Slik taper du for en tøff mudder

Slik taper du for en tøff mudder - øVELSER 2023
Slik taper du for en tøff mudder - øVELSER 2023
Anonim

Så du har tilbrakt måneder med trening for en tøff mudder. Godt gjort, ditt harde arbeid er sikkert å lønne seg på dagen. Men uansett hvor fristende det kan være å presse kroppen din så hardt som mulig til aller siste øyeblikk, hvis du virkelig ønsker å få mest mulig ut av Mudder, er nøkkelen å skalere tilbake i stedet for å angripe den siste treningsvecka.

"Ved dette punktet har du bygget styrke, kraft og utholdenhet du trenger for å erobre en tøff mudder," sier Luke Chamberlain of Impulse Fitness. 'Du bør allerede være forberedt på arrangementet, så de siste syv dagene handler om å opprettholde ytelsespotensialet og unngå skader.'

For å gjøre dette må du redusere intensiteten i treningen. "Dette er å gi kroppen din tid til å gjenopprette alt fra alt hardt arbeid du har satt inn i løpet av de foregående månedene, men fortsatt være aktiv nok til å opprettholde mobiliteten og fleksibiliteten," forklarer Chamberlain. "For det første trenger du ikke å gjøre noen tung vektløfting eller eksplosiv aktivitet som sannsynligvis vil gi deg DOMS. I stedet må du utføre flersidig mobilitetsbasert kroppsvekt som kryper, knebøy, kaninhopp og lunges. Disse lavtrekkende, lavrisikobegrepene opprettholder den funksjonelle styrken du trenger for å gjøre den over, under eller gjennom de fleste Tøffe Mudder-hindringer. Du trenger ikke å bekymre deg for å gjøre dem for bestemte sett, reps eller tid - bare å arbeide gjennom bevegelsesmønstrene vil bidra til å opprettholde mobiliteten din og styrke for hendelsesdagen. Definitivt ikke kaster deg selv med å gjøre dem!

'Du bør også fokusere på aktiv gjenoppretting, inkludert å gå, skumrulle og strekke, samt en mild, steady state aerobic cardio som løping, som alle vil øke blodgennemstrømningen gjennom hele kroppen din og øke kjernetemperaturen, og bidra til å løsne noe stramt muskelvevrester fra tidligere treningsøkter. '

Følg Chamberlains plan om å spikre din siste uke med trening. For å sikre at du får mest mulig ut av det, kan du registrere fremgangen din via Lifelog App fra Sony, som synkroniseres med SmartBand Talk, SmartWatch 3 og Xperia Z3 + for å overvåke opplæringen. Nyttige funksjoner inkluderer en skritteller som lar deg spore hvor langt du går i løpet av dine aktive gjenopprettingsøkter, og en kalorieteller som gir deg en nøyaktig indikasjon på hvor hardt du skyver deg selv under kroppsvektmobilitetsøktene (alt over 200 teller som overdrive det). Du kan også bruke søvnsporingen til å overvåke søvncyklene dine i løpet av uken for å sikre at du får nok hvile, noe som er like viktig som å redusere treningen din hvis du vil utføre det beste på dagen.

Bruk alt dette avgjørende treningsråd og den nøyaktige planen nedenfor for å gi deg den beste muligheten for å komme seg triumferende fra ditt tøffe mudder.

TAPE MUDDER TAPERING TIMETABLE

lørdag

Endelig motstandsbasert trening

søndag

Aktiv gjenoppretting

mandag

Kroppsvikt mobilitetsøktighet

tirsdag

Stabil tilstand aerobic økt

onsdag

HVILE

Torsdag

Kroppsvikt mobilitetsøktighet

fredag

Aktiv gjenoppretting

lørdag

Tøff mudder

Populært emne