Slik forteller du om en jente liker deg gjennom tekst: 14 positive tegn

Innholdsfortegnelse:

Slik forteller du om en jente liker deg gjennom tekst: 14 positive tegn
Slik forteller du om en jente liker deg gjennom tekst: 14 positive tegn
Anonim

Du trodde du hadde problemer med å se om hun liker deg personlig. Nå har du en annen utfordring foran deg: hvordan å fortelle om en jente liker deg gjennom tekst.

Å prøve å se om noen er interessert i deg, er ikke den enkleste tingen. Jo, noen er super åpenbare. Imidlertid prøver de fleste å undertrykke sine følelser og vise svært subtile og skjulte tegn. Poenget er at du må bære din detektivhatt og dechifere hva som er hva. Men nå må du også finne ut om de er interessert i deg via tekstmelding. Forstå hvordan du forteller om en jente liker deg gjennom tekst er viktig.

Hvordan fortelle om en jente liker deg gjennom tekst - 14 åpenbart flørtende tegn du ikke kan gå glipp av

Jeg mener virkelig, prøver de å gjøre oss galne? Men hør, du trenger ikke å freak ut. Du kan fortsatt finne ut om hun er i deg, du må bare se på skiltene. Støtende, de er ikke veldig forskjellige fra å være i person. Selv om det er mye enklere enn å stå foran dem.

# 1 Er hun bare flørtende eller høflig? Du må vite forskjellen. Hvis ikke, kan du bli alvorlig kaste bort tiden din. Selvfølgelig skal du lære tegnene på at hun er interessert. Men dette er noe du må føle. Er hennes svar ekte? Eller virker de falske? [Les: Er hun flørtende eller bare vennlig? Slik forteller du forskjellen]

# 2 Hun starter samtalen. Hvis hun starter samtalen, så er det et flott tegn. Vi liker å bli jaget. Men hvis vi er interessert i deg, har vi ikke noe problem å si hei. Hvis hun aldri starter en samtale med deg, er hun sannsynligvis ikke inn. Så, prøv å slå av og vent på at hun kommer til deg.

# 3 Hun handler om uttrykksikonene. Jeg vet, det er dumt, men uttrykksikoner er faktisk gode indikatorer for tiltrekning. Nå, hvis hun er en av de jentene som bruker et smilende ansikt etter hvert andre ord, ikke se dypt inn i det. Men hvis hun av og til gir deg et kissy ansikt eller smiley ansikt, er det en fin touch. [Les: Hvordan fortell om en jente flirter med deg: 18 telltale tegn]

# 4 Se på svarene hennes. Hva er hennes svar? Sier hun bare "k" eller "lol"? Hvis så, kom igjen, det er på tide for deg å kutte tapene dine, du blir spilt. Hvis du lurer på hvordan du forteller om en jente liker deg gjennom tekst, handler det om de små detaljene.

Hvis hun snakker tilbake og stiller spørsmål, vel, hvorfor ville hun ikke være interessert i deg? Hun investerer tydelig tiden i å snakke med deg. [Les: Er du kjedelig henne? 20 tydelige tegn på at hun ikke er interessert]

# 5 Hun stiller deg spørsmål. Spør hun deg spørsmål om deg selv eller hva du gjør? Hvis ja, prøver hun å bli kjent med deg og se hvilken type person du er. Hun ville ikke gjøre dette hvis hun ikke var interessert, så ta dette og bruk det til din fordel.

# 6 Hun driller deg. Dette flirter, folk! Så, hvis du ikke hopper på muligheten, kan jeg ikke hjelpe deg. Hvis hun plager deg over tekst, flirter hun. Det du trenger å gjøre er å flirte tilbake. Hva kan gå galt? Du er hjemme på sofaen din, hun er ikke foran deg, så det er ikke nødvendig å være nervøs. [Les: 8 store tips en jente dråper når hun vil at du skal gjøre et trekk]

# 7 Fokus på temaene i samtalene dine. Hva snakker du faktisk om? Hvis hun skriver deg, hva er emnet? Er det om deg eller henne eller hva som må gjøres for lekser? Bare fordi hun sier deg, betyr ikke at hun liker deg. Du bør se på hva du snakker om.

# 8 De ekstra bokstaver. Ja, jeg vet, du tenker nok at det ikke er så mye, men de ekstra yene viser deg mye. Hvis hun sier "pleeeeaaaseeee" eller "heyyyy", gir den en søt og flørtende tone til hennes melding. Hold øye med det og bruk det til å flørt med henne. [Les: Gjør henne din: Slik flirter du med en jente over tekst]

# 9 Hun kommenterer dine andre sosiale medier. Hvis hun skriver om noe innlegg du legger på Facebook eller et bilde på Instagram, ser hun på hva du gjør. Du burde være smigret. Så det viser tydelig at hun ikke bare snakker med deg, men hun holder seg oppdatert på livet ditt via sosiale medier.

# 10 Hun ber om å henge med deg. Vel, jeg mener, hvis hun ber om å tilbringe tid med deg bort fra mobiltelefonene dine, er det et tydelig tegn. Kvinner bruker år til å snakke med noen via tekstmelding og aldri møte dem. Så, hvis vi begynner å henge ut, betyr det noe.

# 11 Hun venter ikke tre dager for å skrive tilbake. Hvis hun svarer relativt raskt, hvilket er subjektivt, men la oss si om et par timer, er det et godt tegn. Jeg svarer ikke på folk jeg ikke er interessert i. Jeg mener, det gjør jeg, men det tar meg bokstavelig talt en uke å gjøre det. Hvorfor? Fordi jeg ikke bryr meg. Jeg vet at det er hardt, men det er sannheten. [Les: Hvordan spørre en jente hvis hun liker deg * uten å spørre *]

# 12 Hun sender deg bilder. Nå snakker jeg ikke om nakenbilder, men hvis det skjer bra, vet jeg ikke hvorfor du leser dette.Det er et klart tegn hun vil ha deg. Men hvis hun sender deg bilder av hva hun gjør dag-til-dag eller et bilde av noe som minnet henne om deg, er det et godt tegn.

# 13 Hun ler. Men jeg mener en faktisk latter, ikke den "lol" eller "lmfao" crap. Det er nå bare en erstatning for å si "k." Hvis hun faktisk skriver ut "hahaha," det er et godt tegn hun virkelig fant det du sa å være morsom. Og husk, jenter elsker en fyr som får dem til å le. [Les: 50 flørtende tekstmeldinger som er sikker på å få henne til å smile]

# 14 Hun svarer faktisk. Nå er dette et flott tegn. Svarer hun faktisk? Eller består samtalene dine av deg og sier "hei, hva skjer" hver annen uke. Hvis det er tilfellet, ser du desperat, mann. Selv om bare fordi hun svarer, betyr det ikke at hun er interessert i deg. Men det er definitivt ikke et dårlig første tegn.

[Les: Hvordan jentene flirter - 15 tegn på at hun tydeligvis er mer enn bare snill mot deg]

Så nå, når du vet tegnene på hvordan du forteller om en jente liker deg gjennom tekst, ser du noen av dem i samtalene med henne? Hvis så, flott! Fortsett slik. Hvis ikke, stopp meldingen henne for en stund. Hun kan starte en samtale. Hvis ikke, er det nok av andre jenter.

Populært emne