Hvordan å si om en fyr elsker deg: 22 tegn som aldri vil gå galt

Lurer på hvordan du forteller om en fyr elsker deg? Det vil ikke være vanskelig å vite etter at du har lest dette. Disse 22 tegnene indikerer at han er forelsket!

Enten han faktisk sa de tre små ordene eller ikke, føler seg sikker på at noen virkelig elsker deg, kan du være vanskelig. Han kan være en av de gutta som holder kortene sine svært nær brystet, eller kanskje sier han det hele tiden, men du kan ikke være sikker på om han virkelig betyr det. Når det gjelder å vite hvordan man forteller om en fyr elsker deg, må du forstå signalene han sender.

Uansett årsakene til at du er usikker, er du ikke alene. Mange kvinner sliter med å føle seg sikker på at en fyr elsker dem. Kanskje de ikke vil være de første til å utrope deres kjærlighet, spesielt hvis de ikke er sikker på at fyren føles på samme måte.

Hvordan fortelle om en fyr elsker deg: De 22 tegnene du trenger

Selvfølgelig er det viktig å huske at vi alle føler oss litt usikre fra tid til annen. Mens det er ok, hvis du virkelig tviler på hans følelser overfor deg, kan det være lurt å spørre deg selv hvorfor. Hvis en fyr elsker deg, bør du føle seg trygg og fornøyd med ham. Hvis du er så full av tvil om at du stiller spørsmål om hans følelser overfor deg, bør du vurdere hva som forårsaker det før det ødelegger forholdet ditt.

Kjærlighet er en utfordrende reise. Mens det er rimelig å si at hver mann er annerledes, er det visse tegn og atferd som de fleste gutter viser når det gjelder å vite hvordan man skal fortelle om en fyr elsker deg.

Så, hvis du ikke er sikker og vil føle deg tryggere, hold øynene og ørnene åpne og se opp for telltale tegnene på hvordan å fortelle en fyr elsker deg - eller hvis det bare er leppeservice.

# 1 Han behandler deg med respekt. Gode ​​relasjoner er bygget på gjensidig respekt. Hvis han elsker deg, føler du deg respektert i forholdet. Dette er en god indikator på hvordan han føler seg og hvor seriøst han tar forholdet ditt. [Les: 100 tegn på at du er en jente som er bortskjemt heldig forelsket]

# 2 Han lytter til deg riktig. Når du blir forelsket i noen du vil vite alt om dem. Spør han deg mange spørsmål og faktisk lytte til svarene dine? Husker han de tingene du har fortalt ham? Hvis svaret er ja, er det et godt tegn på at han har falt for deg. [Les: 25 tegn han virkelig elsker deg selv om han ikke sier det høyt]

# 3 Han forstår deg. Føler du deg som om han bare får deg? Hvis han har falt for deg, og du føler det samme, føler du deg helt i harmoni med hverandre. For en fantastisk følelse som er!

# 4 Han blir beskyttende av deg. Føler du deg trygg og beskyttet når du er med ham? Står han opp for deg og blir beskyttende i situasjoner der han vet at du kan føle deg sårbar? Dette er gode tegn på hvor sterke hans følelser er.

# 5 Han deler visjonen din om fremtiden. Hvis han er fallet for deg, ser han dette som en langsiktig ting. Hvis han deler din fremtidssyn og hvordan ting skal være, og du blir begeistret for planer som er vei fremover, er dette et annet godt tegn på at han elsker deg.

# 6 Han snakker om de store greiene. Har du samtaler om viktige ting som å bo sammen, ekteskap eller barn? Hvis han er opptatt av slike alvorlige samtaler med deg, betyr det at han elsker deg og ønsker å være med deg for alltid.

# 7 Han introduserer deg til foreldrene sine. Ofte vil en fyr ikke føle seg komfortabel å introdusere en kjæreste til foreldrene, med mindre han føler at han har falt for henne. Har du møtt dem enda? I så fall er dette et positivt tegn! [Les: De 20 tegn på at en mann faller for deg]

# 8 Han er super kjærlig. Er han alltid hengiven med deg? Han vil åpenbart være nær deg hele tiden og kan ikke få nok av deg. Absolutt et tegn på kjærlighets første kjærlighet!

# 9 Han gir ofre for deg. Hvis du elsker noen, kompromitterer du og ofrer for den personen. Hvis han velger deg og prioriterer deg selv om det kanskje ikke er noe han virkelig vil, men gjør det uansett, kan dette være et tegn han elsker deg.

# 10 Han ønsker å tilbringe tid med deg. Hvis han blir forelsket i deg, merker du sannsynligvis at han vil bruke mye tid med deg. Han vil ikke spille spill og blåse deg av. [Les: Er han vanskelig å få? 13 tegn er han ikke helt inn i deg]

# 11 Han gir deg plass. Samtidig er en fyr i kjærlighet og føler seg sikker på det, og lar deg ha din egen plass hvis du trenger det også. [Les: Hvordan gi noen plass uten å miste dem]

# 12 Han er glad for at dere begge skal gjøre dine egne ting. Selv om det kan virke counterintuitive hvis forholdet ditt utviklet seg til scenen hvor du er forelsket, vil du gjerne la hverandre gjøre sine egne ting. Det betyr ikke at han ikke vil bruke tid med deg, bare at han er sikker og glad nok til å vite at han ikke trenger å imponere deg hele tiden!

# 13 Han blåser deg ikke av. Et klart tegn når det gjelder å vite hvordan man forteller om en fyr elsker deg, er å se om han gir deg respekten du fortjener. En fyr som elsker deg, vil ikke rote rundt. Han legger til planer og vil ikke blåse deg av, fordi han ønsker å se deg så mye som mulig. Han ser deg som en viktig person i livet hans.

# 14 Han gjør små, søte ting. Noen ganger er det de små tingene som teller.Hvis han viser sin kjærlighet ved å lage små, søte ting, tenker han åpenbart på deg og vil gjøre fine ting for å vise hvor mye han bryr seg.

# 15 Han er ikke redd for en liten PDA. En fyr som elsker deg, vil ikke være flau for å vise sin kjærlighet til deg i det offentlige. Hvis han fortsatt er super søt med deg når du er ute i det åpne og foran venner og familie, vil han at verden skal vite at han er mannen din.

#16 Han kommuniserer med deg godt. Gode, sunne relasjoner handler om god kommunikasjon. Dette betyr ikke at han må være den typen person som kaster om sine følelser hvert femte minutt, men god kommunikasjon viser at han vil åpne opp, være sårbar og dele ting med deg. [Les: 7 grunner kvinner forstår ikke menns kommunikasjonsstil]

# 17 Han bryr seg om deg. Hvis en fyr elsker deg, bryr han seg om deg. Det er enkelt som det. Han bør se deg og dine behov som en prioritet, og du burde føle det er det han gjør.

# 18 Han gir ikke opp - selv når tider blir tøffe. Hvert par går gjennom dårlige flekker og argumenterer - hvis mannen din elsker deg, vil dette ikke fase ham. Det er greit å falle ut fra tid til annen, men du vet dypt ned, dette påvirker ikke forbindelsen de to har.

# 19 Han gir deg utseendet. ' Hvis du vil vite hvordan du forteller om en fyr elsker deg, husk at det ofte kan sies mye på bare ett blikk. Når du ser på øynene hans, kan du se det? Det kan være det eneste tegnet du trenger!

# 20 Han støtter deg. Å være forelsket betyr at du støtter hverandre og hjelper hverandre med å nå dine mål. Føler du at han støtter og oppfordrer deg til å være det beste du kan være?

# 21 Han forteller deg at han savner deg når du er fra hverandre. Kjærlighet får oss til å kreve den andre personen, og mens han skal være glad for å la deg gjøre dine egne ting, savner han deg fortsatt som gal når du er borte. [Les: 25 tegn er han virkelig forelsket i deg selv om han ikke sier det høyt]

# 22 Han sier 'vi' i stedet for 'jeg'. Når han snakker om planer eller ideer for fremtiden, bruker han oss eller jeg? Sondringen er liten, men viktig. Hvis han sier 'vi', er hans tankegang at dere to kommer som en enhet, et par, og at han vil involvere deg i beslutninger om hans fremtid - hvorfor? Fordi han elsker deg selvfølgelig!

Husk at det er mange grunner til at en fyr kanskje ikke føler seg klar til å si at jeg elsker deg når han faktisk føler det. Å være redd for avvisning, gjør vondt i fortiden, eller bare ikke vite hvordan man kan verbalisere hans følelser betyr at det tar ham litt lengre eller trenger litt coaxing for å få disse ordene ut!

[Les: 20 sikkert tegn til å lese din manns sinn og se om han elsker deg]

Å vite hvordan å fortelle om en fyr elsker deg kan være vanskelig til tider. Men ved å følge tipsene og hintene ovenfor bør du ha en klar ide. Husk, la han ta sin tid. Det er bra han behandler det som en stor avtale. Ikke tving ham inn i det og la han si det når han er klar!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar