13 Giveaways å fortelle om noen ligger til ansiktet ditt

Løgner, løgner bukser i brann! Vel, det er en måte å fortelle om noen lyver til ansiktet ditt. Her er 13 andre måter å fortelle sikkert.

En av de mest irriterende, frustrerende og til og med fornærmende tingene noen kan gjøre er å ligge rett i ansiktet ditt. Selv om det er bare en liten hvit løgn, er det fortsatt irriterende nok for deg å bli sint på dem - men bare hvis du vet at de virkelig lyver.

Hvis de lurer om noe mye mer seriøst og ikke selv har det fornuftig å fortelle deg sannheten, kan det være nok for deg å skrive dem av som en venn eller en person av betydning generelt. Sannheten kan skade, men løgner skadet mye mer.

Den skadelige sannheten om å lyve

Ligger vondt til alle. Det er ingen situasjon hvor lyver gir et positivt resultat. For den som lyver, skaper den angst som kan forårsake skade på lang sikt. For den som blir løyet, kan deres selvtillit ta en hit, deres tillit vil helt sikkert ta en hit, og litt etter hvert vil de ikke begynne å stole på flere og flere mennesker. [Les: Hvordan slutte å lyve til deg selv og til alle du elsker]

Liggende er min største kjæreste i enhver situasjon. Jeg bryr meg ikke om hva det handler om, ikke løgn for meg. Jeg ville mye heller ha muligheten til å håndtere og sortere ut sannheten enn å bli løyet til - spesielt hvis jeg vet noen lyver for meg.

Hvordan fortelle om noen lyver til ansiktet ditt

Som om det lyver generelt, er det ikke vondt nok, er noen som lyver rett i ansiktet i utgangspunktet et slag i tarmen. Ikke bare mangler de respekt for å fortelle deg sannheten, men de respekterer deg direkte i ansiktet ditt. Hvis du virkelig vil kunne se noen som ligger i ansiktet ditt slik at du kan ringe dem ut på det, så er det slik å fortelle om de er.

# 1 De unngår øyekontakt. Den første tipoff at noen lyver for deg, er hvis de unngår å se deg i øyet. Alle vet dette for det meste fordi når vi gjorde noe galt og løy om det som barn, forlangte våre foreldre alltid: "Se meg i øynene!" Da de spurte oss. Hvis du spør noen om et spørsmål, og de umiddelbart ser bort fra blikket før de svarer, kan det være løgn.

# 2 De ser nervøse ut. Svette er et stort tegn på at noen er nervøse som det er en skyllet hud. Når noen lyver, øker hjertefrekvensen og får dem til å svette og skylle ansiktet deres. Hvis du spør et enkelt spørsmål og du ser disse tegnene, kan de lyve for ansiktet ditt.

# 3 Deres detaljer er veldig vage. En gave som noen lyver er hvis deres svar ikke har nok detaljer til å gi mening. Dette er fordi de ikke kan tenke på føttene raskt nok til å gjøre opp noen detaljer slik at de bare går med det minste minimum og håper du kjøper det. Dona € ™ t!

# 4 De har altfor mange detaljer. På baksiden gir noen mennesker ofte alt for mange detaljer som er uønskede og unødvendige når du spør dem om noe. De gjør dette fordi de ikke vil at du skal tenke det ligger så de kaster inn så mye detaljer som de kan, så det virker som om det er sannheten fordi det var så mye ting som skjer de kan minnes. Men det var ikke og de er en løgner.

# 5 Deres historie fortsetter å forandre seg. Hvis du spør dem noe, og de gir deg et svar, og så spørsmåler du dem videre, og deres historie endret seg litt på en måte, de er sannsynligvis liggende. Noen løgnere mangler evnen til å gjøre historier troverdige og til og med glemme detaljene de gir deg. Donâ € ™ t falle for deres svar på, â € œOh jeg glemte bare den delen, enten. De glemte ikke fordi det sannsynligvis aldri skjedde.

# 6 Historien legger ikke opp med hvem de er. Hvis din sjenerte, reserverte venn begynner å snakke om hvordan de gikk ut og kom foran folk eller nærmet seg noen til noe, kan de lyve. Når deres historie ikke er veldig fornuftig med hvem de er som en person, kan de lyve rett til ansiktet ditt.

# 7 Deres oppførsel er defensiv. Hvis du føler at de argumenterer eller svarer på spørsmålet litt hardt, kan det være en gave at de lyver for ansiktet ditt. Folk som lyver generelt aktiverer deres "flight or fight" -respons i kroppen deres, og kan påta seg en mer defensiv holdning på grunn av "fight" -aspektet. [Les: Slik gjenkjenner egoistiske mennesker og stoppe dem fra å skade deg]

# 8 Vær oppmerksom på kroppsspråket. Twitching, kryssede armer, vender vekk fra deg - disse er alle telltale tegn på at noen lyver for ansiktet ditt. Kroppsspråk er en stor indikator på at folk prøver å komme seg unna noe annet enn sannheten. Så hvis du ser noe unormalt eller noe som får deg til å tenke to ganger, kan de lyve.

# 9 De bruker for mange håndbevegelser. Nå kan dette ikke være noe om personen som snakker med deg vanligvis bruker massevis av håndbevis. Men hvis noen bruker så mange bevegelser at du blir overrasket og merker at de er, kan det være et tegn på å lyve. De kan ubevisst bevege hendene mye under en historie for å avlede oppmerksomheten fra det de faktisk sier og bringe fokuset til hendene og armene. Ikke la det lure deg.

# 10 De snakker for fort eller for sakte. En endring i talemønstre indikerer at noe ikke kommer naturlig ut av tungen.Hvis de snakker for fort, kan de bare prøve å få løgnen ferdig og over, så de kan gå videre. Men hvis de snakker for sakte, kan de bare kjøpe tid til å tenke på detaljer for å legge til sin løgn. Uansett, dette er en gave som noen lyver for ansiktet ditt. [Les: 16 grunner til at du alltid blir tatt for gitt av folk rundt deg]

# 11 De gjentar det samme igjen og igjen. Som om å overbevise ikke bare deg, men selv av løgnen, har folk som lyver en tendens til å gjenta seg ofte. Hvis du finner ut at de gjentar ting som du lett forstod første gang, kan det være en solid gaveaway.

# 12 De nøler når de gir informasjon. Hvis de er stammende over sine ord eller bare nølende når du ber om detaljer til deres historie eller forklaring, er det et tegn de lyver for ansiktet ditt. Sannheten renner ut naturlig uten mye å tenke på det. Lies har en tendens til å trenge tid til å formulere - dermed tøven.

# 13 Noe virker bare â € œoff.â € Â Ting legger ikke opp og selv om du stoler på denne personen, har du det vanskelig å tro på hva de sier. Dette er det største tegn på at de ligger til ansiktet ditt. Kroppen din er hardwired for å oppdage ting som er unormale, og hvis tarmen forteller deg noe, ser det ikke ut til å være riktig, så er det en god sjanse for at noen lyver for ansiktet ditt.

[Les: De 15 typer giftige forhold du må passe på i livet ditt]

Å være i stand til å fortelle om noen lyver i ansiktet ditt, kan komme til nytte av mange forskjellige grunner. Hvis du vil være herre over dette, bruk disse 13 oppgavene for å kunne fortelle sikkert.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar