Slik forteller du om en fyr ønsker å oppgi deg: 15 tegn på at du mangler

Noen gutter er dårlige på å vise hvordan de føler. Hvis du vil vite hvordan du forteller om en fyr ønsker å danse deg, har vi de åpenbare tegnene du mangler.

Jeg tror vi kan alle være enige om at gutta ikke er så bra med å vise sine følelser. De kan ha like mange følelser på innsiden som oss damene gjør, men de suger på å vise dem. Og det betyr at du må finne ut hvordan du forteller om en fyr vil danse deg hvis du noen gang håper på å finne kjærlighet.

For ellers kan du aldri innse at personen du liker også virkelig liker deg. Hvis du ikke kan fortelle hvordan de føler at du kanskje bare avviser dem som et alternativ helt. Heldigvis gir gutta visse tegn på at de helt vil gjøre deg deres. Vi skje bare å overse dem noen ganger.

Hvorfor er gutta så ille å vise følelser?

Du vet det er sant. De suger bare på den. Men det er ikke fordi de mangler følelser helt. Det har blitt bevist at menn føler like mye - om ikke mer - enn kvinner gjør. Men samfunnet forteller dem at de ikke kan vise det.

Hvis en fyr er skadet for tårer, vil han aldri vanligvis bryte ned, i hvert fall ikke foran noen. Og den undertrykkelsen av følelser, den er hardwired inn i ham fra en svært ung alder. Menn blir fortalt at de trenger å handle "tøft" og "mannlig", noe som betyr at de ikke kan vise hvordan de virkelig føler.

Selv om dette kan hjelpe dem med å unngå å plage på skolen, gjør det absolutt ingen fordeler når det gjelder damene. Du kan ikke fortelle hvordan de føler, siden de alltid skyver sine følelser unna. Men de kan ikke skjule hvert eneste tegn som gjør at du kan vite hvordan du skal fortelle om en fyr ønsker å date deg. [Les: 3 store grunner menn føler seg emasculated]

Hvordan fortelle om en fyr ønsker å date deg

Hvis det ikke blir lett først. Etter en stund, vil du imidlertid plukke opp disse tipsene super enkelt. Når du vet hva du skal se etter, vil de være veldig opplagte og du vil se hvor mange gutter som faktisk ønsker å date deg.

# 1 Han forteller mange vitser rundt deg. Gutter vil alltid prøve å få jenta de liker å le. Det er sannsynligvis det største tegnet for å passe på hvis du tror en fyr kanskje liker deg. Jo, noen gutter er bare morsomme mennesker.

Vær oppmerksom på når hans oppførsel begynte å bli mer om vitser og få deg til å le enn noe annet. Det betyr at han er i deg. [Les: 14 måter å vite sikkert om en fyr flirter med deg]

# 2 Han snakker ofte om seg selv. Vær forsiktig med hvordan du reagerer på gutta som dette fordi det i utgangspunktet virker som om de er egoistiske, men hvis du ser litt nærmere, vil du innse at de bare vil at du skal bli kjent med dem. Gutter som deler informasjon om hvem de er som en person, er de som ønsker å date deg.

# 3 Han prøver å snakke om deg. Gutter er ikke bare kryper når de spør deg mye om deg selv. Noen av de tror virkelig at du er interessant og egentlig som deg. For å vite hvordan å fortelle om en fyr ønsker å danse deg, må du bli veldig god til å skille mellom skumle, overdrevne spørsmål og spørsmål som viser deres interesse. [Les: 6 subtile flørtespørsmål, din forelskelse kan spørre deg]

# 4 Han tekster du først. Gutter er ikke typisk typen for å tilbringe timer teksting noen hvis de ikke liker dem. Faktisk, de definitivt ikke tekst deg først uten grunn. Hvis han sender deg en tekst først oftere enn ikke med bare en, "hei, hvordan har du det?" Han definitivt ønsker å date deg.

# 5 Han foreslår at du følger med ham for å henge ut. Dette er ikke nødvendigvis han som tyder på at dere to er ute alene, men han ber deg om å følge med ham for å henge sammen med en gruppe. Han bruker i utgangspunktet dette som en prøvekjøring for å se om han liker ideen om å dukke opp med deg et eller annet sted. Og det er fordi han liker deg.

# 6 Han komplimenterer din personlighet og interesser. Dette er mye mer å fortelle enn noen kompliment om ditt utseende. Gutter gir deg ikke bare et kompliment om din personlighet eller interesser, med mindre de virkelig betyr det. Hvor rart vil det være å si, "du har god smak i musikk," hvis de hatet den typen musikk? De gjør dette fordi de ønsker å date deg. [Les: 25 ting sier folk når de liker deg]

# 7 Han bringer deg rundt sine venner. En fyrs venner er i utgangspunktet alt for dem. Hvis han foreslår at du to går og henger sammen med vennene sine, er det som en test. Han vil sørge for at du får det bra med dem.

# 8 Han prøver å tilbringe tid med vennene dine. Prøver han å ta med seg når du går henge med vennene dine når du er i en gruppe? I så fall er det sannsynligvis fordi han prøver å komme på sin gode side. Han vet at du vil gå til dem for deres meninger om ham, så han vil gjøre et godt inntrykk.

# 9 Han driller deg. Vi blir aldri helt oppvoksende for å vise folk vi liker dem. Gutter gjør det ikke, i det minste. For å vite hvordan å fortelle om en fyr ønsker å danse deg, bare se på måten de gjør narr av deg. Hvis det er lett, oppriktig å plage, liker han deg helt.

# 10 Han prøver å betale for mat eller drikke. Noen venner gjør dette bare fordi de er hyggelige, men det betyr vanligvis at det er dypere følelser på spill.Han prøver i utgangspunktet deg allerede, men du kan bare ikke fortelle. [Les: Lær din mann å være ridderlig]

# 11 Han lener seg nær å snakke med deg. Dette er virkelig merkbar hvis du er i en gruppe sammen. Lner han seg nærmere deg, slik at dere to er de eneste som kan høre? I så fall er det fordi han liker deg og sannsynligvis ønsker å date deg.

# 12 Han har merkbart vært dressing bedre. Hvis du har vært venner for en stund og har lagt merke til at han definitivt har oppdørt garderobespillet, er det fordi han sannsynligvis liker deg. Du kan se dette sikkert hvis du to er de eneste som henger ut og han kle seg fortsatt.

# 13 Han "spøk" flirter med deg. Mange gutter prøver å gjemme sine følelser bak sjokket, og det kan manifestere seg i noen lekende, "spøk" flørting. Han vil sannsynligvis slippe virkelig cheesy linjer, og du vil både le av hvordan latterlig den typen flørting er. Men egentlig, han flirter faktisk med deg. [Les: 12 tegn som viser at han flirter med deg]

# 14 Han foreslår å henge ut alene. Hvis han er den som gjør forslaget om at bare dere to ser en film eller går til middag, liker han deg definitivt. Faktisk ville dette i utgangspunktet være som en dato. Du kan sikkert vite om han ser ut og lukter bra.

# 15 Han forteller deg hvordan han føler. Noen gutter er så dårlige på tegn at de etter en stund vil gi inn og bare fortelle deg. Åpenbart, det er et ganske stort tegn en fyr ønsker å date deg. Hvis han sier det, mener han det og tror på meg, han har sannsynligvis følt den måten en stund hvis han faktisk forteller deg om det.

[Les: 11 tegner en fyr som faktisk ønsker å date deg]

Noen gutter vil være virkelig på forhånd om hvordan de føler seg mens andre gjemmer nesten hver unse følelse de har for deg. Å vite hvordan du forteller om en fyr ønsker å danse deg, uavhengig av disse tingene, vil hjelpe deg med å finne kjærlighet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar