Slik forteller du om en fyr liker deg: Den komplette veiledningen til å avkode Guys

Gutter kan være vanskelig å lese, men når du fokuserer på disse tegnene, vil du vite alle hemmeligheter for å vite hvordan du forteller om en fyr liker deg på et øyeblikk!

Menn - de mystiske skapninger på jorden. Bare tuller. Egentlig er de ganske opplagte vesener. Du trenger bare å holde øye med skiltene de gir bort. Spesielt skiltene for hvordan å fortelle om en fyr liker deg. Hvis du er distrahert av hans søte ansikt og store armer, vel, smekk ut av det, har du jobb å gjøre!

Hvordan fortelle om en fyr liker deg - Det er alt i de små tingene han gjør

Det er på tide å se nærmere på fyren du liker, og se om han viser deg han er interessert. Hvis du lurer på hvordan du forteller om en fyr liker deg, her er de 13 tegnene du trenger for å holde øye med.

# 1 Han forteller deg. De fleste menn sier til slutt at de er interessert i deg. Hvis dette skjer, trenger du ikke å analysere deres hver bevegelse.

Hvis han sier at han er interessert i deg, nå har du den første delen tatt vare på. Så hva er neste? Er han interessert i deg som en oppkobling? Venner med fordeler? Seriøst forhold? Du må vite hva han leter etter.

Hvis du vil være hans kjæreste, men han vil bare ha en uformell tilkobling, er du åpenbart ikke på samme side. Spør ham hva han leter etter, ikke vær sjenert fordi du fortjener å vite hvor du to står. [Les: 17 sordid tegn han ser deg akkurat som en oppkobling og ingenting mer]

# 2 Det er alt i kroppsspråket. Jo, han kan ignorere deg eller opptre som om han ikke er veldig interessert, men hva sier hans kropp? Shakira hadde rett, hofter lyver ikke. Bare stirrer ikke på hoftene, det var ikke ment å være helt bokstavelig.

Hør, hvis du tar hensyn til kroppsspråket, finner du svarene. Hvis han er interessert, vil han speile deg, etterligne kroppsspråket ditt. Dette betyr at han prøver å koble seg til deg. Hvis han lener seg til deg når du snakker, har føttene peket mot deg, det er gode tegn.

Men hvis føttene peker bort fra deg, ignorerer han deg og holder avstanden. Vel, kjære, dette er ikke fyren for deg. [Les: Liker han meg? 18 måter å avkode sitt kroppsspråk umiddelbart]

#3 Han vil bli kjent med deg. Er han interessert i å vite om den tiden du falt av sykkelen din da du var seks? Eller historien om hvordan foreldrene dine møtte? Tro meg, hvis de ikke er interessert i deg, ville de ikke sitte rundt og lytte til disse historiene.

Hvis han prøver å bli kjent med deg, liker han deg. Hvis han bare spurte deg hvor du er fra eller hvor du går i skole - ikke ta det som et ekteskapsforslag. Små snakk kan sees som bare enkle manerer, men hvis han fortsetter med dypere og mer personlige spørsmål, velger han å se hvem du er. [Les: 15 måter å fortelle om noen liker deg uten å spørre dem]

# 4 Det er alt i øynene. Gir han deg galne øyekontakt? Ok, du kan ha noe fast i tennene dine, men sannsynligvis er han i deg. Hvis du ser på ham og øyekontakt varer litt lengre enn normalt, vil du kjenne følelsen. Han prøver å koble til deg. Så sensuell.

Hvis han stirrer på deg mye lenger enn nødvendig, er det litt skummelt, så jeg anbefaler å se bort og forlate området. Jeg har sett CSI, jeg vet hvordan dette spiller ut.

# 5 Han smiler mye rundt deg. Han er en glad fyr! Hvorfor? Fordi han snakker til jenta som han liker. Hvorfor ville han ikke smile? Hvis fyren ler og smiler rundt deg, gleder han seg selv. Nå, bare fordi han smiler ikke nødvendigvis betyr at han liker deg, men hvis han smiler uten grunn, så er det annerledes.

Jeg mener, du har smilte før uten grunn når du er ved siden av en fyr fordi du liker ham, så det er ikke noe annet for ham. Hvis du vil vite hvordan du forteller om en fyr liker deg og har tenkt å teste dette, gi ham øyekontakt og smil på ham - hva gjør han? Gå bort? Smil tilbake? [Les: Har han en forelskelse på meg? 20 tegn han bare ikke kan skjule]

# 6 Han starter samtalen. Ingen fyr starter en samtale med en jente han er ikke litt interessert i, med mindre han må. Men kom igjen, tenk på det. Du er en fyr på en fest, og du ser en jente du er interessert i, men i stedet går for å snakke med den som ikke ekstremt opphisser deg. Det skjer bare ikke.

Du burde vite en ting, gutta liker ikke å kaste bort tiden sin. De ønsker ikke å snakke med folk de ikke er interessert i. Ærlig, hvem gjør det? Så, hvis han kommer til deg for å starte en samtale, er han nysgjerrig og ønsker å bli kjent med deg.

# 7 Han bruker ikke telefonen når han er rundt deg. I dag er det umulig å henge med noen med mindre deres øyne limes til telefonen. I utgangspunktet er det som å slappe av alene.

Så, hvis denne fyren kommer opp for luft fra telefonen og ikke ser på den hele tiden, er han med deg, vel, du fikk deg selv en keeper. På den annen side, hvis han kommer opp for å snakke med deg og teksting hele tiden, er han enten et røvhull eller ... hmm ... nei vent, det er det eneste han kan være.Ikke stå rundt og prøv å fortsette samtalen med ham, bare gå. [Les: Unngå dem som pesten: 16 typer gutter ikke til dato]

# 8 Han komplimenterer deg. Hvis han ikke kan holde øynene av deg og komplimenterer deg på hvor pen du ser. Jeg tror ikke engang jeg må forklare denne. Han er i deg. Menn er ekstremt visuelle, så hvis du ser ut som en bombeskalle, kommer han til å legge merke til det.

# 9 Han berører deg. Jeg mener ikke å røre som han, knyttneve, støter deg hei. Hvis du har en venn som gjør det, må du minne ham om at det ikke er 2008 lenger. Jeg mener å røre som han beiter ryggen med fingrene, eller han tar hånden din når du to løper over gaten. Hvis han berører deg når han ikke trenger det, prøver han å få fysisk kontakt med deg.

Og stol på meg, folk vil ikke være fysiske med noen de ikke er interessert i. Du kan alltid teste dette ved å berøre ham og se hans reaksjon. Hvis han plager seg som en slug som er doused med salt, ta et skritt tilbake. Hvis han berører deg igjen, vel, du er velkommen. [Les: Slik flirter du uten å gjøre det klart]

# 10 Han finner en grunn til å snakke med deg. Han så et morsomt YouTube-klipp og delte det med deg på Facebook, eller meldte deg om noe du postet. Var det virkelig nødvendig? Sannsynligvis ikke, men han prøver å få en samtale i gang.

Så, gå med det. Til slutt utvikler denne samspillet og hvem vet hvor det vil ta deg. Hvis du fortsatt ikke er sikker, kan jeg minne deg om at folk ikke slipper å kaste tiden til å snakke med folk som de ikke finner interessante.

# 11 Han husker de små detaljene. Dette er veldig viktig når det gjelder å vite hvordan man forteller om en fyr liker deg. Det viser at han ikke bare lytter, men bryr seg om hva du sier. De fleste menn har selektiv hørsel, de hører hovedpoengene til hva du sier så hvis du spørsmåler dem, har de noe å bakke seg selv.

Men du vil ikke ha det, du vil ha en fyr som kommer til å høre på deg og være fullt engasjert i samtale. Så, hvis han husker små detaljer, er det et tegn. [Les: Er han tiltrukket av deg? 16 giraways å passe på for]

# 12 Han nevner ikke andre kvinner. Personlig er jeg sterkt imot flørting med gutter som har kjærester, men la oss bare si for eksempel at han har en. Nevner han henne når han er rundt deg, eller er det at hun plutselig ikke eksisterer?

Han bringer henne ikke av en grunn, han vil ikke at du skal vite eller bli påminnet om at han ikke er fullt tilgjengelig. Eller kanskje han er singel og nevner ikke en eneste kvinne når du tilfeldigvis tar opp temaet kvinner - det er et godt tegn fordi han ikke vil ha noen annen kvinne, men deg. [Les: 20 tegn på tiltrekning i den aller første samtalen]

# 13 Hans venner holder svaret. Hans venner vet. På samme måte som kvinner, kjenner våre venner minuttet vi er interessert i en fyr. De er ikke forskjellige. De liker å tro at de er, men det er de ikke.

Faktisk tror jeg de er enda verre. Hans venner kommer til å vite at du er jenta han er interessert i. Så, hvis du møter vennene dine, se dem. Se øyekontakt de gir hverandre, lytt til hva de sier. De vil fortelle deg, du trenger bare å lytte.

[Les: Er min venns venn som meg? 15 tegn han er helt knusing på deg]

Når du får tak i det, finne ut hvordan du forteller om en fyr liker deg, er det ganske enkelt. Alt du trenger å gjøre er å holde øynene og ører åpne. Og ikke bekymre deg, du vil finne ut om han er interessert i deg på kort tid.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar