15 måter å fortelle om noen liker deg uten å spørre dem

Dør du for å finne ut om de liker deg? Donâ € ™ t ønsker å være for fremover og vanskelig, ved å spørre direkte? Finn ut om de gjør det her, trygt.

Oftere enn ikke, blir voksne voksne til tenåringer når det gjelder å finne ut om noen liker dem. De får venner til å ta det opp, de kommer til å gå ut i gruppevalg, eller bruke flørtende tekster, men i sjokk, bare for å komme seg uten å være åpenbare.

Det er tid for alle å vokse opp. Sannheten er å finne ut om noen liker deg, er ganske grei. Du trenger ikke å spørre i det hele tatt, du kan bare fortelle. Å gjemme attraksjonen din for noen er ganske umulig, for selv om du ikke sier mye av noe, vil andre skilt. De tingene du gjør og sier rundt personen vil bli gjort med nøye vurdering av deres tilstedeværelse, selv ubevisst.

15 tegn folk gir bort når de liker noen

Så hvordan kan du fortelle om noen liker deg? Vel, du må bare passe på noen få av disse tegnene.

# 1 Attraksjon. Selv i en gruppe innstilling, vil de grave mot deg. Tenk på det på denne måten: Når du går ut og det er en blanding av mennesker til stede, ender du med å henge ut med folk du allerede kjenner og liker, eller med nye mennesker som du begynner å bli venner med. Det samme gjelder for attraksjon. Du kommer til å ønske å grave mot den personen, fordi du vil bruke tid med dem. [Les: 15 åpenbare tegn på flørting mellom en fyr og en jente]

# 2 Nervøshet. Når de snakker til deg, kan de virke sjenerte eller ubehagelige. Dette er ikke alltid tilfelle, men hvis personen blir sjenert rundt deg, betyr det at du gjør dem nervøse, på en god måte.

De kan prøve for hardt for ikke å rote noe opp, eller de kan lure på hva de skal si for å få samtalen å gå fordi de vil gi et varig inntrykk på deg.

# 3 Cock-blokkering. Når noen vitser om dem * eller noe pinlig de gjør * rundt deg, vil de prøve å spøke sperre vennen som gjør kommentarene. Ingen ønsker å bli gøy av foran noen de er tiltrukket av, selv om det bare er en vits. Hvis noen ikke får lov til å bli opprørt, men prøver å stoppe samtalen fra å fortsette, så prøver de tydeligvis å stoppe sin venn fra å sette dem i en vanskelig posisjon foran deg. [Les: Hvem er pikeblokker og hvorfor gjør de det?]

# 4 Hold kontakten. De vil finne en grunn til å tekst deg, enten det er en vits, planer eller bare emojis. Når noen liker deg, er din tilstedeværelse alltid velkommen. Men hvis du ikke er rundt, vil de fortsatt prøve å få tak i deg. Det kan være en enkel spøk, et søtt smiley ansikt, eller en "Jeg kjeder meg, hva gjør du?" Tekst. Selv om det ikke er noe viktig, vil de gjøre en grunn bare for å snakke med deg.

# 5 En ivrig interesse. Snarere enn å stille enkle spørsmål, vil de, som alle andre, faktisk prøve å bli kjent med deg mer. Spørsmål om utdanning, mål, prestasjoner, interesser, musikalsk smak og hobbyer er en død gave. Jeg mener egentlig, hvem vil vite så mye om dere alle samtidig? [Les: Liker han deg? 18 tegn for å dekode sitt kroppsspråk]

# 6 Den falske datoen. De vil legitimt invitere deg, selv om det ikke er en egentlig "date" først. Det kan være dem som inviterer deg til en film med sine venner, eller ute for å spise på et uformelt sted * ikke en datoplass *. Det kan til og med være dem som møter deg et sted, som en lokal bokhandel en av dere elsker. Ingen av dette klassifiserer som en dato, men dette er de virkelig føler ut om det er kjemi, og jobber seg med å spørre deg ut. [Les: Er det en date, eller de to av dere bare henger ut?]

# 7 Goody to sko. De vil alltid være på sin beste oppførsel rundt deg. Dette betyr at alle vanlige, ubehagelige vitser og kommentarer de kan si med jevne mellomrom, vil bli tonet ned, om ikke helt unngått, rundt deg. Det er ikke de som ligger om hvem de er, det er bare et naturlig svar på noen du er tiltrukket av. Alle ønsker å skinne i godt lys. Skjelettene vil komme ut av skapet etter hvert, snarere enn senere.

# 8 Split personlighet. Det vil virke som om de er mer åpne rundt andre mennesker enn de er med deg. Det høres motstridende ut, men hvis de ser ut til å være mer åpne rundt andre mennesker, så klarer de åpenbart ikke hva disse menneskene tenker på dem, eller de kjenner allerede disse andre menneskene. I mellomtiden er ting med deg litt annerledes. Denne personen kan bryr seg hva du må si, fordi de er tiltrukket av deg, så de vil være på sitt beste. [Les: 10 tydelig merkbare tegn på kroppsspråk attraksjon]

# 9 De små tingene. De vil gå ut av deres måte å gjøre fine ting for deg, selv små ting. For eksempel vil de tilby å kjøpe deg en drink hvis du er på hengende, eller de vil gjøre deg noe. Kanskje de hjelper deg med å sette opp for en hendelse, hvis du planlegger en. Selv noe som er så enkelt som å holde en dør åpen kan bety mye mer fra noen som er tiltrukket av deg.

# 10 Forfølgelsesstadiet. Dette er også den mest pålitelige de noensinne vil være, så nyt det. For ikke å være negativ, men realistisk, kan noen du dato slippe deg ned.Ingen er perfekt, og noen ganger kan forventningene dine være litt for høye og sette scenen for skuffelse.

Det er en naturlig ting skjønt, ikke noe å ta til hjerte. Når det er sagt, er tiden før du daterer, til de første 6 månedene av dating, den tiden du er pålitelig på. Denne personen vil gå ut av deres måte å være der for deg, snakke med deg, tilbringe tid med deg, hjelpe deg når du trenger det, etc. [Les: De 10 stadiene av dating alle går gjennom]

# 11 Touchy flirty feely! Det kan hende rett i begynnelsen, eller bygge opp til det, men på et tidspunkt vil det være massevis av flørting. Noen mennesker er flinte til å flirte fra begynnelsen, og kan trekke den av på en ikke-skummel, ikke-sleazy måte. Andre liker å bli kjent med deg først, og bygge opp et hint eller to som du liker dem tilbake, før de flirter.

Uansett, flørting er en død gave at de i det minste har vurdert kjemien din sammen, og de er interessert i å se hvor det går. Det kan flirte over tekst, personlig, over telefon eller alt ovenfor. [Les: 13 lusty tegn på tiltrekning du trenger å holde øye med]

# 12 Inntrykkspillet. På en eller annen måte vil de prøve å imponere deg. Dette har en tendens til å være en maskulin ting, i hvert fall det er det samfunnet forteller oss, men sannheten er at kvinner vil imponere fyrene også. Hvis noen forteller deg om deres karrierevei, og hva de har oppnådd mot suksess, prøver de å imponere deg. De kan lage en veldig god drink, eller bake en veldig fin kake, eller til og med vise sin intelligens, og generell kunnskap om en rekke emner.

# 13 La båndet begynne. Du vil binde over felles grunn. Det kan være musikk, bøker, filmer, videospill, eller din kjærlighet til spaghetti og kjøttboller. Bokstavelig talt kan felles grunnlag være noe, så lenge du er både lidenskapelig om det. Hvis denne personen er begeistret over din felles kjærlighet for uansett grunnlag, har du en sjanse for at de er tiltrukket av deg. [Les: 50 enkle spørsmål for å teste kompatibiliteten din umiddelbart]

# 14 Et skarpt øye. Si at de er den stille typen, de vil fortsatt le av antics, og sitte et sted nær deg på sosiale arrangementer. Det er noen super sjenerte mennesker der ute: introverter, folk med lav selvtillit, eller bare mennesker som liker å observere andre mer enn de liker å bli involvert. Hvis personen er tiltrukket av deg, men de er veldig stille, er sjansene, de vil gjøre opp for det ved å sitte et sted i nærheten av deg, hvis ikke rett ved siden av deg, og observere svarene dine på dynamikken ved arrangementet.

# 15 Lytt til de nysgjerrige menneskene. Vanligvis vil noen poeng denne personens oppførsel ut til deg, vil vite hva din holdning er i hele situasjonen * de er nesey, er de ikke? *.

Men igjen, noen ganger er den beste måten å vite om noen liker deg eller ikke, bare å vente på at noen andre skal peke på det. Det skjer alltid - folk merker når det er en spesiell dynamisk forming i horisonten. Hvis de peker på det, og de hevder at du er et objekt av ens kjærlighet, så hør på dem!

Å spørre direkte kan føre til litt klosset, men det finnes andre måter å finne ut om noen liker deg. Noe så enkelt som gravitating mot deg, snakker til deg, og går ut av deres måte å gjøre fine ting for deg, er døde gaveoppgaver. Hvis de aktivt prøver å imponere på deg, finne felles grunnlag, og vær på sitt beste, så bør du allerede vet.

Tross alt, når noen liker deg, kan de ikke skjule det - de er programmert til å gjøre noe med det, selv om de er små hint. [Les: 20 umiskjennelige tegn din venn knuser på deg]

Så neste gang du lurer på om noen liker deg, se opp for skiltene! Hvis du liker dem tilbake, ikke spør eller spør, bare gå med strømmen av ting, og se historien din utvikle seg naturlig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar