Slik forteller du om Flirtationship er ledet Ingen steder

Flirtasjoner er ment å bli nydt til det er på tide å avslutte det eller for å få det til et fullverdig forhold. Hvilken sti er du ledet?

Hva er en flirtasjon?

Et flørtskap er når to personer, venner eller på annen måte, bestemmer seg for å flørte med hverandre uten å forvente at det blir til noe mer. Du kaster ikke. Du har ikke sex. Du donâ € ™ t date. Du flørt bare.

Flirtasjoner skjer i skole, arbeid, fester, sammenkomster - hvor som helst som har en gruppe mennesker som er involvert i enhver aktivitet som ikke innebærer å være på en dato. Du kan flørt ved å komplimentere hverandre, lage sexy vitser eller bare ved å lure deg rundt uten å måtte ta klærne av. Du kan til og med gjøre dette gjennom tekster, e-post eller sosiale medier kommentarer.

Alt i alt er det ganske trygt og greit. Det er ikke noe press. De fleste av vennene dine vil ende opp med å plage deg, men de vil ikke engang prøve å sette deg opp, fordi du allerede flirter. Flørting er bare noe folk gjør for å passere tiden eller teste vannet om hvorvidt de er klare til å være i et forhold - og det betyr ikke nødvendigvis at det er med det de er i flirtasjon med. [Les: Alt du trenger å vite om flirtasjoner]

Å flørt eller ikke å flørte?

Det er mange grunner til at folk velger å være i flirting, men de fleste av disse grunnene er noe som bare en av de to involverte kan kontrollere. En av dere kan være i et forhold, du sjelden ser hverandre, du bor i forskjellige byer, eller kanskje en av dere ikke er klar. Enhver gyldig grunn til ikke å være i et forhold teller som en grunn til å være i et flirtingsskap.

Å være i flirting kan gi deg nok tid til å bestemme hva du virkelig vil ha ut av personen du liker. Du kan velge å forfølge et faktisk forhold, innhold deg selv med din nåværende situasjon eller glem det og aldri se tilbake.

Det ser ut til å være lett fra en outsiders synspunkt, men å være involvert i flirtasjon betyr at du allerede er følelsesmessig sårbar. Bare fordi det virker harmløst, garanterer det ikke at en av dere kommer til å falle for den andre. Når dette skjer, må du begynne å revurdere posisjonen din. Ønsker du noe mer? Eller vil du bare la det gå?

Signerer at flirtingen din har fizzled ut

Flirtasjoner ikke varer for alltid. De kan vare i mange år og aldri gå videre, men det går aldri utover det. Folk vil enten utvikle følelser for sin flørtkammerat eller de vil ikke. Her er tegnene på at flirten din er ledet ingen steder:

# 1 Han har fortsatt ikke spurt deg ut på DATE. Den ene tingen som skiller seg ut fra andre typer pseudo-relasjoner som saker, venner med fordeler, etc. er at ingen går ut på en flirtingsdato. Når partneren din fortsetter å flirte med deg, men aldri prøver å offisielt spørre deg, så er det så godt som det noen gang vil få. [Les: 9 måter å få ham til å spørre deg ut]

# 2 Han har flirting med andre mennesker. Flirtasjoner er ikke-eksklusive. Når noen begynner å flirte med deg og du flirter tilbake, er det allerede ansett som et flirtingsskap. Hvis du oppdager at partneren din er for flørtig med sine andre venner, betyr det sannsynligvis at flirtingen din ikke er noe spesielt, og sannsynligvis vil ikke være i fremtiden. [Les: 15 åpenbare tegn på flørting mellom to personer]

# 3 Du kan ikke få deg til å spørre, "Hvor går det?" Det er ingen god måte å DTR eller definere-forholdet når du er i et flirtingsskap. Du har ingen konkrete faktorer å trekke fra som sex, inntak av følelser eller andre former for intimitet og hengivenhet. Du var bare flørting. Du kan ikke oppgradere til et forhold fra noe så trivielt som det. Så, hvordan kan du bevege deg fremover hvis du ikke engang kan ta opp temaet der din lille â € œthingâ € er ledet? [Les: 6 tips for å snakke om å definere forholdet]

# 4 Når du spør, de "vet ikke" Det er fordi de vet nøyaktig hvor de står og kan ikke håndtere noe som ikke har alvorlig krysset sine tanker. Hvis du vil ha et forhold, må du be om det. Men først må du vurdere om din flørtkammerat føles på samme måte.

# 5 Du begynner å bli frustrert av situasjonen. En av de største røde flaggene å vurdere i et flørtskap er å bli frustrert at du ikke har mer. Dette betyr at den midlertidige høyden av flirten din nå har nådd sin topp og sprer seg nedover, og tar deg med den. Du må stoppe, revurdere situasjonen din og finne ut hva du virkelig vil ha, før du overreagerer til noe som ikke er en stor avtale for den andre personen.

# 6 Ingenting du gjør eller sier kan endre situasjonen. Selv om du legger ideen om et forhold på bordet, er det stor sjanse for at personen du flirter med, vil avvise ideen. Når dette skjer, må du akseptere det og fortsette. Du kan ikke presse noen til å gjøre noe som de ikke vil ha - det inkluderer definitivt å skape et flirtskap i et forhold. [Les: 10 tegn på at det er tid for forholdet]

# 7 Du er trøtt. Å være i et flirtingsskap er morsomt i begynnelsen, men det kommer en dag når du blir syk og lei av ikke å kunne utvikle seg med dine følelser. Alle smiley ansikter og komplimenter kan ikke gjøre opp for det faktum at du ikke kan si "Jeg elsker deg" eller gå på en dato.

Flirtasjoner er enkle. Kjærlighet er kompleks og må utforskes på et dypere nivå. Hvis du er endelig klar for det, så foreslår jeg at du umiddelbart disponerer ditt flirtingskap.

Hvordan avslutter du en flirtasjon?

Å avslutte en flirtasjon er svært forskjellig fra å bryte opp med noen du er i forhold til. Du trenger ikke å forklare deg selv. Du kan bare slutte å gjøre det, og ingen vil holde den mot deg. Men når bestemmer du deg for å stoppe?

Du slutter å være i et flørt når alle tegnene som er nevnt ovenfor, begynner å bli større og åpenbare. Du kan ikke holde deg i flirting fordi den eneste fordelen du får er en midlertidig flukt fra virkeligheten som er ditt enslige liv. Du kan flirte med en venn, men hans følelser for deg kan ikke valideres, med mindre dere begge begynner å tenke på å flytte flirten din fremover.

Hvis det ikke skjer, må du avslutte det. Hvordan? Her er noen tips:

# 1 STOPP FLIRTING TILBAKE. Løs emojiene. Stopp å handle som en sorta-kjæreste. Begynn å behandle din venn som en venn.

# 2 Casually fortelle ham at du planlegger å bli seriøs med den neste fyren du liker. Hvis det ikke er et tydelig tegn å gå tilbake, vet jeg ikke hva som er.

# 3 Legg alt ut i det åpne. Prøv å være ærlig. Du vet aldri. Han trenger kanskje bare en hoppestart for å innse at et forhold til deg kan være bedre enn et flirtingsskap som vil ende i ingenting.

[Les: Den avgjørende veiledningen for å overleve hookup-kulturen]

Nå som du vet hva som gjør og ødelegger et flirtingskap, kan du bestemme om det er tid for deg å gå tilbake og finne noe meningsfylt med noen som bryr seg om deg. Et flirtingskap kan være morsomt, men noen ganger trenger en jente bare noen som er villig til å gjøre mer enn flørt med henne.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar