Hvordan å si om en kvinne er tiltrukket av deg: 12 ledetråder du ikke kan savne

Vi oppfører oss annerledes når de tiltrekkes av noen. Hvis du ikke vet hvordan du forteller om en kvinne er tiltrukket av deg, er det de største tegnene du ser etter.

Det tar etterforskende ferdigheter hvis du vil vite hvordan du forteller om en kvinne er tiltrukket av deg. Kvinner er svært krevende skapninger, og jeg mener det i vennligste forstand. Å være en selv, vil jeg fortelle deg at hvis jeg kunne finne andre kvinner ute, eller selv meg selv, ville livet mitt være så mye mindre komplekst.

Bygget på følelser, empati og behovet for å hjelpe andre, ofte blir kvinner guidet mer med ren reaksjon enn noe annet. Ikke alltid klar over hvordan vi føler oss selv, hvis du lurer på hvordan du forteller om en kvinne er tiltrukket av deg, kan hun like godt spørre seg selv "er jeg tiltrukket av denne fyren?"

Tegnene på at en kvinne er tiltrukket av deg, kan komme i mange forskjellige former. Jeg hater å fortelle deg at det ikke er noe magisk blinkende lys eller tegn som sier "Jeg er i deg." I det hele tatt handler det om en kvinne som viser deg at hun er spent på å se deg, ikke blir irritert av deg, og forvirrende når hun er i dårlig humør, tar det ut på deg.

Det er det som gjør alt så forvirrende. Noen ganger er de tingene som føler at hun ikke liker deg, de veldig signalene som forteller deg at hun gjør det.

Hvis du har det vanskelig å finne ut hvordan hun føler om deg, prøver hun enten å finne ut selv eller sende blandede meldinger, men sannsynligvis ikke med vilje. Kanskje usikker på hvordan du skal håndtere følelsene sine for deg, eller redd for avvisning, hvis du ikke kan fortelle på overflaten, så noen ganger må du grave under for å finne ut hva som er i hjertet. [Les: Hvordan spørre en jente hvis hun liker deg uten å spørre egentlig]

Hvordan å fortelle om en kvinne er tiltrukket av deg - 12 største spor som gir den bort

Siden tiltrekning er forskjellig fra å være i et forhold eller til og med lik en person, betyr det ikke at hun vil ha et forhold til deg. Dette er de rene tegnene på at du gjør hjertet hennes pitter-patter og ingenting mer enn det. Resten, hvis du vil ha det, må du kanskje jobbe for.

Her er 12 tegn på at hun kan bli tiltrukket av deg.

# 1 Hun er sjenert rundt deg. En jente som er sjenert rundt deg, vil ikke at du skal se hvem hun egentlig er. Ofte er sjenerte mennesker usikre på hvordan du vil føle deg hvis du kjenner de "virkelige" dem. De gjemmer seg bak en skygge av glede for å skjerme seg fra å bli avvist.

Hvis en jente er opptatt eller sjenert, må du ikke feil det som "Jeg er ikke tiltrukket av deg" ting. Det kan bare bety at hun blir all dum og latterlig når du er rundt fordi hun ikke kan vente med koselig med deg. [Les: Hvordan fortelle om en sjenert jente liker deg - alle hennes hemmeligheter avslørt]

# 2 Hun er alltid kledd pent. En jente som er tiltrukket av deg, vil aldri at du skal se henne svette - ikke figurativt eller bokstavelig talt. Hvis du merker at selv når hun sier at hun nettopp kom fra treningsstudioet, er hun kledd i fine trenings klær uten tegn på svette hvor som helst, så sjansene er gode, hun vil ikke at du skal se henne se noe annet enn sitt beste. Det betyr vanligvis at hun er tiltrukket av deg.

# 3 Hun smiler mye eller flipper håret. Jenter kan ikke hjelpe seg selv - noen ganger bokstavelig talt. En jente som er tiltrukket av en fyr, vil prøve henne feminine wiles på ham som hun kan, selv noen ganger når hun ikke vet det.

Tegn på flørting berører ansiktet hennes, flipper eller børster håret, smiler, gjør øyekontakt og noen ganger finner måter å berøre deg på. Hvis du oppdager at hun virker engasjert når du er med, så er hun sannsynligvis tiltrukket av deg. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir bort hvis hun egentlig liker deg]

# 4 Hun finner grunner til å være i nærheten av deg. Som hudsøster, er et av tipsene for hvordan du forteller om en jente er tiltrukket av deg, at hun finner måter å bare være i nærheten av deg. Enten det betyr at du kommer inn for nær for å snakke med deg eller finne et sted ved siden av deg når det er ti andre å velge mellom, kan hun ikke hjelpe seg fra å være nær deg.

Alt hun vil, er å se deg, å lukte deg og for å fornemme deg. Alle de trenger at hun må være i nærheten, er tegn på at hun er tiltrukket av deg.

# 5 Hun har en nervøs latter når du snakker med henne. Hvis du legger merke til at hun ler på alle vitsene dine, og til og med noen ting du sier er ikke nødvendigvis morsomme, betyr det sannsynligvis at du gjør henne nervøs.

Når kvinner er tiltrukket av menn, blir de ofte nervøse over hvordan de kommer over, hva de sier, eller hvor smarte eller dumme de høres når de snakker. Hennes latter er sannsynligvis et resultat av å ikke vite hva du skal si eller være bekymret for meldingene som hun sender til deg. [Les: 16 tegn på at en kvinne er tiltrukket av deg og vil at du skal gjøre et trekk]

# 6 Hun berører deg ofte selv når det ikke er nødvendig. Hvis hun når ut og berører hver sjanse hun får, vil hun bokstavelig talt bare legge kroppen sin ved siden av din. Børstet opp mot deg, eller børstet håret fra øynene dine når som helst når hun kommer til deg, sender et blinkende lys som sier at hun finner deg attraktiv og vil ha mer av deg.

# 7 Hun blir sjalu av andre jenter og jager dem bort. Når en jente er tiltrukket av deg, er den eneste personen hun vil se deg, henne. Det gjør det grønne øynene i henne til overflaten når hun føler at hennes sted blir utfordret.

Hvis hun blir irritert når du snakker om andre jenter, selv når de bare er venner eller kollegaer, så er hun sjalu av dem fordi hun vil være den eneste som kjører gjennom sinn og kropp. [Les: Hvordan lage en jente sjalu og la henne begging for din oppmerksomhet]

# 8 Hun er en poser, men bare når med deg. Kanskje er hun noen som ikke handler om utseendet hennes eller hvordan hun ser ut. Men plutselig merker du at hun kaster på hælene til hodet til sportsbarene eller legger på strammere klær enn hun noensinne har hatt før. Det kan bety at hun har begynt å finne deg attraktiv.

Enten du har vært venner i flere dager eller år, hvis hun plutselig begynner å handle mer jente når hun er med deg, prøver hun å bruke hennes femininitet for å komme deg ved siden av deg.

# 9 Du finner henne se på deg når hun ikke mener det. Hvis du finner henne ser på deg på ulike tider, så sannsynlig, betyr det at hun dagdrømmer om deg. Noen ganger når vi er tiltrukket av mennesker, har øynene våre en tendens til å finne dem og stirrer selv når vi ikke vil at de skal eller vet. Hvis du får henne til å snike, er det et tegn på at hun finner deg attraktiv. [Les: 15 hemmeligheter å være Mr. Irresistible og få noen jenter til å jage deg]

# 10 Hun fidgets mye når du snakker med henne. Igjen, hvis du er attraktiv for henne, så kommer du til å gjøre henne nervøs. Bekymret for hvorvidt låret ser fett ut i stillingen hun er i, eller hvis du ser på hennes gode side, setter hun sannsynligvis ikke mye oppmerksomhet på ting som kommer fra munnen din. Hennes fidgeting betyr at hun er mer opptatt av hva du ser når du ser på henne enn hva du må si.

# 11 Hun ignorerer deg. Yep, som gutter som puncher jenter i armen når de er på lekeplassen, kan vi noen ganger oppføre oss jevnlig. Hvis hun plutselig har begynt å ignorere deg, svikter ikke å svare på teksten, eller tar evig tid for å komme tilbake til deg, ikke på feil måte anta at du har gjort noe galt.

Å være ledig og ignorere en fyr er noen ganger et tegn på at vi spiller hardt for å få eller at vi bare ikke vet hvordan vi skal håndtere vår tiltrekning. [Les: 20 feilfaste måter å manipulere en jente til å like deg]

# 12 Hun er leken med deg. Hvis hun ikke ser ut til å få nok av å kutte deg ned, snakke med deg, eller å plage deg, må du ikke ta fornærmelse. Den lekre siden av jentene kan bli slått på når du slår dem på.

Hvis hun fortsetter å snakke med deg eller sende deg lekne jabs, er de sannsynligvis ikke ment å skremme deg; de er ment å danne et bånd med deg og få deg til å returnere lekenheten. Hun håper det vil føre til lekeplasskontakt.

Du kan definitivt lære å fortelle om en kvinne er tiltrukket av deg. Å likne deg og bli tiltrukket av deg, er to veldig forskjellige ting. Fordi kvinner er mer tilbøyelige til forhold, håndterer kjemi, og ønsker å ha sex med en fyr, er utenlandsk.

Ofte vet vi ikke selv hvorfor vi opptrer som vi gjør, hva de merkelige attraksjonene er, eller hvordan vi lar noen vite uten frykt for avvisning.

[Les: Hvordan fortell om en kvinne liker deg - 21 subtile tegn de fleste menn ignorerer]

For å finne ut hvordan du kan fortelle om kvinnen er tiltrukket av deg, må du til og med se på måten hun oppfører seg på og ikke forsøke å bruke så mye tid på å høre på det hun sier.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar