12 måter å fortelle om hun flirter eller bare er vennlig

Innholdsfortegnelse:

12 måter å fortelle om hun flirter eller bare er vennlig
12 måter å fortelle om hun flirter eller bare er vennlig
Anonim

Du liker en jente og tror at hun flirter med deg, men når du tar et trekk, skyter hun deg ned. Hva gikk galt? Du misforstod sannsynligvis skiltene.

Så møtte du en jente på en fest og tilbrakte hele natten med å chatte. Du føler at du slår det av og vil ta ting til neste nivå. Du møter endelig modet til å spørre henne ut på en date - eller, hvis du er fremover, tilbake til din plass. Utenom det blåser hun deg ned og vil ikke engang gi deg nummeret sitt. Du ender med å reise hjem, alene, med halen mellom beina dine, helt forvirret og forvirret.

Har du feilmeldt skiltene hun sendte, eller spilte hun bare deg for en dåre? Hva gikk galt? Hvordan kan du være sikker på at noe lignende pinlig ikke kommer til å skje igjen?

For å være rettferdig, er det ikke din feil; kvinner er komplekse skapninger, og i løpet av flere minutter kan det blåse varmt og kaldt. Du må også huske at en kvinne kan og vil flirte med deg, selv om hun ikke vil ha noe mer enn å stimulere samtalen. For å unngå å blåse på ditt delikate ego, må du være oppmerksom på tegnene hun gir av.

Å flørt, eller å bli venn?

Jeg satte meg ned med fem damer og spurte dem hva deres flørtende bevegelser er, i forhold til hva de gjør når de bare er vennlige. Takket være deres ærlige svar, klarte jeg å lage en omfattende liste over 12 tegn som viser at hun flirter med deg.

Enten du møter henne for første gang, eller prøver å finne ut om en gammel venn er interessert i deg, vil denne listen komme til nytte. Alt annet, og hun er sannsynligvis bare vennlig. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir deg om hun er interessert i deg]

# 1 Det er rikelig med berøring. Hvis hun liker deg, begynner hun sannsynligvis masse fysisk kontakt mens du snakker. Se opp for indikasjoner som henne â € œbemannende â €  stryke armen, â € œtilfalt â € œ børstet opp mot deg, og så videre. Å spille footsie med deg er et annet tydelig tegn.

# 2 Hun viser frem sine eiendeler. En kvinne vil bruke alle våpnene i arsenalet når det flirter. Vær oppmerksom på små tegn, slik at hun justerer toppen for å vise henne bryster, unbuttoning den øverste knappen på blusen hennes for å vise litt spaltning, og justere skjørtet for å gi deg en fin utsikt over hennes uendelige bein.

# 3 Hun er nysgjerrig på deg. På samme måte som du ikke vil finne ut mer om noen du ikke er interessert i, trenger kvinner ikke å søke mer informasjon hvis de ikke er interessert romantisk. Når en kvinne er interessert i deg, vil hun stille mange spørsmål for å bli bedre kjent med deg. Hun vil spørre deg alt, fra hva du gjør i livet, til hvilke hobbyer du liker å hengi seg til. Hun vil også uttrykke interesse for å gjøre eller prøve det du liker. [Les: 12 tegn en jente gir bort når hun begynner å falle for deg]

# 4 Komplimenter fortsetter å komme. Hvis hun liker det hun ser, vil hun si det. Fra komplimenterer skjorten din til din aksent, er de fleste kvinner ikke så sjenert å fortelle deg at de er interessert.

# 5 Hun forlater ikke din side. Hun vil finne noen unnskyldning for å være rundt deg, selv om hun er partiets vert og må underholde alle andre. Hun vil blande seg med andre, men vil alltid flåte tilbake til din side, så vær oppmerksom.

# 6 Lang øyekontakt. På samme måte som du ikke vil starte langvarig øyekontakt med noen du ikke er interessert i, vil kvinner bare være spesielt oppmerksom på en kjærlighetsinteresse. Hun vil gjerne avverge blikket hennes når du møter øyet. Hvis hun liker deg, skjer dette flere ganger, så vær utkikk. [Les: 10 subtile øyekontaktflytter som alltid fungerer]

# 7 Hun bringer opp sex. Hun kommer ikke til å lage suggestive vitser om hun ikke er interessert i å komme inn i buksene dine. Hold øre for seksuelt koblede kommentarer, frie vitser og skitne referanser. Selv de tilsynelatende velmane seg vil slippe et hint eller to hvis de er interessert.

# 8 Hun kjøper deg en drink. Kjøper deg en drink er et tegn på at hun nyter din bedrift og ikke planlegger å forlate din side - i det minste for øyeblikket.

# 9 Hun hint på å gå ut. Hvis hun liker deg og ønsker å se deg igjen, vil hun slippe tips om at hun er ivrig etter å gjøre noe eller gå et bestemt sted. For eksempel kan hun si: "Jeg elsker fransk mat også! Jeg har ment å prøve Chef Pillous nye restaurant på Maple Avenue, men jeg kan ikke synes å få noen til å gå med meg. Har du spist der ennå? Dette er din kø for å hoppe rett og spør henne. Hun vil mest sannsynlig si ja. [Les: 12 virkelig åpenbare spor hun gir når hun vil at du skal spørre henne]

# 10 Hun lar deg vite at hun er singel. Hun vil gjøre det til et poeng å fortelle deg at hun er singel hvis hun vil at du skal starte noe. For eksempel kan hun fortelle en historie om hennes eks, eller tilfeldigvis nevne at hun ikke er nå knyttet til noen.

Hvis hun snakker om sine knusninger, forteller hun at hun ikke er interessert.Hvis hun holder tilbake til det faktum at hun er i et forhold, liker hun deg, men sannsynligvis går det ikke lenger enn flørt med deg. Hvis du ikke vil kaste bort tiden din, spør om tilgjengeligheten hennes tidlig i samtalen.

# 11 Hun starter kontakt. Hun trenger ikke å være i ansiktet for å fortelle deg at hun er interessert. Vi lever i en digital tidsalder, noe som betyr at verden er langt mindre enn for mange år siden. Teksting, sosiale medier og alle de andre moderne kommunikasjonsformene vil hjelpe deg med å finne ut om hun liker deg.

Hvis hun for eksempel svarer med ett ords svar på teksten, er hun ikke interessert, men hvis hun sender deg tilfeldige ting som memes og lange svar, prøver hun å holde samtalen på gang, noe som betyr at hun er opptatt.

# 12 Fokus på kroppsspråk. Like viktig som hennes ord er, må du også ta hensyn til de mindre åpenbare tegnene, som hennes kroppsspråk. Mange mennesker er ikke engang klar over at kroppsspråket deres er en død gave, så hvis du er smart, vil du være oppmerksom på disse bevisstløse tegnene. For eksempel, hvis armene hennes er foldet foran brystet, er hun ikke interessert, men hvis armene hennes er ved siden av henne og hun står overfor deg, er hun definitivt interessert. [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med]

Til tross for alt som er nevnt ovenfor, er det en gylden regel som du må huske: kvinner tror virkelig at de kan flørt med deg og la det være der. De vil ikke nøle med å lede deg på, så sprette av, akkurat som du er klar til å lukke i - det kalles å spille spillet.

[Les: Hvordan lage en jente virkelig kåt mens casually snakke med henne]

Hvis du er uheldig nok til å bli fanget i den situasjonen der du flirter hele natten og ikke vet hvor den går, er det virkelig ingenting du kan gjøre med det, og du må bare fortsette.

Populært emne