Slik forteller du om en skitten jente liker deg: Alle deres hemmeligheter avsløres

Innholdsfortegnelse:

Slik forteller du om en skitten jente liker deg: Alle deres hemmeligheter avsløres
Slik forteller du om en skitten jente liker deg: Alle deres hemmeligheter avsløres
Anonim

Shy jenter er søte, men de er også svært vanskelig å lese. Faller du for en? Slik forteller du om en sjenert jente liker deg sikkert!

Jeg er ekstremt sjenert når du møter meg først. Fra det fjerne kan jeg til og med se uapproachable-takk til min RBF. Dette betyr at det er veldig vanskelig for alle å virkelig bli kjent med meg og kunne fortelle om jeg liker dem.

Det er så mange andre jenter der ute, akkurat som meg, og noen ganger er de enda mer sjenert enn jeg er. En jente kunne ha en gal forelskelse på deg, og du ville aldri kunne fortelle fordi hun er så sjenert at hun bare ser på deg selv.

Hvorfor noen jenter er så sjenerte

Skygge har mye å gjøre med personlighetstype, og det kan til og med være arvelig, noe som betyr at det ikke er deres feil. Andre grunner til at noen jenter er ekstremt sjenerte, er fordi de er usikre og ikke vil sette seg der ute.

Hvordan å fortelle om en sjenert jente liker deg

Heldig for deg, du er ikke helt tapt når det gjelder å fortelle om en sjenert jente liker deg. Det er visse gaver som betyr vår interesse, men du må være oppmerksom på.

Det tok meg lang tid å innse årsaken min knusker aldri snakket med meg, fordi de hadde ingen anelse om at jeg var subtilt antydet at jeg likte dem. Fra en sjenert jente til noen som prøver å dekode en annen sjenert jente, disse er alle de hemmelige tegnene, er en sjenert jente helt inn i deg. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun virkelig liker deg]

# 1 Du får henne til å se på deg mye. Alle som liker noen kommer til å ønske å se på dem mye. Det er som om vi vil huske deres funksjoner, slik at vi kan huske dem i våre sinn senere og dagdrøm over dem.

Når det blir sagt, hvis denne sjenerte jenta sniker seg på deg når hun tror du ikke ser, så liker hun deg.

# 2 Ansiktet hennes blir rødt når du er i nærheten og / eller du snakker med henne. Shy jenter er vanligvis typen for å bli nervøs og flustered enkelt, og din tilstedeværelse vil sikkert gjøre dette hvis hun liker deg. Når hun blir rød og stivere / blir nervøs rundt deg, er det et tegn hun liker deg. [Les: Har jenter som sjenerte gutter som ikke gjør en dristig bevegelse? Her er sannheten]

# 3 Hun smiler på deg mer enn noen andre. Skjulte jenter, akkurat som enhver annen jente som liker noen, vil ikke kunne skjule et smil rundt den personen hun liker. Du er rundt, bare gjør henne lykkelig.

Den beste måten å fortelle om en sjenert jente liker deg, er å legge merke til hvor mye hun smiler rundt deg i forhold til noen andre. Hvis det er betydelig mer, må hun like deg.

# 4 Hun "ved et uhell" berører deg. Shy jenter er ikke brazen nok til å gå opp til deg og ta hånden din. I stedet løper vi "ved et uhell" inn i deg for å starte noen form for kontakt. Vi bruker også dette som en unnskyldning for å snakke med deg uten å bare gå rett opp og gjøre det - fordi det ville være mortifying. [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning som jenter bare ikke kan skjule]

# 5 Hun snakker til hverandre fyr … bortsett fra deg. Tro det eller ei, dette er et stort tegn på at en jente liker deg. Hvis hun virker sjenert rundt deg, men kan snakke med omtrent enhver annen fyr, er det fordi du gjør henne så nervøs at hun helst vil unngå deg og beundre deg fra en avstand.

For å virkelig fortelle om dette er tilfelle, legg merke til når hun bestemmer seg for å plutselig snakke med alle disse andre gutta. Er det riktig når du ankommer? I så fall er det fordi hun vil være rundt deg fordi hun liker deg.

