Hvordan å si en jente du liker henne og ikke komme over skumle

Innholdsfortegnelse:

Hvordan å si en jente du liker henne og ikke komme over skumle
Hvordan å si en jente du liker henne og ikke komme over skumle
Anonim

Hvordan å fortelle en jente du liker henne uten å skremme henne bort krever litt hjelp fra oss. Her er hva du bør gjøre for å få følelsene dine ute og få en date.

Det virker som å vite hvordan å fortelle en jente du liker henne, ville være en enkel ting å gjøre. Men det er egentlig ganske vanskelig. Jenter har en tendens til å bli lett krypende ut hvis noen er for frem med sine følelser, men du kan ikke bare stå ved å hoppe hun vil vite hvordan du føler.

Gutter, derimot, føler seg ganske bra uansett hvem som sier at de liker dem. Dette - blant mange andre områder - er hvor jenter og gutter er svært forskjellige. Så hvordan er en fyr å vite hvordan å fortelle en jente han liker henne uten å komme seg ut som skummel og rar?

Hvorfor bør du alltid fortelle noen når du liker dem

Av en eller annen grunn har mennesker en måte å ikke fortelle folk når vi har følelser for dem. Det er rart fordi vi blir flau på det selv om det er helt ute av vår kontroll. Og helt ærlig, det er en god ting for den andre personen å være ønsket!

Men til tross for det, holder vi fortsatt i våre følelser, og det er bare ikke bra. Hva om du savner muligheten til å tilbringe livet ditt med den personen? For å ikke angre livet ditt, bør du alltid fortelle noen når du liker dem. Du må bare finne den riktige måten å gjøre det på. [Les: Hvordan lage en jente som deg uten å fortelle henne at du liker henne]

Hvordan fortelle en jente du liker henne

Nå er det tid for de gode greiene! Tror det eller ikke, du må utvikle en slags strategi før du forteller en jente du liker henne ellers kommer den av slags skumle og stalker-ish.

Men ikke frykt! Vi er her for å gi deg all den informasjonen du trenger på hvordan du forteller en jente du liker henne, slik at du kan gjøre det med tillit. Hvis du gjør alle disse tingene riktig, vil hun ikke bli unnviket i det hele tatt, og hvem vet det? Kanskje du får en date ut av det. [Les: Kunsten å sjarmerende en jente og smigre henne til å like deg]

# 1 Ikke gjør det tilfeldig. Du kan ikke bare gå opp til en jente som du aldri eller nesten aldri har snakket med og bare blurt ut deg som henne. Hun vil mer enn sannsynlig gi deg et veldig sjokkert og ubehagelig utseende før du går bort uten å si noe.

Hvis du gjør dette, blir hun bare skikkelig fordi hun ikke engang kjenner deg, og du kjenner henne ikke engang. Hvis du forteller en jente du liker henne når du nesten ikke kjenner henne, tror hun bare du liker henne for hennes utseende, og det kan være en skummel ting på slutten. Følg disse tipsene før du forteller henne. [Les: 30 idiotiske pick-up linjer og 10 du burde aldri bruke]

# 2 Snakk med henne noen ganger. Før du tenker på å fortelle henne at du liker henne, snakk med henne. Dette gjøres best i en gruppeinnstilling, slik at du føler deg mer trygg, og det er ikke så mye press når du adresserer henne med alle andre.

Bare nevne noe om været, klassene dine, et prosjekt du to jobber på, eller noe du begge har å gjøre med. Dette er den beste måten å få henne til å legge merke til deg og for henne å se at dere to har mer til felles enn hun trodde. [Les: Ting å snakke om med en jente - 43 perfekte samtale forretter]

# 3 Bli kjent med henne bedre. Ikke bare snakk om tilfeldige ting Hele tiden, bli kjent med henne bedre også. Still spørsmål til henne når hun snakker om en bestemt aktivitet hun gjør og finne ut mer om henne. Ikke bare vil hun føle seg mer behagelig å åpne opp for deg på denne måten, men du får sjansen til å se om du virkelig liker henne.

Bare vær forsiktig så du ikke slår ut spørsmål når du aldri har snakket med henne før. Start med en liten samtale og spør deretter noe. Starte små sparer deg fra å komme over som skummelt i øynene. [Les: Instant chemistry: 25 flørtende spørsmål å spørre en jente du liker]

# 4 Bli venner med henne. Den beste måten å ikke virke skummel når du forteller en jente du liker henne, er å bli hennes venn først. Alle relasjoner og romanser begynner med vennskap. Denne situasjonen er absolutt ikke annerledes.

Hvis du allerede snakker med henne og stiller spørsmål her og der, er du allerede på vei til vennskap. Alt du trenger å gjøre er å joke med henne mer og nevne vennene sine. Tilbringe tid med henne er den beste måten å bli venner på.

# 5 Bli kjent med vennene sine. Ikke begrenset deg selv til henne. Hvis du ikke blir kjent med vennene sine, og du forteller henne at du liker henne, vil vennene hennes være veldig mistenkelige for deg siden de ikke aner hvem du er. Du må også kjenne dem.

Dette er faktisk ganske enkelt fordi hvis du blir venner med henne, kan du bli venner med dem også. Tilbring tid til å snakke med hverandre her og der til du bygger et forhold med dem alle. Å ha vennene hennes kjenner deg og liker deg, gjør det mye lettere å fortelle henne at du liker henne. [Les: Hvordan snakke med jenter og la dem alle swooning]

# 6 Kompliment henne subtilt. Å gi sine små komplimenter som nesten går ubemerket er en veldig smart måte å få en jente til å varme opp til deg. Ikke fortell henne at hun er nydelig eller noe for stump.

I stedet nevner du sangen hun spilte eller at hennes skjorte er kult. Du kan til og med nevne noe om hvordan hennes sans for humor er på punkt. Små ting som ikke trekker mye oppmerksomhet til hennes fysiske utseende, er de beste og mindre skumle.

# 7 Flørt med henne fra tid til annen. Bli flørtende! Flørt med en jente du liker, gjør det mye lettere for deg å fortelle henne at du liker henne. Det er også et flott verktøy for deg å bruke for å måle interessen i deg også. Tør henne, spøk med henne, og hold øyekontakt når du snakker med henne, og det vil skape litt morsomt flørting. [Les: 12 viktige flørtende tips hver mann trenger å vite]

# 8 Få nummeret hennes og hold kontakten. Hvis du har klart å være hennes venn, har du sikkert sikret telefonnummeret sitt. Hvis ikke, gjør det skje! Hvis du får nummeret hennes, gjør det det mye lettere for deg å holde kontakten med henne når du ikke er i person.

Du kan til og med skrive henne og bli kjent med henne bedre på denne måten uten at alle nerver blir ansikt til ansikt. Bare vær sikker på ikke å skrive henne så mye at hun blir irritert. [Les: Hvordan tekst en jente og få henne til å ønske deg]

# 9 La det glide til vennene sine og din som du liker henne. Bare subtilt si noe som, "Jeg ville ikke ha noe imot å bli bedre kjent med henne." Det er en veldig subtil måte å la det glide som du liker henne. Med hell, forteller de menneskene henne. Hun får en ide før du forteller henne selv - noe som gjør det enklere å fortelle henne.

# 10 Få henne alene og bare nevne at du tror hun er veldig interessant og du liker henne. Det er så enkelt. Hvis du har fulgt de ovennevnte trinnene og lyktes, forteller det henne at du liker at hun går mye mer jevnt. Hvis ikke, kan du til og med ha det vanskelig å få henne alene for å fortelle henne. [Les: Slik bekjenner du kjærligheten til en jente og blir aldri avvist]

Den beste måten å gjøre dette på er å stjele henne bort fra en gruppe. På den måten er du fortsatt i et rom med andre mennesker, men du har tid til å snakke bare de to av dere. Forhåpentligvis, hvis du har fulgt tipsene ovenfor, vil hun allerede ha en ide om at du liker henne, og det vil ikke være for mye av en overraskelse.

[Les: Hvordan få en kjæreste 101: 11 tips for å få det til å skje]

Det er vanskelig å finne akkurat den riktige måten å fortelle en jente du liker henne uten å virke litt skummel. Heldigvis har vi lagt ut riktige skritt for at du skal gjøre ditt trekk.

Populært emne