Hvordan å si om det ikke er kjemi, og du bør slutte å prøve

Innholdsfortegnelse:

Hvordan å si om det ikke er kjemi, og du bør slutte å prøve
Hvordan å si om det ikke er kjemi, og du bør slutte å prøve
Anonim

Ikke alle er ment å være sammen. Hvis du trodde at du likte noen, men det ser ut til at du ikke har noen kjemi, bør du slutte å prøve. Det vil aldri fungere.

Det kan være veldig vanskelig å fortelle om du ikke har noen kjemi med noen. Du liker dem i teorien, men du kommer sammen og det er bare ikke riktig. Du kan ikke helt sette fingeren på den, men av en eller annen grunn er du virkelig ubehagelig i deres nærvær, selv om du ikke burde være.

Mye av tiden, kjemi er ansvarlig for dette. Dette er spesielt vanlig når du møter noen på nettet, virkelig liker dem, og skjønner at du har omtrent null kjemi i virkeligheten. Det er skuffende, men det skjer.

På noen måter gjør online dating det å finne kjærlighet enda vanskeligere

Du vet hvor lett det er å gå ut og møte noen du har kjemi med. Hvis du to kommer sammen og har en god samtale, vet du allerede at du har nok kjemi til å date dem. Deretter bestemmer den eneste vanskelige delen om deres personlighet, moral og verdier står på linje med deg.

Når du går online, kan mye tid bli bortkastet å bli kjent med noen nesten. Sikker på at de kanskje liker de samme tingene du gjør, men hvis du møter og ikke har kjemi sammen, var det mye bortkastet tid. [Les: 14 dos og don'ts av online dating]

Du kan ikke lage et forhold som fungerer uten kjemi

Du vet dette. Vi vet alle dette. Å vite det er enkelt. Det som er vanskelig, er imidlertid å avgjøre om du egentlig ikke har kjemi eller hvis du bare er nervøs. Noen ganger når du møter noen du trodde du vil, blir du for nervøs for å lese tegnene riktig.

Hvis du er nysgjerrig hvis du ikke har noen kjemi med noen, så er det slik du kan fortelle. Tro meg, du vil legge merke til hvorvidt du har kjemi når du vet hva du skal se etter.

# 1 Samtale er vanskelig. Når du har kjemi med noen, rangerer samtalen lettere enn noe. Du trenger ikke å jobbe for å få det til å skje. Det er noe som bare skjer, og du ender opp med å snakke for alltid og ikke engang innser det.

På den annen side, de du ikke har kjemi med, gjør det vanskelig for deg å fortsette en samtale. Det skjer bare ikke veldig lett, og det kommer vanligvis ut veldig tvunget. [Les: 6 enkle samtale forretter du vil huske]

# 2 Du får egentlig ikke sine vitser. Humor er noe som kan få deg til å ha galskap, og det kan være det som hindrer det fra å eksistere. Hvis du snakker med noen og deres vitser bare går rett over hodet ditt, er det et tegn du har ingen kjemi i det hele tatt.

# 3 Du knytter ikke til ideer eller konsepter. Dette er et stort tegn du bare ikke klikker på. I det hele tatt. Når du ikke kan se deres synspunkt eller koble med dem på bestemte ideer, er det ingen kjemi.

At kjemi kommer inn i spill når du ser ut til å koble til ideer du aldri har snakket med noen andre om. Det er slik du vet at det er ekte kjemi, og hvis du mangler det, kan det være et stort problem. [Les: 10 måter å føle seg mer knyttet til noen nye]

# 4 Du vil ikke være nærmere dem. Dette er fysisk og mentalt. Hvis du noen gang har lagt merke til at to personer snakker en stund, og de ender opp med å sitte nærmere og til slutt berører, selv om det bare er deres lår, vet du at de har kjemi.

Det er som om du er trukket mot hverandre. Derfor, hvis du bare vil flytte vekk fra dem, og du ikke engang vil bli kjent med dem på et dypere nivå, har du ingen kjemi.

# 5 Tid beveger seg veldig sakte. Dette skjer vanligvis når du virkelig ikke nyter deg selv. Og når du ikke nyter deg selv med noen du trodde du vil, har du definitivt ikke kjemi.

Kjemi gjør det veldig morsomt. Og når du har det gøy, har tid en tendens til å bevege seg mye raskere. Hvis tiden drar, og du ikke kan slutte å sjekke klokken, har du sannsynligvis ingen kjemi med den personen. [Les: Hvordan bli ikke kjedelig med noen nye]

# 6 Alt føles veldig formelt. Betydning, du er ikke veldig behagelig bare å være deg selv. Du føler behovet for å være skikkelig og høflig, og du kan ikke bare lene deg tilbake og være den du egentlig er.

Og det får alt til å føle seg stivt og ubehagelig. Dette skjer nesten alltid når du bare ikke har kjemi med noen. Selv om du liker hverandre på nettet, er det mangel på kjemi hvis det er ganske åpenbart når det føles så formelt.

# 7 Du føler deg skuffet. Dette er alltid det verste. Du blir så pumpet for å møte noen du har sammen med, og du gjør det, og det er super skuffende. Du knytter bare ikke til dem slik du trodde du ville.

Dette har vanligvis ingenting å gjøre med deres utseende eller noe sånt. Du bare ikke vibe med dem på samme måte. Et forhold kan bare ikke fungere på den måten. [Les: 15 tegn han liker deg, men er ikke i deg]

# 8 Låse øyne er veldig vanskelig. Når du har kjemi, kan du gjøre øyekontakt med noen i svært lang tid uten at det føles rart. Det er naturlig. Det er ikke noe rart om det, og hvis det er noe, føles det bare bra.

Dette er bare ikke tilfellet når du ikke har noen kjemi med noen.Øyekontakt er ubehagelig, vanskelig, og du vil bare se bort mer enn noe annet. Hvordan kunne et forhold med noen som det noensinne fungere?

# 9 Du føler deg ikke tilkobling. Som osteaktig som det høres ut, er dette et stort tegn, du har ingen kjemi med noen. Folk du har kjemi med er de du føler en ekte forbindelse med. Du føler deg som om du har kjent dem lenge.

Og det betyr at menneskene du ikke har kjemi med, ikke føler meg så mye for deg. Faktisk føles de som fremmede, selv om du kjenner dem ganske bra. [Les: 8 små måter å bygge en sterkere emosjonell tilkobling på]

# 10 Du vil helst være med noen andre. Selv om det bare er en venn. Hvis du alltid tenker på noen andre, vil du helst være med, det er et problem. Å ha kjemi med noen ville få deg til å være med dem hele tiden. Når du ikke har noen kjemi, bryr du deg ikke om å la dem til og med være alene.

[Les: 25 flørtende spørsmål som viser din umiddelbare kjemi]

Det suger virkelig når du finner ut at du ikke har noen kjemi med noen du trodde du virkelig vil. For å unngå å kaste bort tiden din med noen som aldri vil være riktig for deg, bruk disse tegnene for å bestemme ditt nivå av kjemi.

Populært emne