# 6 Hun blir fidgety når du er i nærheten. Nerver forårsaker fidgets og nerver er forårsaket av å likte noen mye. Når hun er så nervøs at hun hele tiden justerer sin holdning, krysser og krysser beina, eller hva jeg er skyldig i, støter på knærne mye, det er fordi du gjør henne nervøs på grunn av hennes følelser for deg. [Les: 15 veldig åpenbare tegn på flørting mellom en fyr og en jente]

# 7 Hun spiller med håret og klærne mye. Dette går rett sammen med fidgeting, bortsett fra at det har mer å gjøre med utseendet hennes. Hun er nervøs for hvordan hun ser deg rundt!

Hvis du merker at hun kjører fingrene gjennom håret, justerer skjorten sin, eller bare ser ned til seg selv generelt for å se hvordan hun ser ut, er det fordi hun liker deg.

# 8 Du går inn i henne nesten overalt. Dette kan virke som en tilfeldighet siden du ser henne overalt, men tro meg det er det ikke. Når en sjenert jente liker deg, men er altfor nervøs for å gå opp og snakke med deg selv, vil hun gi deg så mange muligheter som mulig for deg å gjøre initieringen.

Så vil hun oppleve alle stedene du hyppig i håp om at du vil legge merke til henne og starte en samtale om hva en "tilfeldighet" er at du alltid ser henne.

# 9 Hun er den eneste som ler på vitser i en gruppeinnstilling. Når du er i en stor gruppe og tilfeldigvis la noen vitser skyve og hun er ganske mye den eneste personen ler, er det fordi hun liker deg. Vitenskapen har vist at vi faktisk finner de vi liker å være morsommere enn de egentlig er. Gode nyheter for ditt kjærlighetsliv, dårlige nyheter for din komediekarriere. [Les: 12 veldig åpenbare tegn hun vil at du skal spørre henne]

# 10 Hun liker dine sosiale medier oppdateringer. Lurer fortsatt på hvordan å fortelle om en sjenert jente liker deg? Én måte blyg jenter viser sin interesse for deg, er ved å likne alle dine sosiale medier oppdateringer. Enten det er dine bilder eller nye innlegg, vil vi like alt i et forsøk på å få deg til å innse at vi liker deg! Jeg mener, hvorfor ellers vil vi like den dumme videoen av et ekorn som spiser ut av den fyrens hånd?

# 11 Du merker at hun har gjort seg til en vennegruppe. Noen ganger vil jenter som liker deg, klemme seg inn i vennegruppen din, slik at de kan være nær deg mer. Hvis du merker at hun plutselig henger ut med alle vennene dine, kan det være fordi hun liker deg.

# 12 Hun gjør øyekontakt med deg mye. Øyekontakt er en stor indikasjon på at noen er i deg, og heldig for oss sjenerte jenter, det krever også svært liten innsats fra vår side. Så hvis hun ser på deg og opprettholder den øyenkontakten under samtalen, er hun virkelig i deg. [Les: 10 subtile øyekontakt flirte bevegelser som fungerer virkelig, veldig bra]

# 13 Hun starter aldri samtale, men hun vil snakke med deg i flere timer om hun kunne. Jeg vil bli den første til å innrømme, jeg vil aldri starte en samtale med min forelskelse, men den andre han starter, jeg vil aldri holde kjeft.

Det er egentlig slik det er for mange sjenerte jenter der ute. Dette er fordi vi virkelig ønsker å snakke med deg, men bare ikke kan stå opp mot å starte samtalen selv.

# 14 Hennes venner snicker og knyter henne når du går forbi. Hvis du har lagt merke til, når du kommer inn i rommet hvor vennene hennes omgir henne, og de begynner å knuse henne og fnise, liker hun deg, og de peker på din nærvær bare for å gjøre henne nervøs. [Les: 12 måter å fortelle om hun flirter, eller bare er vennlig]

# 15 Spør henne og hun vil fortelle deg. Selv om hun er sjenert, hvis du rett opp spør henne om hun liker deg, vil hun mer enn sannsynlig si ja. Hun vil nesten aldri ta initiativ til å fortelle deg det selv, men hun hopper på sjansen for å fortelle deg om du tar regjeringene.

[Les: Hvordan få en sjenert jente til å føle seg avslappet og åpne opp i sengen]

Forteller om en sjenert jente liker deg er vanskelig hvis du ikke vet hva du skal se etter. Med disse skiltene, vil du kunne fortelle nesten med en gang, så du kan endelig gjøre ditt trekk!

Populært emne