham enn sannsynligvis noen andre. Det kan virke som om han bare ser deg som en god venn, men gutta åpner ikke for hverandre på samme måte som jenter gjør. Så hvis han blir dyp og emosjonell, er han i deg.

# 15 Han komplimenterer deg ofte. Og det handler ikke om ditt utseende. Alle hans komplimenter handler nesten alltid om din intelligens eller din sans for humor eller din personlighet generelt. Det er en stor indikator han er i deg. Og hvis han begynner å slippe disse komplimenter om hvordan du ser, gjør han det klart at han er i deg.

[Les: 20 umiskjennelige tegn din venn knuser på deg]

Å vite hvordan du forteller om vennen din liker deg, kan spare deg for en forferdelig masse ubehagelig gjetning. Hvis han gjør disse tingene, har han sine severdigheter satt på en romantisk fremtid med deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar