Slik forteller du om din Crush liker deg med disse 15 subtile ledetråder

Når vi begynner å smake på noen, vil vi umiddelbart vite hvordan de føler om oss også. Slik forteller du om din forelskelse liker deg like mye.

Å knuse på noen nye er en fantastisk og skremmende ting. Du får alle de sommerfuglene når du ser dem, og du kan bare ikke kontrollere rødmen som sakte fyller kinnene dine. Den skummelt delen er å lære å fortelle om din forelskelse liker deg også.

Fordi du aldri kan vite hva noen andre tenker på. De kunne helt ignorere deg og bare vise veldig enkle, subtile tegn på at de er i deg. Dette er vanligvis tilfelle med folk som er sjenert.

Hvorfor noen mennesker aldri viser tegn på at de er interessert i deg

Sannheten er, noen ganger gjemmer folk helt det faktum at de er i deg. Dette kan være med vilje eller ved et uhell. I stedet slår de opp alle sine egne følelser dypt inne og de unngår deg helt.

Å gjøre dette kan være en forsvarsmekanisme, de kan bare være sjenerte, eller de kan til og med tro at du bare er ute av ligaen. Hvis noen aldri tror de har et skudd med deg, hvorfor skulle de gå ut av deres måte å vise deg at de er i deg? [Les: 20 tegn på tiltrekning i den første samtalen]

Hvordan fortelle om din forelskelse liker deg tilbake

På baksiden vil noen få deg små hint og ledetråder om deres sanne følelser. Åpenbart, folkene som er veldig oppe foran sine følelser, gjør det enkelt å fortelle. Men å vite hvordan å fortelle om din forelskelse liker deg når de er sjenert om det, kan være vanskeligere.

Hvis noen nye nylig har tatt øynene dine, er det noen av måtene du kan fortelle om de føler det samme om deg. Bare husk å se etter disse finessene neste gang du er sammen.

# 1 De ser mye på deg. Dette er en av de største tegnene noen er i deg. De ser på deg hele tiden! Med mindre du har noe på ansiktet ditt eller har på seg noe merkelig og distraherende, ser noen som ser på deg mye, helt og holdent på deg. [Les: Hvorfor stirrer gutta alltid på jenter?]

# 2 Deres venner snakker dem til deg. Har du lagt merke til at vennene deres begynner å snakke mye mer om din forelskelse? Kanskje de snakker opp sine funksjoner eller ferdigheter. Uansett hva de snakker om, betyr det at de liker deg.

# 3 Ansiktet deres rødmer rundt deg. Noen mennesker rødmer mye lettere enn andre. Imidlertid er et stort tegn som du liker, deg som er flaks, hvis de rødmer hver gang du går opp til dem. Vær oppmerksom på toppen av ørene fordi de vil bli rosa selv om ansiktet ikke skyller så mye. [Les: 15 åpenbare flørte tegn mellom en fyr og en jente]

# 4 De begynner å handle hyper eller glade når du er i nærheten. Dette er en veldig lett ting å legge merke til. Når går du til din forelskelse, hvordan handler de? Sitter de bare der og gjør ingenting eller lyser de opp og begynner å snakke på en spent måte? Sistnevnte viser hvor mye de liker deg tilbake.

# 5 De ender alltid med å stille deg personlige spørsmål. Dette betyr ikke at de spør også personlig av spørsmål. Det er mer som de ender opp med å spørre deg om dine hobbyer og interesser i stedet for å gjøre inaktiv samtale. I stedet for å snakke om været, vil de stille deg spørsmål om familien din eller hva du gjør på fritiden din. [Les: 50 personlige spørsmål å spørre noen du liker]

# 6 De er alltid i deg i grupper. Når du er i en stor gruppe innstilling sammen, vær oppmerksom på hvor de alltid migrerer. Et stort tegn noen liker deg tilbake er hvis de ender opp ved siden av deg mesteparten av tiden. Dette viser at de vil være nær deg, så de får en bedre sjanse til å snakke med deg og få oppmerksomheten din.

# 7 De ler når du gjør det. Noen mennesker gjør dette med vilje og andre har ingen anelse om at de selv gjør dette rundt noen de liker. En måte å vite hvordan du forteller om din forelskelse liker deg, er ved å være oppmerksom på deres svar når du ler. Leger de også, eller er de ikke engang fokusert på deg? Noen som liker deg, vil definitivt le og smile når du gjør det.

# 8 De smiler mye når du snakker med dem. Dette er bare fordi de er glade for at du snakker med dem generelt. Folk som virker lykkelige og smilende når du snakker med dem, nyter virkelig seg. Og det kan bety at din forelskelse liker deg tilbake. [Les: Hva menn liker i kvinner mer enn noe annet]

# 9 De forteller deg personlige ting om seg selv. Og dette er uten at du spør. Selvfølgelig, hvis du spør noen når bursdagen er eller hvor mange søsken de har, vil de fortelle deg, uansett om de liker deg eller ikke. Men hvis noen gir deg denne informasjonen uten at du spør, de helt liker deg.

# 10 Du hører at vennene dine snakker om deg. Hvis du går av deres vennegruppe og hører navnet ditt, er det veldig mulig, du liker deg. Dette skyldes at folk har en tendens til å sladre om vennens nyeste forelskelse, og det er en stor grunn at vennene dine vil snakke om deg.

# 11 Kroppsspråket deres tyder på at de er helt som deg. Leter de inn når de snakker med deg og gjør øyekontakt? Da er det mulig at de har en forelskelse på deg også. Mange mennesker gir bestemt kroppsspråk og de vet ikke engang det. Så hvis din forelskelse viser alle de fysiske tegnene på å være i deg, så er de sannsynligvis det.[Les: 18 kroppsspråkskilt som viser at en person liker deg]

# 12 De liker ting på sosiale medier. Den eneste grunnen til at du bør legge merke til dette er hvis det starter tilfeldig. Kanskje du nylig begynte å snakke mer, og nå holder de likte alle dine innlegg og bilder på sosiale medier. Dette er et stort tegn de er i deg.

Dette er enda mer merkbart hvis de liker innlegg og bilder fra lenge siden. Det betyr at de har siktet gjennom ting bare fordi de vil se flere av dere.

# 13 Du legger merke til at de snakker hyggeligere. Hvis du har plukket opp det faktum at de klær seg bedre og blir godt preparerte, kan det bety at de liker deg. Dette kan imidlertid bare være et tegn hvis de også viser deg noen flere indikatorer at de er interessert i deg.

# 14 De forteller deg vitser. Folk som liker deg vil ønske å få deg til å le. De vil prøve sitt vanskeligste å få deg til å smile og le fordi de liker å se deg sånn. Derfor, hvis du legger merke til at din forelskelse prøver å lage vitser rundt deg, liker de deg. [Les: Hvordan være morsomt og få folk til å elske din bedrift]

# 15 De tar hensyn når du snakker. Og jeg mener de egentlig Vær oppmerksom når du snakker. Det er som de henger på hvert ord og kan holde en veldig god samtale i gang. Det faktum at de betaler veldig nøye med det du sier er en fin måte å vite hvordan du skal fortelle om din forelskelse liker deg.

 [Les: Hvordan få deg til å bli forelsket]

Å vite hvordan du forteller om din forelskelse liker deg tilbake, kan bety forskjellen mellom gjenværende singel og fange deg selv en ny elsker! Disse tegnene kan hjelpe deg med å bestemme hvordan de føler seg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar