Slik lærer du smårollingen å tegne (og ha mye moro i prosessen)

Armer barnet ditt med et fargebok og oppfordrer henne til å tegne, utvikler ikke bare sine fine motoriske ferdigheter - det er også en fin måte å øke sin kreativitet på. Og det betyr at kjøleskapsdøren din (og veggene) blir dekket i en konstant strøm av hennes unike kunstverk

Når din pjokk er rundt to og et halvt år gammel, vil hun kunne holde et fargestifter godt og tegne grunnleggende former og mønstre - noe som gjør det til en perfekt tid for å bedre hennes kunstneriske ferdigheter. "En av de beste måtene å virkelig støtte barnets utvikling er å bli med og gjøre aktiviteter sammen eller sammen," sier Sarah Cressall, administrerende direktør for The Creation Station. "Dette er ikke bare veldig morsomt, men hjelper deg og ditt lille band."

Bli kreativ

Det er mange måter du kan oppmuntre på barnet ditt til å bli kreativ uten behov for papir. Få henne til å planlegge mesterverket først, ved å tegne bildet i luften med fingeren. Eller arm henne med et Etch A Sketch å friste henne til å lage (og slette) så mange bilder som hun liker.

LES: KAN DERES BARNES TEGNINGER VÆRE INTELLIGENSJON? Du kan også gjøre bathtime mer moro ved å vise den lille du hvordan du tegner figurer i bobler og gjør det samme i sandkassen også. Å ha det gøy å lage karakterer og eksperimentere hjelper virkelig barnet ditt å elske å lære og oppdage nye ting, sier Sarah. "Vær dum - prøv å lage merker med en penn mellom tærne, eller bruk en stor rullebørste med vann utenfor."Alternativt kan det være verdt å investere i en aktivitetsmatte, for eksempel Aquadoodle, for masse ikke-rotete tegninger ved å bruke vann for å lage morsomme bilder.

Forenkle ting

Glem om intrikate gårdsplassscener og begynn med å vise den lille, hvordan du tegner enkle former og linjer, ett objekt om gangen. Benytt stenciler og bruk objekter som tallerkener og frokostblandinger for å lage skisse for barnet ditt for å tegne rundt.

LES: BRILLIANT CRAFT IDEAS FOR DINE BARN«Så fristende som det kan være å fikse barnets bilde eller fortelle henne hvordan du gjør det riktig, er det langt mer verdifullt å fokusere på reisen enn sluttresultatet - dette hjelper virkelig henne å bygge sin tillit, sier Sarah.

Pile på ros

Bildene og merkene dine små produsenter vil være unike. «De kan se ut som skribenter til deg, men det er hennes arbeid og krefter, sier Sarah. Ta deg tid til å se på arbeidet hennes og se på barnet ditt og fortell dem med et stort smil, hvor fantastisk de er.Det er også viktig å snakke med barnet ditt om hva hun tegner. "Snarere enn å spørre hva det sier," Kan du fortelle meg om bildet ditt? ", Sier Sarah. 'Dette åpne spørsmålet kan føre til meget interessante observasjoner.'

Bestill leksjoner

Det er noen fantastiske klasser rundt som både deg og din tote kan registrere deg for. Creation Station tilbyr økter fra en alder av en oppover på forskjellige steder rundt om i landet. Gymboree inneholder også førskolekunstklasser som tar sikte på å øke den lille ens tillit og kunstneriske potensial.

Lær på en annen måte

Fra Småbarn Art til Hvordan tegne, Det er mange bøker som kan hjelpe med barnas tegningstiltak. Eller bare gå online og se på noen YouTube-opplæringsprogrammer eller prøv en app, for eksempel Alt Butt Art - Kids Lær å tegne Zoo Animals Step-by-Step. Hvordan hjelper du med å utvikle dine barns tegnerferdigheter? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar