Hvordan fortelle en spesiell noen du er forelsket i dem

Er du forelsket i noen du er dating eller lurer på hvordan du forteller noen at du elsker dem? Her er alt du trenger for å få meldingen over.

Å ta det neste trinnet fra å dele inn et forhold, er ikke alltid lett, spesielt hvis du føler deg all sjenert eller vanskelig om det.

Men noen ganger kan du være helt sikker på at du blir forelsket, selv om du kanskje ikke vet hvordan du kan dele nyhetene.

Hvis du lurer på hvordan du forteller noen at du er forelsket i dem, behold ikke den tanken.

Å bli forelsket er spesiell, og avslørende hvor intenst du liker noen er like spesiell.

Du kan føle deg sjenert, vanskelig, eller bare forvirret først. Men du er ikke alene.

Å telle noen du liker det du elsker dem, er ikke et enkelt skritt å ta.

Tross alt, å uttrykke kjærligheten til noen er også en forpliktelse som du må løfte.

Hvis du er sikker på at det du har i tankene er sann kjærlighet, er det noen søte og ennå spesielle måter å fortelle en spesiell person at du er forelsket i.

[Les: Hvordan date en venn lett]

Hvordan fortelle noen at du elsker dem

Det er mange måter å hente ut tankene i hjertet, men som med alt annet, er det noen gode måter og noen ikke-så gode måter.

Når du er klar for mer kjærlighet i livet ditt, bruk disse tre forskjellige måtene for å få meldingen over.

Den direkte tilnærming

Kan du fortelle noen at du liker dem ansikt til ansikt? Det er virkelig ingen bedre måte å foreslå din kjærlighet til noen enn dette. For de tøffe elskerne, vær ikke redd, vi har noen få søte måter å lage et spesielt minne her.

# Når du sitter ved siden av hverandre

Når du sitter ved siden av denne personen i løpet av en dato, og det er bare dere begge, setter du deg nær og forbereder deg på en bekjennelse. Gå nær dem og hvisk det i ørene. Det spiller ingen rolle om du er sjenert eller føler deg vanskelig om det, det vil virke søt og veldig romantisk. Du kan bare si det, kysse kinnet mykt mens du er på det og blinke ditt søteste smil. [Les: Slik kaster du en venn ved et uhell]

# Bygg spenningen

Ring datoen din opp en dag tidligere og fortell dem at du vil si noe viktig og føler deg veldig sjenert å snakke om. Selv om datoen din spør deg om å snakke om det over telefonen, hold bare tanken og planlegger neste dag.

Når du sitter sammen etter en varm dato neste dag, rødme og smil mye, og når datoen din ber deg om å si hva du har i tankene, bare smil mye mer og fortell datoen din at du er føler meg veldig vanskelig om det. Vent på datoen din for å begynne å plage deg, som de til slutt vil.

Innen noen få minutter vil all nervøsitet bli til spenning, og dere begge vil le og plage hverandre. Og et sted underveis, vil bekjennelsen din glide ut selv før du vet det!

# Etter en separasjon

Har din kjære gått bort for en helg eller en liten ferie? Savner du dem? Bruk den som den perfekte muligheten til å få meldingen over. Når du møtes igjen etter en stund, fortell din dato at du har savnet dem mye. Og et sted i samtalen, hold hånden din og fortell dem at du tror du blir forelsket i den personen, mer med hver dag?

Du kan også bruke dette trekket etter en spesiell dato som du planlegger på forhånd. Den romantiske datoen ville ha skapt den perfekte innstillingen for å avsløre dine sanne følelser for den du elsker.

Gjennom et brev

Hvis du ikke kan jobbe motet ditt for å uttrykke kjærligheten til den spesielle personen i en samtale, er det noen andre måter å uttrykke din kjærlighet på, på en måte som er like spesiell.

# Skrive et brev

Du trenger ikke å være forfatter for å uttrykke dine følelser for noen. Tenk på noen linjer og begynn å skrive. Veldig snart vil ordene følge. Du kan disse tipsene om hvordan du skriver en romantisk kjærlighetsbrev for å hjelpe deg med å skrive den perfekte. Og avslutt notatet med en oppriktig â € œI love youâ € |â € Â

# Gi et lykønskningskort

Hvis du ikke kan bruke stemmen din, bruk en Hallmark. Velg et perfekt kort som uttrykker dine følelser, og neste gang du møtes på en dato, finn et stille øyeblikk for å gi kortet eller slipp det inn i datoen din. Noen ganger kan et vakkert kort gjøre et dypt inntrykk.

# Send en gave

For redd for å bli sett rundt din dato når du uttrykker dine følelser? Å sende en vakker gave kan være den beste veien for deg. Velg en romantisk gave til din date, enten det er en boks med sjokolade, blomster eller noe annet som du vet at datoen din vil elske. Og i gaveen legger du til et lite notat som sier "Jeg elsker deg".

OVER TELEFONEN

Å uttrykke kjærligheten til noen er alltid best gjort ansikt til ansikt. Men hvis du vil bruke en telefon for å få meldingen over, så vær den.

# Tekst en kjærlighetsmelding

Teksting er ganske upersonlig. Så skriv ikke datoen når du er langt borte fra hverandre, med mindre du ikke har noe valg. Hvis du kan oppfordre deg til dette, skriv en søt romantisk tekst før en dato, og når du sitter ved siden av denne spesielle personen etter datoen, skriv din melding til dem. Og når de leser det, er det en ganske god sjanse for at datoen din vil bli strålende eller rødme!

# På en sen kveld samtale

Bruker dere begge sent netter å snakke med hverandre over telefonen i lange timer? Da vet du at det vil være sporadiske utbrudd av romantikk, kjærlighet og mos, nå og da i telefonsamtaler. Det kan starte med en "Jeg savner deg" eller "Jeg er så glad for å ha møtt deg", men jobber motet ditt til å si "Jeg elsker deg" også. Du kan være nervøs, men når du får ordene ut, føler du deg mye bedre om det.

[Les: Hvordan snakke med en fyr og gjør ham som deg]

[Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne]

Enhver annen måte er bare ikke riktig

Forsøk alltid å holde ethvert uttrykk for kjærlighet personlig og minneverdig. Det kan være mange andre måter å forkynne din kjærlighet. Men bortsett fra noen få unntak, er de fleste ikke-ansikt-til-ansikt proklamasjoner bare ikke perfekte.

Ved å bruke internett, sender meldingen via en venn, ved hjelp av en avisannonse eller andre upersonlige måter, bare ikke høres riktig, med mindre du blander det med en personlig effekt. Bruk talepost, og datoen din kan ende opp med å tenke det er en prank!

Etter bekjennelsen

Nå som du har proklamert din kjærlighet til din dato, er ikke for ivrig etter et svar eller tvinge datoen til å svare på noe. Noen ganger kan proklamasjoner av kjærlighet ta litt tid å synke inn.

Hvis din dato reagerer med en "Jeg elsker deg også", er det bra for deg. Men hvis datoen bare smiler eller virker vanskelig, tenker du ikke for mye på det. Det kan ødelegge hjertet ditt, men det er ikke slutten på historien. Kanskje, din dato trenger bare mer tid til å tenke på det.

Ikke skape et ubehagelig øyeblikk på det tidspunktet, snakk om noe annet og ta det klossete ut av samtalen. Hvis forholdet har nok kjærlighet til å ta neste skritt fremover, vil du høre et positivt svar om noen dager.

[Les: Hvordan vite om du virkelig er forelsket]

Uansett hvor dristig eller sjenert du er når det gjelder kjærlighet, bruk disse enkle og likevel søte tipsene om hvordan du forteller noen du elsker dem, og sjansen er, det vil skape et minneverdig øyeblikk som kan føre til noe bedre snart.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar