Nøyaktigeste måter som er mulige: Hvordan å si en fyr, du ikke liker ham

Å telle en fyr rett ut at du ikke er interessert i ham, kan føle seg forferdelig. Bruk disse tipsene på hvordan du forteller en fyr du ikke liker ham å gjøre det riktig.

En av de mest forferdelige følelsene er ikke forelsket i noen som elsker deg. Vi har alle bodd i et forhold litt lenger enn vi burde, enten ute av frykt eller ønsket om ikke å skade noen følelser. Det gjør bare det uunngåelige verre, så lærer å fortelle en fyr du ikke liker ham, betyr noe.

Jo lenger du blir, desto mer blir en fyr festet. Vitenskap forteller oss ikke bare at gutta er de første til å bli forelsket i et forhold, de er også vanligvis de siste som faller ut av kjærligheten.

Hvis du holder fast på et forhold slik at du ikke gjør vondt til en fyr, gjør du ikke ham eller deg selv, noen favoriserer. Sannsynligvis har han en anelse ting er ikke fantastisk. Opphold betyr at alt du gjør er å forvirre ham.

Hvordan fortelle en fyr du ikke liker ham - 10 måter å gjøre det uten å blåse på egoet hans

Hvis du vil lette en fyr lett, er nøkkelen å la ham gå bort med selvtillit og selvtillit. Hvis du drar det ut, vil du sannsynligvis behandle ham med mindre respekt og tilbedelse enn han trenger eller fortjener.

Hvis du tenker ved å behandle ham mindre enn stjernene, skal han dumpe deg og la ham av kroken, du har feil. Kjære kjære tar mye straff før de sier nok er nok.

# 1 Introduser ham til noen andre. Det er en god sjanse at du ikke trenger å si noe om du kan skyve en fyr på noen andre. Hvis du kjenner noen som ville være "perfekt" for ham, eller i det minste mer sin type, må du sørge for at de møtes ved et uhell. Deretter fremmer forholdet.

Best case scenario, han blir gal og dypt forelsket, forlater deg alene. Verste tilfelle, han får hint du ikke er i ham uten at du må si det direkte til ham i det hele tatt. [Les: Slår han høflig: En guide til fine jenter]

# 2 Fortell ham at du må fokusere på karrieren din. Hvis du ikke ønsker å fortelle ham at du ikke liker ham på den måten, fortell ham at du vil ta deg tid til å fokusere på karrieren din akkurat nå.

Hvis du gir ham beskjed, må du ikke på noen uklare vilkår velge din karrierevei over et forhold i nær fremtid, det lar ham nede uten å la ham få vite at du ikke er i ham.

Den beste måten å forlate en manns ego intakt er å få ham til å føle at du ikke avviser ham. Snarere avviser du noe forhold til noen fyr akkurat nå. [Les: 14 no-fail måter å skru ned noen form for fyr]

# 3 Fortell ham at han bare er "bra for deg. Hvis du vil fortelle en fyr du ikke er i ham, er det hyggeligste å si at han bare er for bra for deg. Det er kode for "Jeg er ikke i deg."

Når du legger det i disse vilkårene, betaler du begge ham et kompliment, samtidig som du forteller ham pent at du bare ikke er kompatibel. Han vet sannsynligvis at du kan være en smart rump og litt egoistisk til tider, så han vil nok være ok å vite at du leter etter noen som ikke er så hyggelige med deg. Det, han vil tro, er alt på deg. [Les: De 20 mest kreative unnskyldningene for å komme ut av en dato]

# 4 Fortell ham at tankene dine ikke er på rett sted for et forhold. Det er mange grunner til at du kanskje ikke er i rett sinnstilstand for et forhold. Fortell ham at du bare har et dårlig forhold, eller at du er i et "dårlig" sted akkurat nå. Du må ha hodet rett før du går videre med et forhold.

Ingen fyr vil være med en jente som ikke har henne skit sammen. Til ham betyr det at du ikke kommer alene, men med bagasje. Gjør noe i livet ditt som du må delta på. Hvis ikke noe annet, forlenge den tiden du trenger for å bryte hjertet. I mellomtiden vil han nok finne noen andre til å bli forelsket i.

# 5 Ikke skriv det! Det verste du kan gjøre for noen, er å smsere dem dine følelser. Hvis han er i deg og har satt seg på linjen for avvisning, har du en forpliktelse til ikke bare å tekst ham dine følelser.

Det er aldri behagelig å si det ansikt til ansikt, men i det minste ser du uttrykket på ansiktet hans. Den forteller deg hvordan du navigerer på ordene dine, slik at du ikke gjør vondt for ham. Det kan hende du synes det er lettere å sende noen ord via telefonen, men vondt fra det kan vare. [Les: Ensidig kjærlighet: Hva å gjøre når du ikke elsker dem tilbake]

# 6 Fortell ham ditt hjerte tilhører noen andre. En fyr vil ikke være i noen hvis hjerte tilhører noen andre. Fortell ham at du aldri kom over det siste forholdet ditt. Det ville ikke være rettferdig å komme inn i et nytt forhold til du har løst de uløste følelsene.

De fleste sympatiserer med noen som har å gjøre med et knust hjerte eller være forelsket eller til og med å ha en uberørt kjærlighet. Hvis du forteller ham ditt hjerte ikke er fri til å gi bort, vil han ikke ta det personlig eller tro at det har noe å gjøre med ham.

# 7 Slå av det så snart du vet. Hvis du tror han ikke er den rette fyren for deg, så hold deg ikke bare for å unngå det uunngåelige.

Hvis du vet at du ikke er i ham, så har du et ansvar for å slå den av så snart du vet. Å unngå ham, mangler telefonsamtaler, eller prøver å blåse ham av, er ikke hensiktsmessige måter.Når du vet, bør han være den andre til å finne ut. [Les: 10 ting du gjør som gjør en fyr til at du liker ham]

# 8 Ikke fortsett å ringe til ham. Her er hvor ting går galt. Jenter kan være veldig ringe noen ganger. Hvis du ikke liker en fyr, men la oss si at han er "praktisk", så hver gang du henter telefonen for noe, forsterker du at du er i ham.

Når du trenger en tur, en tjeneste, eller du kan ikke finne noen bedre, er det ikke rettferdig å gå tilbake til ham. Det fører ham bare til. Den beste måten å fortelle en fyr du ikke er i ham, er å være oppe foran og ikke vri.

Når du gjør pause, fortsetter å bruke ham når du trenger ham, er det ikke fint eller kult. Finn en måte å si at du ikke er interessert og la ham være.

# 9 Fortell ham at du er interessert i noen andre. Det er ikke noe selvtillit som taper om noen forteller deg at de er i noen andre. Det forteller dem ikke at de ikke er kule eller varme nok, det forteller bare at du falt for noen du ikke kan komme over.

Nøkkelen til å fortelle en fyr du ikke liker ham på den fineste måten er å fortelle ham at hvis du var singel, ville han trolig være en fangst. Men hjertet ditt tilhører noen andre. [Les: Se et vennskap, ikke fyrverkeri? Hvordan vennen sone en fyr]

# 10 Vær ærlig. Gutter vet når du prøver å appease dem. Det kan være enda verre enn å være middel. Selv om du ikke vil skade hans følelser, forteller ham noe som ikke er sant å få ham til å finne ut ellers, forlenger han bare sin smerte.

Hvis du sier det på en fin måte, og fortell ham at det ikke er noe som mangler i ham, så kan du ikke være ansvarlig for nedfallet. Hvis du lyver og sier noe som bare leder ham lenger, er det på deg.

[Les: Hvordan bryte opp med ham: 10 av de fineste måtene]

Hvis du er på slutten av "du er ikke for meg", prøv å bare være ærlig og fortell en fyr du ikke liker ham på en måte som ikke vil skade hans ego eller hans følelser.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar