Slik forteller du om en jente er interessert: 20 tegn hun er virkelig i deg

Innholdsfortegnelse:

Slik forteller du om en jente er interessert: 20 tegn hun er virkelig i deg
Slik forteller du om en jente er interessert: 20 tegn hun er virkelig i deg

Video: Slik forteller du om en jente er interessert: 20 tegn hun er virkelig i deg

Video: Slik forteller du om en jente er interessert: 20 tegn hun er virkelig i deg
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Jenter er ikke alltid lett å lese, spesielt når de liker deg. Slik forteller du om en jente er interessert, annet enn flat-out spør henne.

Jentene er ufattelige skapninger. Det er ikke som om jeg selger kjødet mitt, for å være ærlig, forstår jeg oss heller ikke noen ganger heller. Når vi liker noen, er det mange forskjellige måter vi oppfører oss på. Å finne ut hvordan du forteller om en jente er interessert, kan høres enkelt, men til tider kan det være alt annet enn.

Jenter er ikke som gutter. Vi slår deg ikke i skulderen når vi liker deg på lekeplassen. Vi skjuler hvordan vi føler seg noen ganger, vi spiller hardt for å få, og vi får deg til å jobbe for det. Den gode nyheten er at hvis du holder fast med det og viser at vi er verdt det lange tråkket, vil du vinne vårt hjerte for alltid.

Slik forteller du om en jente er interessert

Hvis du tror at en jente ikke er interessert, tenk igjen. Det er ting som kan virke som en ting, men kan faktisk bety en annen. Det er tegn som sier at vi definitivt ikke liker deg, og da de som sier at vi definitivt gjør. Hvordan forteller du forskjellen? Slik forteller du om en jente er interessert i deg.

# 1 Hun sier hun er opptatt, men viser seg senere uansett. Det er motløsende at du synes aldri å kunne få henne alene eller å komme ut med deg. Hun sier at hun er opptatt og så viser seg senere. Ikke ta det som et tegn på at hun ikke vil være med deg.

Kanskje hun virkelig er opptatt eller prøver å spille hardt for å få. Det du savner er at hun viser seg. Hvis hun ikke var interessert, ville hun ikke komme opp i det hele tatt. Faktisk ville hun sørge for aldri å gjøre det ut i det hele tatt.

# 2 Hun svarer på tekstmeldingene dine. Så hun tar en hel dag for å komme tilbake til deg for en enkel "hvordan har du det?" Ikke misforstå det for et tegn på at hun ikke er interessert i deg. Hvis hun ikke var det, ville hun ikke svare deg i det hele tatt.

Når en jente ønsker en fyr å gi opp og gå hjem, svarer de ikke. Mest sannsynlig prøver hun å finne ut om hun vil ta neste trekk med deg, eller hun spiller hardt for å få. Dette er en flott ting å se etter når du lærer å finne ut hvordan du vet om en jente er interessert. [Les: Hva du trenger å gjøre når hun spiller hardt for å få]

# 3 Hun ser alltid banging selv etter å ha kommet fra "gym." Du får aldri se henne i svette bukser eller svette. Du vet hvorfor det er? Hun vil ikke at du skal. Hvis hun alltid har gjort seg til "T", selv når hun sier at hun har jobbet hele dagen eller bare kom fra å trene, viser det seg interesse. Hun vil bare se deg på sitt beste. Hun går sannsynligvis hjem for å gjøre seg presentabel før hun kommer, noe som definitivt sier at hun er i deg.

# 4 Hun flirter med andre gutter, men forlater ikke med dem. Bare fordi hun flirter med andre gutter eller aksepterer drinker når du er ute sammen, betyr det ikke at hun ikke er interessert i deg. Kvinner liker å holde sine valg åpne, men enda viktigere, de vil at du skal vite at du ikke er den eneste fisken i havet eller den eneste som prøver å få henne på kroken.

Hvis hun flirter med andre gutter, betyr det ikke at hun ikke er interessert, bare motsatt. Hvis hun ikke er i kontakt med dem og fortsatt er med deg, forsøker hun sannsynligvis å gjøre deg sjalu, og selv ser mer ønskelig ut. [Les: 12 tegn hun vil at du skal jage henne og er bare å være en strid]

# 5 Hun tekster deg, mye. Hvis hun ikke var interessert i deg, ville hun ikke smsere deg. Jo, du er en "god venn", men hvor mange av dem har hun i sitt liv? Hvis hun blåser opp telefonen regelmessig, så er det et ganske godt tegn på at hun er interessert i deg. Selv om hun er en sosial sommerfugl, hvis hun ikke var interessert i deg, ville hun sende noen andre tekstmeldinger.

# 6 Hun fortsetter å vise seg på de samme stedene. Det er ikke bare tilfeldighet at hun fortsetter å dukke opp på alle de samme stedene som deg. Hvis hver gang du vender deg, støter hun til deg ved et uhell, det er ingen ulykke i det. Hun søker deg med grunn. Det er grunnen til at hun graver deg.

# 7 Hun gjør uventet fine ting for deg. Jenter viser noen ganger sin interesse på forskjellige måter. Hvis hun fortsetter å gjøre fine ting for deg, fortsetter du å dukke opp på skrivebordet eller inngangsdøren din, som sier "Jeg liker deg." Når en jente blir slått, tenker hun på en fyr hele dagen. Disse små "tingene" forteller deg at du er i hennes sinn, og det er sannsynligvis ikke bare en "venn" ting. [Les: 18 telltale tegn hun faktisk flirter med deg]

# 8 Hun blir opprørt når du snakker med andre jenter. Hvis hun ser ut til å bli litt ærket av når du snakker om andre medarbeidere som er kvinnelige eller "jentevenner" i livet ditt, er hun i deg. Hun vil ikke at du skal vite, men det siste hun vil høre er at du tenker på en annen jente, spesielt når du snakker med eller rett foran henne. Hun vil være den eneste som løper gjennom tankene dine.

# 9 Hun prøver alltid å se på telefonen din. Før hun skal avsløre sin interesse for deg, vil hun sørge for at du ikke er spiller eller har ti forskjellige jenter på siden.Hvis hun kontinuerlig sjekker tekstmeldingene dine når de kommer opp for å ta en titt, betyr det at hun er interessert i hvem du snakker med, ok, hun er i deg.

# 10 Hun ser på eller følger deg på sosiale medier. Hun er ikke bare nysgjerrig *, eller kanskje hun er *, men hvis hun ikke var interessert i deg, ville hun ikke stalking dine sosiale medier kontoer eller hele tiden prøve å se på hva du er opptatt av.

# 11 Hun ringer deg når hun trenger hjelp eller kommer i trøbbel. Hvem kaller vi når vi kommer i vanskeligheter? Vel, hvis det ikke er våre foreldre, er det personen vi vet vil være der fordi de er nærmest vårt hjerte. Hvis hun bare ringer deg når du er i trøbbel, er det en ting.

Men hvis hun kaller deg ofte og du er den første personen hun ringer i en nødstilfelle, gjett hva? Du er hennes "beredskapskontakt", et annet ord for betydelige andre.

# 12 Hun virker som et uendelig spørsmål. Du kjenner alle de spørsmålene som virkelig kan komme under huden din? Hun ber dem ikke å være irriterende; hun spør fordi hun virkelig ønsker å bli kjent med deg og hva du handler om. Jeg vet at det er irriterende, men den gode nyheten er at det er sannsynligvis fordi hun liker deg.

# 13 Hun har stadig grunn til å ringe. Hvis telefonen din stadig ringer og ber deg om å møte deg, fordi hun har billetter til noe, eller fordi hun bare har noe morsomt å si, så er du ikke bare hennes venn. Hun har tonnevis av dem; hun prøver å danne en forbindelse med deg.

# 14 Hun børster opp mot deg " ved et uhell. " Jenter er flørtende med vilje. Hvis hun pusser opp mot skulderen, berører deg når hun snakker eller støter på knær når du sitter ved siden av deg, så er det alle tegn på at hun er interessert i deg. Hun er helt klar over hva hun gjør; Hun har full kontroll over kroppen sin. [Les: 15 kroppsspråkstilstander en jente gir deg om hun liker deg]

# 15 Hun synes å snakke om andre gutter hele tiden. Hvis du tror hun snakker om andre gutter fordi hun er interessert i dem, er hun sannsynligvis ikke. Hvis hun var, ville hun ikke snakke om dem; Hun ville snakke med dem i stedet for deg. Hvis hun snakker øret av om andre gutter, er det å gjøre deg sjalu eller kaste deg av spillet ditt.

# 16 Når hun ser deg, lyser ansiktet hennes opp. Selv om hun sier en ting, kan ansiktet ikke lyve. Hvis ansiktet hennes lyser når du går inn i et rom, eller hun bare ikke kan hjelpe seg med å smilende, så er det den største anledningen hun gir deg, og hun er definitivt interessert. [Les: Hvordan spørre en jente hvis hun liker deg * uten å spørre *]

# 17 Hun inviterer deg til spesielle anledninger som hennes "platonske dato". Hvis du er hennes "go-to" dato for familie bryllup eller familie piknik, er det en grunn. Hun føler seg komfortabel med deg, vet at du ikke vil skremme henne, og familien hennes liker deg.

Det er alle ting som sier at hun er interessert i deg. Selv om det føles mer som om du bare er venner, kan du være for nå, men hvis hun ikke tenker på det, ville hun begynne å invitere noen andre, nei?

# 18 Hun sender deg gode meldinger ut av det blå. Hvis hun er gratis av deg og alltid er der med en søt kommentar eller noe hyggelig å si, er hun sannsynligvis ikke bare en god venn. Sannheten er at hun sannsynligvis prøver å sjarmere deg fordi hun er interessert i deg. [Les: 8 tegn en jente gir om hun vil at du skal gjøre et trekk]

# 19 Hun finner grunner til å bli deg alene. Hvis hun alltid prøver å finne en grunn til å få deg alene, eller være med deg på slutten av natten, så er hun interessert i deg. Forvirret seg, hun er kanskje ikke klar til å ta det til neste skritt, men ikke forvirre hennes forvirring fordi han ikke liker deg. Hvis hun ikke likte deg, ville du ikke være den hun vil være med når barlysene går på.

# 20 Hun konsulterer deg før du tar store beslutninger. Hvis hun har en kampanje på jobben, og det kan føre til at hun flytter kontorer eller bytter steder, og hun snakker det med deg, er det en grunn. Hun vil sikkert at du skal fortelle henne at du vil at hun skal bli. Noen ganger er en jente interessert i deg, men vil ikke sette seg der ute for avvisning. Hun kan bare vente på at du skal ta det første trekket.

Kvinner er nysgjerrige skapninger, men det betyr ikke at vi vanligvis ikke opererer med de samme reglene. Hvis du lurer på om hun er interessert i deg og ikke ser ut til å fortelle, så er det bare en ting du kan gjøre.

Ingen ønsker å bli avvist, men faktum er at hvis du fortsetter å vente på sidelinjen på jakt etter tegn, så slipper du tiden din. Dette er alle tegn på at hun sannsynligvis er interessert i deg, men du vet sannsynligvis allerede dypt ned hvordan hun føler.

[Les: Hvordan finne ut om en jente liker deg på 12 måter]

Nå som du vet hvordan du forteller om en jente er interessert, må du slutte å være redd og bare prøve å ta det til neste nivå. Hvis det var ment å være, så vil du vite. Ta en sjanse og spør … livet er alt for kort til å vente på noen magiske tegn for å fortelle deg hva du skal gjøre.

Anbefalt: